anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vouă va plac Rromii fiți sinceri? V-ați împrieteni cu Rromii sau aveți reticente vizavi de ei?

3 răspunsuri:
| Brizbriz a răspuns:

Nu, dar, pana cineva nu face, ceva rau, ii dau "prezumția de nevinovăție"... de exemplu eu stau cu chirie la niste romi, si am avut probleme de banii, si nu mi-au dat cu piciorul, cu toate ca e clar ca sunt inebuniti dupa bani (dar muncesc pentru ei, nu fura)

| LordCristobal a răspuns:

Salut!
Nu sunt rasist dar nu mă dau în vânt după romi.
Nu am nimic cu ei dar nu îmi place stilul lor de viață, mentalitatea lor și nu cred că aș avea ceva in comun cu ei.

| and0ra a răspuns:

In cazul meu, depinde strict in ce intamplare m-as intalni cu unul si de personalitatea acestuia. Daca as avea un coleg la facultate sau locul de munca, nu as avea vreun motiv pentru care sa refuz o prietenie atat timp cat pare o persoana de treaba. As avea reticente daca nu as avea tangente cu persoana respectiva, dar eu am reticente fata de toata lumea care nu ma atrage (din punct de vedere al personalitatii) deci nu tine de etnie in sine. Iar pentru prima intrebare, in cazul meu, nici una nici alta. Pur si simplu depinde de individ in sine, nu de etnie, rasa sau nationalitate.

Întrebări similare