Păi... faci totul gresit.
În primul rând acum pot sa imi spun si eu hai sa in cat spaniolă. Ok, invat, dar daca nu imi place nu merge nimic. Eu engleză am invatat de mica (grădinița in limba engleza) am intrat la o clasa de intensiv engleză și stiu foarte bine. Fac si pregatire. Toate astea nu ar fi funcționat daca nu mi-ar fi placut. Franceza o urăsc chiar dacă sunt rârâită. Dacă nu iti place una din ele, nu incerca o sa iti fie greu si daca nu iti place nu poti sa retii decât să înveți mereu si din greu. Asa ca daca iti place engleză... succes! Si franceza la fel! Dacă îți plac o sa functioneze mai repede atunci cand înveți. Încearcă să fii atent in clasa, la mine 90% din tema si din cunoștințele mele sunt din clasa. Alea 10% sunt din invatat. Dacă chiar iti place si esti dispus sa faci pregatire, poti sa faci asa cum fac si eu si foarte multi oameni. Asa o sa retii MAI MULTE. Si in ultimul rand trebuie sa ai un profesor bun ca sa retii lucruri bune. Metode de invatat nu mai sunte. Trebuie să înveți la ambele accentul si pronunția.
Sper ca ti-am fost de ajutor!
Păi... faci totul gresit.
În primul rând acum pot sa imi spun si eu hai sa invat spaniolă. Ok, invat, dar daca nu imi place nu merge nimic. Eu engleză am invatat de mica (grădinița in limba engleza) am intrat la o clasa de intensiv engleză și stiu foarte bine. Fac si pregatire. Toate astea nu ar fi funcționat daca nu mi-ar fi placut. Franceza o urăsc chiar dacă sunt rârâită. Dacă nu iti place una din ele, nu incerca o sa iti fie greu si daca nu iti place nu poti sa retii decât să înveți mereu si din greu. Asa ca daca iti place engleza... succes! Si franceza la fel! Dacă îți plac o sa functioneze mai repede atunci cand înveți. Încearcă să fii atent in clasa, la mine 90% din tema si din cunoștințele mele sunt din clasa. Alea 10% sunt din invatat. Dacă chiar iti place si esti dispus sa faci pregatire, poti sa faci asa cum fac si eu si foarte multi oameni. Asa o sa retii MAI MULTE. Si in ultimul rand trebuie sa ai un profesor bun ca sa retii lucruri bune. Metode de invatat nu mai sunt.Trebuie să înveți la ambele accentul si pronunția.
Sper ca ti-am fost de ajutor!
Poate Aplicație? Eu asta o să folosesc la începutul anului viitor! Pentru germană!
Am mai folosit și anul acesta cam o săptămână și chiar funcționează!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: