Respira! De ce sa ai emotii? Nu e un examen, e un test a capacitatilor personale. Important e ca tu esti la olimpiada, nu oricine ajunge acolo. Dai ce ai mai bun, te autoevaluezi. Daca nu mergi mai departe, nu e o tragedie, daca mergi, bravo tie. Olimpiada e pentru tine, nu pentru nota. Trage aer adanc si calmeaza-te, concentreaza-te pe ce ai de facut, emotiile pastreaza-le pentru cand afli rezultatele.
Sunt la farmacie pastile antistres, chair asa se cheama e vreo 6 lei o cutie, sunt naturale, la mine au avut efect.
Bafta la olimpiada.
Trebuie sa stai relaxata. Sa iti spui in minte "totul va fi bine" si sa te concentrezi la rezolvarea exercitiilor.
Cel mai bine e să înveți să scrii „voi fi" corect, cu un singur „i", și atunci vei putea participa fără emoții la olimpiada de română. Altfel rămîi matematiciană și agramată...
Nu trebuie să ai emoții deloc.
Inspiră de vreo 3-4 ori și apoi acomodează-te.Pentru a uita de stres și de emoții, repetă ce știi din matematică
Am fost si eu anul trecut la nationala la mate si ce-i drept am avut emotii, dar trebuie sa incerci sa treci peste ele. gandeste-te ca totul o sa fie bine multa bafta!
alexcatalin13 întreabă: