Daca vroiai mate de ce nu te-ai dus la mate-info? in 2 ani o luai razna de atata matematica si informatica.
Exagerezi
filologia este un profil foarte bun si daca s-ar studia cum trebuie ar fi si mai buniar matematica chiar nu are ce sa caute.gandeste-te ce se face la un profil real(la matematica):analiza care dupa parerea mea e prea grea pentru un profil de filologie la orice nivel s-ar studia.
normal ca la real se studiaza romana, ea chiar e indispensabila pentru un.roman
si nu inteleg faza cu facultatea.cum adica nu poti sa intri la o facultate calumea numai daca iei meditatii? inseamna ca la tine in liceu filologia e.ca vai de ea dar nu generaliza...
@liliana 23: daca tu consideri ca in lumea asta doar 3 facultati sunt importante, atunci nu am nicio pretentie de la tine. romana este intr'adevar indispensabila, avand in vedere ca e limba ta materna! cat despre istorie...o cultura a oricarei tari din lumea asta se bazeaza in primul rand pe istorie. de fapt, umanul cuprinde tot ceea ce tine de cultura (vezi si etimologia cuvantului). nu inteleg ce are a face matematica cu literatura, istorie si arta. avand in vedere ca esti la real, poti fii mai rationala. bafta
@Mademoiselle: Nu sunt in cauza, nu sunt la uman dar imi pare rau de copiii care absolvesc filologia si isi dau seama ca nu au niciun viitor, nu pot intra la nicio facultate ca lumea, numai daca iau meditatii
Si apropo, la mateinfo nu o iei razna deloc, mai degraba la uman
@ Ruxi99: La mine in scoala nu sunt clase de filologie, sunt la o scoala mate intensiv asa ca nu sunt deloc in cauza dupa parerea mea singurele facultati ca lumea sunt matematica, politehnica si medicina iar cei de la uman nu prea au sanse sa intre numai daca iau meditatii la mate/chimie/fizica
Daca romana e indispensabila, ce zici de istorie? De ce se face la real atata timp cat la uman nu se face matematica?
@andreea: Parerea ta.sa vedem ce vei face in viata cu cultura generala daca nu stii sa socotesti o taxa, o reducere sau nu sti sa afli o arie
jhgkjhkjhkjhkjhkjh întreabă: