Eu am scris ca sinonim la cuvantul asta 'iesea', acum depinde de corectori, de cum se sfatuiesc ei si care este baremul.
Ancaram
Și eu amam scris la fel deoarece credeam că sinonimul trebuie să fie un singur cuvânt
Tu ai foaia aia de la examen cu subiectele? Daca da, trimite-mi si mie, te rog frumos o poza cu subiectele la http://www.fb.com/AncaSorrana.Multumesc!
Nu cred ca este bine. "Se zarea" ar fi sinonim pentru "se vedea". Iar pentru "aparea" erau sinonime: a rasari, a se ivi, a se arata.
Depinde ei îți dau un sfat calculează dar mai taie din puncte deoarece cred că ar fi mai bine ca tu să crezi că iei 8 și să te trezesti luni cu 8, 40 decat să spui că iei 8, 50 și să iei 8, 30.
Așa fac eu deoarece am dat-o în bară din cauza emoțiilor (și la vreo trei chestii am scris inițial corect și am tăiat înlocuind cu un răspuns gresit)
Cred că o să iau opt... SPER măcar atît.
Tu poate iei 10, succes la matematica
Heii. Daca am scris corect toate la evaluare si am subliniat titlul "ploaia" poate sa mi-o anuleze?
Nu stiu si eu ma gandeam sa subliniez titlul ploaia, dar nu am facut-o de frica sa nu se considere semn.
SlenderMan299 întreabă: