Buna iubita :*
Pai, ca sa intelegi geometria trebuie intai sa stii toate teoremele si regurile pe derost.
Apoi trebuie sa stii sa faci figurile, desenele.
Trebuie sa intelegi problema ( adica daca spune inaltimea dusa din varful triunghiului, spre exemplu, trebuie sa stii ce e un triunghi, ce e inaltimea dusa din triunghi).
E complicata geometria, dar cand a fost usoara?
Cine o intelege, o intelege. Cine nu, se bazeaza pe alta materie cand ajunge la liceu.
te-am pupat:*
Foarte bine ma descurc cu geometria. Sunt in clasa a 7a. Ce trebuie uh sa faci e sa te tii de carte ca altfel nu merge treaba.
Invata bine definitile, fa multe exercitii si in caz de nu reuseti vreunul roaga profesorul sa te ajute sau daca vrei pot sa te ajut eu la id-ul:alex_vlad150
Trebuie sa o intelegi de la inceput.eu eram mai bun la geometrie decat la algebra.la algebra nu intelegeam mai nimic,, dar aici trebuie sa intelegi,, sper ca te-am ajutat
Mbro chestia este ca sa inveti teoriile, ca daca nu stii teoriile nu poti invata geometrie sa stii nici eu nu am invatat pana in a 7 a teoria si nu am stiut geometrie f b acum in a 8 a am invatat siteoriile si sunt primul din clasa la mate... asa ca zic sa inveti teoriile si sa faci niste probleme care au raspunuri...le faci u cum sti si dupa te uit sa vezi daca este bine bft
danutzst13vl întreabă:
Isvziwbdj întreabă: