anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voua vi se pare corecta scoala? (pentru elevi)
Nu stiu sincer pentru ce se mai dau note in ziua de azi la scoala.adica de ex profa' mea de romana a dat acum ceva timp doi de 10 (repet, la romana) unui copil ca a facut un desen (frumusel) si a cantat la chitara la comemorarea lui M Eminescu.Si la ati 5-6 elevi cate un 10 pentru ca au recitat si au downloadat clipuri de pe YouTube. Eu nu ma numar printre ei. nu am fost selectat desi am cunostinte in pc (puteam face un show powerpoint) si pot si recita.si nu sunt mediocru, am media 9 la romana + ca am luat 9 in teza(s-au luat 2 de zece si 3-4 de noua). Ma rog, asta e un exemplu (si o frustrare a mea ca sa fiu sincer). La fizica de ex a pus unei corigente la mate (are numai de 4 si 5 ) 8, iar mie 6. m-a scos la tabla de vreo 2 ori la niste lucruri pe care nimeni nu le stia si pnm. da pe aia cu 8 nescotand-o cum sa-i puna 8 -_-". Si sunt n exemple.
Sa nu reamintesc problema cu "pregatirea", care deja e arhicunoscuta.
Voua cum vi se pare?
Profesorii isi merita salariile! Aceasta afirmatie fiind concludenta pentu postul meu.

7 răspunsuri:
| LeMotán a răspuns:

Frate, stai linistit. Cu totii am trecut macar o data prin asta. Toata viata te vei izbi de nedreptati. Pana la urma, gandeste-te ca nu tie iti face rau ci elevilor care iau notele pe nedrept, pentru ca ajung sa aiba o parere prea buna despre ei si cand dau piept cu realitatea, vor vedea ca nu sunt nici pe departe atat de buni. Sa stii ca notele nu reflecta nivelul de cunostinte. Cei mai mari afaceristi din lume au fost "certati" cu scoala. Sau Albert Einstein care a fost corigent la fizica. Deci profesorii sunt in mare parte subiectivi, dar asta nu e neaparat in dezavantajul tau. Decat daca la facultatea la care vrei sa intri conteaza notele din timpul liceului. Bafta!

| Bybanu a răspuns:

Scoala e de **** in ziua de azi...adevarat de ce se mai pun note?! Eu sunt la liceu(nu dau nume) si am o profa de matematica, vine in clasa, scrie lectia pe tabla, fara explicatii fara nimic, si ne scoate pe toti la tabla (pe rand bineinteles) si daca nu stii iti da 3.straight facestraight face

Mai am o profesoara de Modul X, "asta fiind de treaba", chiar azi a venit in clasa si cica stati cuminti ca sa trec note.si ne-a dat 9-10 dar pe ce nu stiustraight facestraight face. si de scris am scris 2 lectii de la inceputul anului.

Mai am una iar de Modul X, asta e ciudata rau. daca vorbesti iti da 4, si scrii intr-o saptamana jumate de caiet.si iti ia caietul la verificat si iti da 8-9, nu conteaza cat ai scris.straight facestraight face

Sincer, nu-mi place scoala, dar imi plac materiile, le cunosc, stiu despre ce e vorba, inteleg. dar nu se explica lectiile deloc si trebuie sa le inveti mecanic, ceea ce nu fac, la mate, fizica, chimie.trebuie sa inveti nene, ca altfel te lasa corijent chiar si repetent.

O problema ce mai am cu profesorii astia e ca, daca vii la toate orele iti da 3, si la aia care lipsesc in fiecare zi, au 5-6-7, note de trecere, restul pa.

Problema grava iar.mai este cu absentele: ba nene de ce s-o inventat asa ceva.nu are voie omu sa lipseasca, ca la 10 absente 1 punct la purtare scazut.iei, profesorii, daca nu vin la o ora, nu i se intampla nimic, si noua ne mai pune si absenta, ne mai si mustreaza, mai si tine cont la nota urmatoare...

Sunt multe de zis despre scoala, multe rele, sunt si bune, dar foarte multe rele

@Parker, sa stii ca postul asta e bine pus, bravo daca eram profesor iti dadeam un 10 laughing pentru intrebarea astawinking
poate nu am raspuns intrebarii tale cum trebuia, dar mi-am dat parerea de scoalastraight face

| Rares20funde a răspuns:

Nu te supara dar eu zic ca profa aia nu-i normala...sau cine stie ce i-a dat fata ca sa ii dea un 8...

| Pufulete8682 a răspuns:

Pana la urma toti profesorii au cate un favorit, dar chestia cu corigenta, mi se pare corect, tu puteai trece clasa oricum, ea avea nevoie de acea nota mai mult decat aveai tu.Peace

| rebeka_7886 a răspuns:

Sunt total de acord cu tine doar ca eu pot spune ca ma aflu la un liceu unde daca parintii tai sunt cineva si tu esti am colegi in clasa care invata de 10 si au doar de 5 pentu ca nu isi permit pregatire nu ma aflu printre ei dar doar pentru ca banii fac totul in ziua de azi nici nu ma mai intereseaza eu merg la scoala si la pregatire mereu si pot spune ca merge foarte bine dar pacat de copii care chiar invata si care sunt neindreptatiti.si chiar nu isi merita salariile. miar conveni si mie sa stau 6 ore si sa-mi bat joc de niste copii si sa mai iau si bani pentru asta nu mai zic de pregatiri doar profei de mate i-am dat anul trecut 1000 de ronu pentru pregatire tot anul odata pe saptamana o ora jumatate.

| rebeka_7886 a răspuns:

Sunt total de acord cu tine doar ca eu pot spune ca ma aflu la un liceu unde daca parintii tai sunt cineva si tu esti am colegi in clasa care invata de 10 si au doar de 5 pentu ca nu isi permit pregatire nu ma aflu printre ei dar doar pentru ca banii fac totul in ziua de azi nici nu ma mai intereseaza eu merg la scoala si la pregatire mereu si pot spune ca merge foarte bine dar pacat de copii care chiar invata si care sunt neindreptatiti.si chiar nu isi merita salariile. miar conveni si mie sa stau 6 ore si sa-mi bat joc de niste copii si sa mai iau si bani pentru asta nu mai zic de pregatiri doar profei de mate i-am dat anul trecut 1000 de roni pentru pregatire tot anul odata pe saptamana o ora jumatate.

| danySLIPKNOT a răspuns:

Scoala=bullshit... si app la mine in clasa, cativa elevi fac pregatire si la oral eu am nota 7, iar cei care fac pregatire au 8, 9 si ei macar nu raspund... Vi se pare corect? Eu nu fac pregatire pentru ca ar insemna prea multa scoala rolling on the floor