| YuliaNhO a întrebat:

Vreau sa deschid un club de poezie la scoala unde sunt inscris si trebuie sa scriu un fel de plan:
ideea
scopuri
intalniri
activitati

stiu ce sa scriu la scopuri, intalniri, activitati dar nu stiu cum sa incep. ma poate ajuta cineva?

Răspuns Câştigător
| mixxjim a răspuns:

1. Ideea infiintarii acestui club de poezie mi-a venit vazand ca sunt multi colegi care sunt interesati de poezie, le place sa discute anumite lucruri din poeziile citite dar nu dispun de un cadru organizat in care sa se poata intalni cu totii si sa discute aspecte de interes.
2. In plus, o alta parte din colegi nu agreeza prea mult acest gen literar. Cand vor afla de existenta acestui club, de activitatile de acolo, de faptul ca se pot afla multe lucruri frumoase, se pot lega prietenii si ca participarea la acest club le-ar putea fi de folos la ore si la teste prin poeziile discutate la reuniunile clubului sper sa se inscrie cat mai multi si, prin activitatea clubului, sa descopere si ei frumusetea poeziei

Cele doua puncte pot merge impreuna sau poti folosi doar unul din ele, cum ti s epare tie mai potrivit si mai aproape de ideea ta originala, ca sa-l poti dezvolta daca e cazul. Daca mai vrei mai povestim happy

0 răspunsuri: