| laurahl_7225 a întrebat:

Vreau sa devin invatatoare (NU educatoare), dar nu am terminat liceul pedagogic. Daca urmez cei 3 ani la Colegiu de institutori, pot deveni invatatoare? Sau numai educatoare?

6 răspunsuri:
| alexandra_3253 a răspuns:

Normal ca o sa devi invatatoare

| anad a răspuns:

Exista facultate de trei ani (plus master)si la zi si la distanta de profesor pentru invatamantul primar si preprimar.Ai diploma cu dubla specializare(poti lucra si la gradinita si la clasele I-IV).

| fabiola a răspuns:

Da, poti deveni invatatoare!

| Fifylici a răspuns:

Salut
da poti fi invatatoare vei fi cu dubla specialitate. termini liceul dupa care faci facultatea(colegiul) de psihologie si stiintele educatiei profilul tu til alegi poti fi la invatamantul primar si prescolar si esti cu dubla specialitate
chiar daca nu o sa ia post pe invatatoare cine stie poate se iveste pe post de educatoare tot ce se poate
mult noroc si in acelasi timp multa rabdare chair ai nevoie(propie experienta)
o sa ti se para cam greu la inceput dar ai sa vezi ca dupa ceva timp o sa ai parte de satisfactie
aa si o si o sa ai cv de lucru la cele 3 grade, insepctie, preinsepecti planificari rapoarte, procese verbale. cele 3 grade se iau in oridinea asta:definitivat care e f importatnt pentru ca asa vei fi pentru todeauna pe specialitatea respectiva de asemenea si gradul 2 si gradul 1
deci multa bafta
pe. s cati ani ai si de unde esti imi poti lasa mesaj privat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Laura, nu mai există colegii de institutori. Există Stiintele Educatiei. Faci 4 ani si devii institutor (invătător). Eu am urmat o astfel de facultate si in prezent sunt invatator.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as vrea sa devin educatoare sa ma distrez cun copii si sa le dau sa coloreze