Bună!
Trebuie să o iei uşurel.
Învaţă mai întâi alfabetul, cifrele, regulile de pronunţie.
Când le vei stăpâni, învaţă termenii de conversaţie elementari precum : "Bună ziua", "Bună dimineaţa", "Ce mai faci?", "Mi-e foame", "Mi-e sete", etc.
Abia după aceea poţi trece la substantiv, adjectiv, verb, pronume, numeral.
Uite un site care s-ar putea să te ajute : Http://www.cursuri-online.info/italiana/.
Pa-pa.
Stapenesc toate lucrurile pe care le-ai enumerat si acum nu stiu ce sa fac prima data, substantivul, adjectivul, verbul, pronumele sau numeralul.
Nu stiu de ce ai vrea sa inveti prostia aia de limba.Limba unor *** care urasc Romanii si ne omoara pe unde apuca pe la ei peacolo,si tu vrei sa te injosesti invatandu-le limba?
In fine,orice limba se invata prin invatarea de forme de salut, cuvinte si conjugarea lor, punerea la timpul potrivit, scrierea, pronuntarea etc.Nu poti zice ca sti o limba pana nu vorbesti fluent (adica sa gandesti direct in limba respectiva nu sa stai sa mai traduci), corect, scris corect si rapid etc.
Cand aveam 10 ani tata a adus din Italia un decoder si avea numai canale in italiana acum am15 ani si stiu sa vb ff bine limba + acentele din mai toata Italia adeevarul e k nu stiu cum se scrie in italiana dar daca ai vb q mine nici nai spune cas romanca
Pai,eu cred ca cu verbele.De ce? Pai, de exemplu, daca vrei sa pui o intrebare, trebuie sa contina un verb.Cel putin, mare parte din intrebari contin verbe. (Cele cu "Ce?","Poftim?" etc. nu se pun)
Am rude in Italia asa ca eu cred ca te pot ajuta. Pentru inceput trebuie sa cunosti cateva cuvinte mai simple. Dupa poate ai cum sa vorbesti cu cineva care o stie si care îti poate explica unele cuvinte. Dupa continua sa adaugi din ce în ce mai multe cuvinte.
Eu asa am învatat si greaca.
luri întreabă:
daniel2987139 întreabă: