Sunt mituri uite asta a jucat in Isus din Nazaret e nascut in 44 si e in viata http://www.imdb.com/name/nm0694293/bio
Patimile lui Isus http://www.imdb.com/name/nm0001029/
zi-mi tu un film astea sunt barfe de tate batrane
Este adevarat ca cel care a jucat in cel mai bun film al lui Zefirelli a innebunit ulterior... Dar de altii nu stiu.
Nu e asa; doar actorul din filmul lui Zefirelli se credea Iisus pe bune dupa filmari, insa asta din cauza faptului ca a slabit mult pentru filmari, care au fost si foarte solicitante psihic.
Mai stiu de un actor care l-a jucat pe Iisus, iar apoi rolul diavolului si nu a patit nimic.
In rest Jim Caviesel (filmul lui Gibson) e bine sanatos, decib doar o legenda urbana.
E doar o specualtie, fara temei.
ex: Mel Gibson traieste... iar nebun parca zic ca inca nu e doar ca viata sa sentimentala e tulbure rau
@Cretaker, daca faci un minim efort de gandire, realizezi ca poate nu toata lumea e ortodoxa nu? Se mai scrie si "Isus" pe la unii, nu trebuie' sa dai tu lectii, fara suparare!
E prima data cand am auzit asta.cred ca ii se poate intampla oricui; mai ales actorilor.
Anonim nu mai vb de alti, vezi ca in loc sa scrii romaneste ai scris romanste pff... deci no comment mai bine nu mai spune nimica si nu e o intrebare filozofica/spiritulaitate, daca era specificam, scriam mai multe detalii.MS
@symona
La toate religiile (adventisti, baptisti, catolici, musulmani, evrei, rromi si alte rase ) se scrie IISUS cu 2ii
Isus scrii doar daca esti analfabet si prost si nu, Isus nu inseamna magar cum v-a mintit pe voi Taica Parinte...
In concluzie! sunteti varza!
REVIN ::::
Il stiti pe Christian Bale? In filmul Mary - Mother of God sau ceva de genu' nu mai tin minte ca mi e lene sa dau "sărci" pe "goagel" l-a interpretat pe insusi Jesus Christ iar apoi la 2-3 ani parca l-a interpretat pe Norman Bates in American Pshicho - i-as fii dat OSCAR pentru cum ii manca p'aia ... In fine... si-a revenit apoi tipu' dar tot nebun e
Par Example : The Machinist - Bale a slabit cam 28-30 kg prin 2003-2004, iar de curand prin 2009 iar a slabit vreo 20kg pentru rolul din The Fighter...
Concluzii : Obezelor duceti-va la Hollywood, rapiti-l pe Bale, si rugati-l frumos sa va dea reteta lui de slabit
alexcatalin13 întreabă: