Am văzut că ieșenii se tot iau de înălțimea primarului Mihai Chirica. Dar ce înălțime poate să aibă omul de îl tot ironizează ieșenii? Are sub 1, 60 m sau ce? Același lucru și la ...? (mai mult)
La voi în Liceu este sau există problema cu drogurile ca n ziua de azi? Întreb asta fiind încă elev la Liceu dintr un oraș de provincie și văzând tot mai mulți adolescenți și tineri, colegi,...? (mai mult)
Salutare TPU. În septembrie, după ce am fost admis la facultate ( UVT din Timișoara), mi- am cautat o chirie în care sa stau pe durata facultății. Foarte greu, am reușit sa găsesc o garsoniera,...? (mai mult)
Buna! am o intrebare mie foarte rusine cu numele de familie la modul ca evit sa particip la olimpiade sa merg sa imi iau premiul..ma simt foarte jenata ma cheama "calu" iar urasc asta.
Ce preferati ca animal de companie: caine, pisica sau iepuras?
Daca ar fi sa retraiti scoala, dar la nivelul invatamantului din prezent, ati relua acea etapa a vietii? Mie mi- a placut la scoala, dar as prefera sa- mi pun capat zilelor decat sa retraiesc acel stres...? (mai mult)
As vrea sa învăț rusă este cineva dispus să mă învețe una alta? Daca da îl aștept să îmi dea mes pe insta @raddiant_kara
Salut TPU! Nu înțeleg de ce nu ma mai lasă aplicația sa răspund la alte întrebări sau la răspunsurile pe care le primesc la întrebările puse de mine. Și tot ma atenționează ca nu am voie sa...? (mai mult)
Am cunoscut un baiat in parc care intensiv se uita la fundul meu, adica vizibil si fara retinere, apoi s-a apropiat si a cerut numarul de telefon. Poate avea intetii serioase astfel de baiat?
Mai e cineva aici cu fobie de ace? Ma refer in sensul in care sa fie absolut ingrozit de injectii sau orice presupune un ac. Eu pur si simplu lesin cand trebuie sa imi fac analize, trebuie sa ma tina ...? (mai mult)
Salut.Am o întrebare.La 9 ani mi- am făcut test iq si mi- a ieșit ca am peste 130.Acum am mai făcut mai multe teste certificate de pe internet și mi- a ieșit ca am pana în 145 iq.Sunt si membru ...? (mai mult)
De ce le patinează maxilarul la cei care consuma cocaina? Am văzut că au și ticuri faciale etc. Rămân pe întreaga durată a vieții cu aceste "sechele"?
Există vreo aplicație sau pe WhatsApp, vreo setare, ca atunci când suni pe cineva(sau cineva te sună) și nu poti vorbi, orice scrii în mesaj persoana să audă vocal în apel? Rog seriozitate
La voi în Liceu sunt/erau dealeri ca și astăzi? Că tot e la modă mai nou să te droghezi
Unde găsesc carcasa de baterie? Adică la ce obiecte?
Salut! ..Am o nelămurire. In doză și în pet se îmbuteliază aceeași bere? Vorbind de aceeași marcă de bere.
Voi ce credeți a pierdut pe bune Tyson cu Jake Paul sau a făcut un aranjament pentru bani? El declară într- un interviu că era falit, la antrenamente lovea exploziv, era dinamic și în meci cu ăla...? (mai mult)
In ce grupuri de wap mai sunteti? Brasov
Bună TPU! Mă visez de ceva timp împreună cu un băiat cu care am vorbit acum câteva săptămâni.îmi puteți spune ce semnifică visul?
Cum se face dtt pe Insta?
Persoane pe aici care n-au avut niciodată o prietenă?
Care credeti ca este cea mai frumoasa limba straina dintre: engleza germana franceza spaniola italiana și portugheza?
Nu știu ce sa mai fac nu ma mai regăsesc în nimic, nu mai am chef de viata sunt trista ma gândesc ca n am niciun rost în viață nu am parte de iubire de nimic. Nu ma mai pot lupa cu mine mi- e frica...? (mai mult)
Salutări, am 28 de ani și am fost la un control pentru tensiune arteriala, rezultat 140 /100. Când am întrebat asistenta ce îs cu durerile, în zona cefei, undeva mai jos, a spus ca pot fii...? (mai mult)
Unde trebuie sa ma duc sa îmi fac cont pe revolut?
Peruci din păr natural merg spălate cu orice șampon sau doar special pentru ele?
Salut! stiti cumva parodia de la melodia lui macanache "asta sunt eu", parodia se chema "la stomatologie" si incepea cu "asta sunt eu, sunt un derbedeu si zambesc mereu". E stearsa de cativa ani...
Buna, Mi- am facut gaura in lobul urechii si la una din ele s- a învinețit. Am fost la salon unde mi- am făcut si au zis ca e posibil sa fie de la ceva ce a pus presiune si ca o sa imi treaca ...? (mai mult)
Ți ai imaginat vreodată cum te ai răzbună pe cineva care ți a făcut mult rău?
Hei, cand dorm gen o ora 2 seara si ma trezesc la 7 8 seara sau noaptea tarziu am o senzatie ciudata de anxietate de frica de parca ceva rau o sa se întâmple diferita de cum ne trezim dimineata de obicei...? (mai mult)
Este dorathebot un site legitim pentru căutare de job-uri? Prin asta ma refer, vor trimite aplicația către companie?
Ce va place cel mai mult dintre : istorie geografie și biologie?
E cineva pe chat?
Salut, vin si eu cu o intrebare ciudata dar intrigatoare. Apa rece sau apa calda? Atmosfera rece sau atmosfera calda? Majoritatea spun, ca frigul in sine te trezeste, la fel si dusul rece. ...? (mai mult)
Ce poți face în timpul.liber?
Bună, pe ce site pot vedea From sezonul 3 gratis?
Vă place colaborarea dintre Pitbull și Bon Jovi? https://youtu.be/HBGAS6_IKPI?si=hI7PvuRZDRZO1nLO
Sal all! O Intrebare cum as putea speria o persoana cu protectia copiilului? ideea este ca nu vreau sa trimit email sau sa sun nu vreau sa ii fac rau doar sa o sperii un pic sa isi revina la normal?
Ce planuri aveți în privința carierei voastre?
Buna TPU! Estecineva prin Brasov care vrea sa faca niste bani dar cu discretie maxima?
Salut! Fumez Iqos, dar vreau să mă las. Îmi hrănește iluzia toxică, mă face să cred că e mai sănătos decât fumatul tradițional. Soluții?
Salut! Îmi puteti spune și mie cum as putea să intimidez un băiat...
Hey. Unde pot găsi vozol în pitesti?
Cu ce pot lipii barca la nervuri ca se dezumfla barca? fâșie
Cum vă petreceți timpul voi, cei care nu mergeți nici la muncă, nici la școală? Eu recent am fost dat afară de la muncă după un an( lucram ca agent de pază) și acum stau toată ziua degeaba...? (mai mult)
Motorul de căutare Google să schimbă, când cauți ceva îți răspunde o inteligenta artificială, ce vreau eu să vă întreb dacă sunteți de acord?
Mulțumește lui Dumnezeu că te ține în viața, cât de bun ești în fața lui Dumnezeu?
Cartofi fierți în coaja, sau copți in coajă in cuptor? Care sunt mai sănătoși, și ce preferați?
Salutare TPU! De ceva vreme m- am hotărât sa renunț la fumat. Am auzit de o metoda care presupune hipnoza, care dealtfel nu știu cât de eficienta este, dar sunt dispus sa o încerc. Eu fiind din...? (mai mult)
E adevărat că Cristina si Georges de la Căsătoriți pe nevazute au divorțat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sunia611 întreabă:
Anonimul151 întreabă:
Kys2000 întreabă:
Ioana06i întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!