| arpilia a întrebat:

Vreau sa cumpar un modem de la cosmote pe cartela si vreau sa aleg optiunea cu 3gb trafic. vreau sa stiu cam cat inseamna 3gb trafic? adica imi ajunge o luna de zile?

6 răspunsuri:
| Fantomita a răspuns:

Asta 3GB trafic nu inseamna ca ti se consuma Gb inseamna ca deschide pagini care nu au mai mult de #GB daca deschizi pagini cafre au mai mult de 3 gb cum ar fi youtube vei plati in plus

| RS4 a răspuns:

3 gb trafic inseamna de 3 x 1024 mega, sau mai putin decat un DVD, pentru ca un DVD are putin peste 4 GB, iti ajunge daca nu downloadezi prea multe, adica ceva melodii poti lua, de navigat pe net e ok, mess, etc, acum nu stiu ce viteza vei avea pe net, dar pentru uz casnic ca sa zic asa, e ok, adica de stat pe net, nu downloadari de filme, videoclipuri, muzica, etc! bafta!

| UniCool a răspuns:

Depinde cf pe net, daca nu stai la download si doar mess si TPU big grin at 3gb e suficient :*

| arpilia explică:

Pai asta m-ar interesa.nu pentru download ci pentru trafic.mess jocuri browser facebook etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cat tine 3gb? Daca iei un film, 5 melodii si mai joci si un joc on line (gen triburile.ro), max 5 zile. am patit-o eu.

| underline a răspuns:

"Fantomita" esti prost sau proasta de bauni! vai de capul tau, 3GB trafic inseamna ca poti downloada de pe net maxim 3GB adica aprox. 3000 MB, daca treci de 3GB pe luna nu platesti nimic in plus si nu ai nici un cost suplimentar ai inteles? dezavantajul este ca nu o sa mai ai viteza initiala care dupa trecerea de 3GB va scadea foarte mult. Cred ca eu meritam fundita!