Ce gen? daca vrei din alea romantice, recomand: invitatie la vals, scrisoare de dragoste, elevul dima dintr-a 7-a, toate de Mihail Drumes
dragoste in vremea holerei - garcia marquez
Sotia calatorului in timp - Audrey niffenegger
Unde esti? Marc Levy
valul pictat - w. somerset maugham
Daca vrei actiune recomand ceva de Agatha Christie sau Maurice Leblanc.
Enigma Otiliei-George Calinescu, La rascrucere de vanturi-Emily Brote, Anna Karenina-Lev Tolstoi, Jane Eyre-Charlotte Brote, Mizerabilii-Victor Hugo, toate romanele lui Jules Verne, Seria de succes Amurg(Amurg, Luna Noua, Eclipsa&Zori de zi), Heidi-Johanna Spiry etc... Fundita?
Ceva scris de Rodica Ojog-Brasoveanu . asta daca iti plac cartile cu umor fin si politiste . Iti recomand Stafeta, Nopti albe pentru Minerva, 320 de pisici negre [scrise de Rodica Ojog-Brasoveanu]... Peter Pan de J. M. Barrie,... mai vezi tu
Mihail Drumes - Invitatie la vals sau Vladimir Nabokov -Lolita. Astea mi-au venit in minte.
La fontaine, Ionel Teodoreanu - Ulita copilariei, Legendele Olimpului, Din marile legende ale lumii - Alexandru Mitru
Du-te-n biblioteca personala. precis gasesti ceva super. aoleu, probabil sunteti o familie d'aia cu biblioteca plina de bibelouri si tampenii?
Amurg, luna noua, eclipsa, zori de zi-stephenie meyer
panza de paianjen-cella serghi
la rascruce de vanturi.
mie astea imi plac mai mult
O carte care mie mi s-a parut deoasebita a fost "Singur pe lume" Hector Malot. Este vorba despre un copil care are o multime de aventuri frumoase si mai putin frumoase. Sper sa-ti placa!
Bel-Ami de Guy de Maupassant
Invitatia la vals de Mihail Drumes
Scrisoare de dragoste de -||-
Anna Karenina de Lev Tolstoi
(toate sunt de dragoste, presupun ca iti plac )