Intr-un fel da, incep scoala, si invat si ar vine vacanta si trece odata scoala asta.
Deci da si nu. Dar ma bucur, ca o sa revad anumite persoane.
O sa va fie voua dor de scoala liceu facultate...dar vorbim peste ani si ani. Sunt singurii ani pe care nu ii mai poti avea innapoi.
Intr-un fel da, intr-un fel nu.Ma bucur ca imi voi revedea colegii sa voi rade cu ei la ore, si sunt suparat ca o sa am teme si o sa invat.
Vai mie imi spui! urasc sa citesc carti da chestii despre vedete imi place
Si mie
Esti inconstienta cand spui asta.Cartile ii deschid omului o fereatra spre viitor, fara ele nimeni nu ar avea nici cel mai scazut nivel de cunostinte.Acasa nu ai ce face, scoala in schimb te pregateste pentru viata.
Spui tampenii.Nu ai fost atent la cazul acesta.Cu ce ma ajuta pe mine pe viitor daca am citit tampenia de miorita, o scrisoare pierduta sau ce dracu; ne-a mai dat de citit in vacanta.Nu poti sa faci diferenta intre cartile care le dau profesorii de citit ca tema si cartile care te invata ceva?
M-am referit la cartile in general, nu la cartile care le dau profesorii.Dar si acelea te invata ceva, altfel nu le dadeau profesorii, ei dau elevilor cu mereu cu un scop.
anaadiaconu întreabă: