anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa iau nota mare la evaluarea nationala!
Ce sa fac?
Stau toata ziua in casa si invat si parca tot nu ma simt pregatit?
Spuneti-mi ce sa fac?
Cu ce sa incep? Ca sa iau o nota mare... sad

4 răspunsuri:
| Crackman a răspuns:

In primul rand. Daca inveti cam tot, o sa fie bine.
Poti sa le spui parintilor tai ca si unu de 6 sau 7 poajunge sigur mai bine decat ala cu 10 pe linie.
O sa vezi despre ce vorbesc in timp.
Te duci dai examenul, iei cat iei si gata.
Daca te cramponezi pentru niste note, ce sa sic de o situatie reala

| sdws77 a răspuns:

Recapituleaza regulat, fi pregatit sa dai tot ce ai mai bun, dar cel mai important e sa nu te stresezi, orice ar fi. Eu asa am procedat si am luat 9.70 la mate, mi-am depasit cu mult asteptarile, avand in vedere ca in scoala generala aveam note sub 7 si eram printre "mediocrii" clasei.

| Iulian998876 a răspuns:

Poti incepe in a te mai relaxa, la cat spui tu ca înveți nici nu ar trebui sa te simti nepregătit.
Totul sta in concentrare, nu trebuie sa fi panicat și sa te duci la examen cu zâmbetul pe buze. E recomandat ca inainte de examen cu o zi să faci o plimbare sau o activitate placuta.

| VCIRSOLL a răspuns:

În primul rând, trebuie sa fi atent la ore când explică profesorii. Astfel vei înțelege și vei sți fără sa tocești. Apropo când înveți nu e bine sa stai nu mă în casă, trebuie sa iei o gură de aer la fiecare ora.În plus ar fi bine sa practici sportul în ultimul timp. Ăsta Îți va ajuta creierul. Dacă ai probleme de reținut, caută pastile speciale la farmacie. Nu te vor ajuta strălucit dar destul.Și da ar trebui să înveți destul de mult, ăsta este partea grea.