Inscrierea la scoala de soferiFaza 1: Mergeti la scoala de soferi cu:
- banii de prima rata (sau cat va cere fiecare scoala, dupa caz. Un telefon inainte ar fi util.)
- buletin/carte de identitate in original pentru a va confirma identitatea
- copie BI/CI, copie ce va ramane la dosarul dumneavoastra
Faza 2: La sediul scolii de soferi
- veti putea alege pe ce masina sa faceti scoala de soferi si instructorul (in caz ca nu v-a fost recomandat niciunul in prealabil).
- Completati un formular de inscriere + banii si copia de BI (de la faza 1)
Faza 3: Apoi scoala de soferi va:
- ofera carnetul de elev
- programeaza primele ore de conducere in functie de orarul dumneavoastra
- informeaza unde va puteti da testul psihologic (de regula testul psihologic trebuie dat inainte de a incepe orele de conducere)
- informeaza unde si in ce zile puteti sustine testul initial de legislatie rutiera (care trebuie de asemnea dat inainte de a incepe orele de conducere)
- informeaza unde puteti sustine simulari de teste auto pe calculator (scolile mai mari au si aceasta facilitate: simularea examenului auto pe calculator pentru a va obisnui cu noua metoda de examinare)
- informeaza ce alte acte mai trebuie sa aduceti pe parcursul scolii de soferi pentru a va completa dosarul
pe acest site poti afla toate informatiile de care ai nevoie:)
http://chestionare.auto.ro/......-de-soferi
Da poti incepe scoala cu 3 luni inainte, insa examenul il vei da dupa ce vei implini 18 ani. Acte necesare : fisa medicala, aviz psihologic, buletinul, 2 caziere, fotografii pentru permis. Oricum o sa-ti zica la scoala ce anume ai nevoie. Pretul difera de la o scoala la alta, eu am dat 1 milion jumate pe legistatie si 8 milioane orele de condus, in 3 rate. Bafta
Te-as sfatu sa incepi ca asa am facut si eu cu plata te intelegi cu instructoru (fa cat de multe chestionare pe site-ul politiei drpciv pe mine m-au ajutat foarte mult)
anonim_4396 întreabă: