anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi cum vati ales facultatea? Stiti sigur la ce o sa va ajute si ce puteti face cu ea dupa? Ce facultate urmati/doriti sa urmati si de ce?

11 răspunsuri:
| DjNick112 a răspuns:

Pai eu la inceput voiam sa fiu mare fotbalist, apoi mama m-a indrumat spre mate-info unde am facut si liceul (a facut foarte bine mama) iar acum, nu sunt pasionat de info dar in schimb am descoperit ca as fi un foarte bun politist, si nu oriunde, la rutiera sau frontiera, la fortele speciale, Crima Organizata...si asa mai departe, iar acum ma pregatesc pentru Academia de Politie... mai am si alte pasiuni, mecania, comedia (actor, regizor) si e mai greu sa iti dai seama ce ai vrea sa faci pe viitor, dar acum sunt sigur

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Simplu, mi a placut informatica in liceu si am continuta, mai ales ca e un domeniu bine platit

| LadyLilith a răspuns:

Am ales dreptul si am regretat-o. Nu am facut nimic cu diploma. Nu gasesc absolut nimic in domeniu. Daca as avea bani si pile as reusi, dar asa nu. Am vrut medicina, dar cand s-a scumpit si un an era 8500 RON, trebuia sa renunt. Vroiam medicina sa ajut oamenii, dar n-a fost sa fie.

| MimiAmy a răspuns:

Buna

| DjNick112 a răspuns:

Orice ai alege, trebuie sa alegi din suflet, vad ca unii aleg pentru ca e un domeniu bine platit, dupa parerea mea, sa faci ceea ce iti place ai face si gratis si nu se considera servici, pentru ca faci ceea ce iti place

| awspam a răspuns:

Eu ma visam soldat, pe front imi doream sa fiu acolo, iar acum sunt la 180 de grade in alt domeniu in care nici nu am visat ca voi fi atat de apreciat pentru ceea ce fac, salvez vietii, spun sa alegi ce iti spune sufletul si mergi pana la capat

| MimiAmy a răspuns:

Hei. Eu chiar daca nu am varsta de a merge la facultate ma gandesc sa fac medicina deorece vreau sa ajut oamenii si asta imi place sa fac. Si pe mine ma macina gandul ca poate as putea sa dau si la academia de politie dar, atat pentru mine cat si entru tine, timpul iti va linisti gandurile si vei face decizia corecta. Sper sa ajungi la cea mai buna decizie. Te salut.

| darrio2007 a răspuns:

Mi-am ales facultatea in functie de ce mi-a placut sa fac.Nu doar sa ma numesc absolvent de facultate.

| corolav a răspuns:

Acel „vați", din textul tău, definește foarte bine pe un viitor aspirant la calitatea de student.
Dă-i înainte că-i dai bine!