Depinde dde cat de buna esti la matematica prima mea nota a fost 6 dar dupa cum am inteles te descurci daca inveti formulele... Mult Noroc!
Daca ai o gandire indreptata mai mult spre logica adica matematica, logica, fizica, info etc.nu vad cum sa fie grea. la fizica conteaza foarte mult partea de mate. dar daca nu stii formulele si nu intelegi unele chestii. degeaba. ca pana sa ajungi la mate. trebuie sa te prinzi de partea de fizica. cum zice si zenya. daca inveti vei stii.macar formulele si partea de mate). eu aveam o profa care ne ajuta la partea de fizica daca vedea ca suntem asa praf dar la formule si mate daca nu stiam era foc. bfta copilas. eu doamne ajuta ca am trecut de partea asta
Raspuns simplu. Daca iti place e usoara, daca nu e grea. Mie nu mi-a placut de la inceput, insa dupa ce m-am obisnuit am luat chiar si premii la concursuri. Nu te speria, nu ai de ce.
NU este foarte grea, doar ca trebuie sa iti placa si ai nevoie de fizica pana mai incolo, este foarte folositoare
Pai depinde daca iti place matematica si o sa inveti lectiile de la fizica ti se va parea usoara
Nuuuuuuuuuuuuuu,am trecut in a7a numai tu s-o intelegi de la prof. Noua nu ne preda profesorul nici odata. Copiam cartea...aaa