| DrMeow a întrebat:

Voi va descurcati cu geometria? Daca da, cum ati reusit? :O
Ofer funda happy
P. s Sunt clasa a 6 a big grin

Răspuns Câştigător
| Andra_8716 a răspuns:

Buna iubita :*
Pai, ca sa intelegi geometria trebuie intai sa stii toate teoremele si regurile pe derost.
Apoi trebuie sa stii sa faci figurile, desenele.
Trebuie sa intelegi problema ( adica daca spune inaltimea dusa din varful triunghiului, spre exemplu, trebuie sa stii ce e un triunghi, ce e inaltimea dusa din triunghi).
E complicata geometria, dar cand a fost usoara?happy
Cine o intelege, o intelege. Cine nu, se bazeaza pe alta materie cand ajunge la liceu.
te-am pupat:*

6 răspunsuri:
| YoUaReExAcTlYmYbRaNdOfHeRoIn a răspuns:

Foarte bine ma descurc cu geometria. Sunt in clasa a 7a. Ce trebuie uh sa faci e sa te tii de carte ca altfel nu merge treaba.

Răspuns utilizator avertizat
| gogus a răspuns:

Invata bine definitile, fa multe exercitii si in caz de nu reuseti vreunul roaga profesorul sa te ajute sau daca vrei pot sa te ajut eu la id-ul:alex_vlad150

| adriana543768654567895334 a răspuns:

Nu. eu in niciun caz nu suport matematica.

| nomad14 a răspuns:

Trebuie sa o intelegi de la inceput.eu eram mai bun la geometrie decat la algebra.la algebra nu intelegeam mai nimic,, dar aici trebuie sa intelegi,, sper ca te-am ajutat

| st34anutz a răspuns:

Mbro chestia este ca sa inveti teoriile, ca daca nu stii teoriile nu poti invata geometrie sa stii nici eu nu am invatat pana in a 7 a teoria si nu am stiut geometrie f b acum in a 8 a am invatat siteoriile si sunt primul din clasa la mate... asa ca zic sa inveti teoriile si sa faci niste probleme care au raspunuri...le faci u cum sti si dupa te uit sa vezi daca este binewinking bft

Întrebări similare