A murit de "Sifilis", o boala care se ia prin contact sexual! a murit la 39 de ani !
Sunt prima care a raspuns corect ,. funda? ♥
De fapt nimeni nu stie exact! se crede ca suferea de endogena! dar este improbabil ca el sa fi murit de asta!
se stie ca mihai eminescu a fost lovit in cap de un pacient! uni spun ca cel mai probabil asta i-a adus moartea! :. totusi nimic nu e sigur!, citeste aici, poate aflii tu :
http://www.scribd.com/......i-Eminescu
Sifilis - nu stiu exact ce boala este dar de asta a murit in 15 iunie 1889 si s-a nascut in 15 ianurie 1850. Funda plsssss
Nu a murit de nicio boala, pentru. ca era un om destept, ziarist de profesie prin publicatiile lui a suparat conducerile de atunci, zicea totul pe fata sincer, nu era un om sarac din contra bogat avea undeva la 150 de mil pe luna in zilele noastre, ceilalti deranjati de ce scria si din afara austro-ungarii rusii, l-au facut sa creada ca are sifils (nu se stie sigur daca chiar a avut sau nu dar se inclina mai mult spre NU) si l-au trimis in austria la tratament, care pe atuncea consta in terapie cu mercur, f.periculos si mortal nu se mai foloste de mult, asa lau tampit de cap in 3 ani de zile cu mercur pana l-au omorat, de aceea se zice ca poetul Mihai E. a murit la 30 de ani, desi el a murit la 33 da 3 ani ca si o leguma
Langa mine am niste foi pentru un concurs cu Mihai Eminescu de la doamna invatatoare si aici scrie ca a murit intr-un sanatoriu din Viena, pentru ca a scris niste poezii in care scria despre parasire, iar oamenii au crezut ca da semne de nebunie si l-au inchis intr-un sanatoriu din Bucuresti. Nedadand semne de insanatosire, l-au mutat la Viena. Acolo si-a sfarsit viata un mare poet al Romaniei.
Eu am auzit adica mi-a zis o profesoara ca a murit intr-un spital de psihiatrie. se zice ca a murit de o oarecare boala neagra. mai pe scurt sufera psihic de o oarecare boala. Astfel inainte de a muri voarbea careva timpenii ceea ce dovedea ca avea dereglarui psihice...