| DorelXD a întrebat:

Voi la ce liceu v-ati duce? La Tudor Vianu sau la Gheorghe Lazar? As vrea ca cei ce sunt acolo sa imi descrie si mie putin unul din licee: cum sunt profeosrii, ce activitati extarscolare sunt, etc. Cine da cel mai clar raspuns primeste funda! Restul primesc voturibig grin

1 răspuns:
| Ghyslain a răspuns:

La Lazar, profesorii sunt de treaba, esti liber sa inveti la ce vrei tu (numai sa inveti la ceva), iar daca participi la vreo olimpiada, ei iti dau voie sa inveti... intelegi ce vreau sa zic. In rest, elevii sunt si cu bani si fara, dar nu prea se intampla ca in alte licee, sa dai bani ca sa treci, deci aici e chiar pe bune. Parerea mea e ca de la Lazar iesi cu ceva. Am inteles ca elevi din Lazar merg si fac voluntariate, ceea ce ar da foarte bine la CV. De Vianu nu prea stiu ce sa spun, am auzit ca se invata foarte multa matematica si informatica, si ca ar fi cel mai bun in acest domeniu, deci depinde si de ceea ce vrei sa urmezi, numai ca Lazar pare a fi cel mai bun in toate domeniile, dar e mare bataie pe locurile din acest liceu... E chiar placut sa mergi acolo, vei incepe sa nu mai privesti mersul la liceu ca pe o obligatie si asta e mare lucru. Ti-am zis - depinde si de ceea ce iti doresti. Bafta in continuare!