| gabrielasiatat a întrebat:

Voi va bucurati ca va veni scoala? eu nuuuuuuuu!

Răspuns Câştigător
| JensenB a răspuns:

Intr-un fel da, incep scoala, si invat si ar vine vacanta si trece odata scoala asta.
Deci da si nu. Dar ma bucur, ca o sa revad anumite persoane.

15 răspunsuri:
| mmary a răspuns:

Idem. Numai bine!

| IoanaLoredana a răspuns:

O sa va fie voua dor de scoala liceu facultate...dar vorbim peste ani si anilaughing. Sunt singurii ani pe care nu ii mai poti avea innapoi.

| deeadeea111 a răspuns:

Nu!,mai ales la inceput este mai greu

| Catalin970 a răspuns:

Nuuuuuuu!

| CryChristiAN a răspuns:

Nu, nu, nu si iarasi nu.

| Xenya a răspuns:

Nu,nu si iarasi nu!

| SmoKeD a răspuns:

Intr-un fel da, intr-un fel nu.Ma bucur ca imi voi revedea colegii sa voi rade cu ei la ore, si sunt suparat ca o sa am teme si o sa invat.happy

| inna07 a răspuns:

Nuuu. Ce bine era vara... fara nici o grija

| MidnightMemoriesMM a răspuns:

In nici un caz am o tona de teme si de carti de citit!

| gabrielasiatat explică (pentru MidnightMemoriesMM):

Vai mie imi spui! urasc sa citesc carti da chestii despre vedete imi place

| MidnightMemoriesMM a răspuns (pentru gabrielasiatat):

Si mie

| Lightning1997 a răspuns (pentru gabrielasiatat):

Esti inconstienta cand spui asta.Cartile ii deschid omului o fereatra spre viitor, fara ele nimeni nu ar avea nici cel mai scazut nivel de cunostinte.Acasa nu ai ce face, scoala in schimb te pregateste pentru viata.

| Wehrmacht a răspuns (pentru Lightning1997):

Spui tampenii.Nu ai fost atent la cazul acesta.Cu ce ma ajuta pe mine pe viitor daca am citit tampenia de miorita, o scrisoare pierduta sau ce dracu; ne-a mai dat de citit in vacanta.Nu poti sa faci diferenta intre cartile care le dau profesorii de citit ca tema si cartile care te invata ceva?

| Lightning1997 a răspuns (pentru Wehrmacht):

M-am referit la cartile in general, nu la cartile care le dau profesorii.Dar si acelea te invata ceva, altfel nu le dadeau profesorii, ei dau elevilor cu mereu cu un scop.

| paulcurea a răspuns:

Nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu!