Din cartile pe care le-am citit eu ti-as recomanda cu draga inima:
- Mandrie si prejudecata, de Jane Austen
- Emma, de Jane Austen
- Tess d'Urberville, de Thomas Hardy
- Bel Ami, de Maupassant
- Quo Vadis, de Sienckiewicz
- Tai Pan, de James Clavell
- Omul de aur, de jocai Mor
- Printre portocali, Blasco Ibanez
- Sa ucizi o pasare cantatoare, Harper Lee
- Singur pe lume, de Henry Malot
Lista este ar fi foarte lunga, dar crede-ma, nu vei regreta daca le vei citi pe acestea! Spor
Henry Rider - minele regelui solomon
Hanu Ancutei
Heidi fwetita muntilor
Mandrie si prejudecata
Singur pe lume
Omul de aur
Cuore, inima de copil
Cele mai incantatoare 1000 de locuri din lume
Basme de Eminescu
Inima de otel - paul feval
turnul crimei
etc
ar fi foarte multe dar daca le vei citi pe astea, te vei simti implinita pe vara asta
mutl succes si spor la citit!
caly
@Enigma sa stii ca este, intr-adevar un compliment
Acuma haide, nu mai fi suparat, lasa ca-mi poti recomanda mie ce carti sa citesc. Eu am 24 de ani
Mie mi-a placut mult "Cel mai iubit dintre pamanteni" de Marin Preda.Sau "Enigma Otiliei" a lui G.Calinescu."Ingeri si demoni", Dan Brown, eu de "Numele trandafirului" m-am plictisit grozav, abia am asteptat sa-l termin."Anna carenina", poezii de Puskin, "Pacatele noptii" de Tami Hoag,"Intoarcerea la Peyton Place", de Grace Metallious,"Prieteni bogati" de Jaqueline Briskin, "Panza de paianjen" de Cella Serghi,"Atractie fatala" de Christopher Fowler etc.Sunt multe.Mai ar fi si "Patul lui Procust" de Camil Petrescu sau ceva carti de Stendhal, Weiniger etc. A! Si "Dialogurile" lui Platon, despre Atlantida;"Crima din Orient Expres" Agatha Christie,"A streetcar named desire"-un tramvai numit dorinta. Daca mai imi amintesc de una, iti mai scriu
Toate cartile pomenite de ceilalti sunt super, dar ...Cartea Cartilor, care este cea mai complexa si de o frumusete nemaipomenita e, Biblia...Citeste-o cu pasiune si vei vedea ca spun adevarul!