| Mwhahahaa a întrebat:

Vreau sa invat o limba noua folosit google translatehappy Dar nu stiu ce limba e mai usoara si mai cautata...stiu engleza si franceza:d si putin spaniola... m-ar bate gandul la italiana. dar nu stiu. dati-mi voi sfaturi tinand cont ca am doar 12 anisoribig grinlaughing merci frumooooskiss
have a nice day!kiss

Răspuns Câştigător
| mariutza a răspuns:

Germana... daca tot vrei sa inveti si alta limba tongue.eu ador germana :X.tonguelaughing dar mai bine perfectioneaza'te pe engleza :p.sau cum iti place tie laughing

30 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Mai bine iti perfectionezi cat poti engleza si franceza.
Iar daca intr-adevar vrei sa inveti o limba straina, cauta altceva decat Google translate, ca e o mizerie...nu e bun de nimic.

| xibalba a răspuns:

Recomand germana ca e din ce in ce mai ceruta. Dar nu recomand google translate, deloc.

| oz a răspuns:

Ce intelegi prin "a sti" engleza "a sti" franceza?
eu unu nu cred ca la 12 ani poti sti 2 limbi si putin o a 3 si chiar o a 4

| oz a răspuns:

Redribon mai bine invetzzzzzi romana.

| oz a răspuns:

Cunosc si eu persoane...care stiu 2-3 limbi straine... dar nu stiu nici engleza ca lumea...

| Bishop a răspuns:

Daca zici ca sti engleza si franceza, si putin spaniola, eu as zice sa-ti perfectionezi si spaniola

bishopwinking

| Psihoyounger a răspuns:

Deoarece engleza este atât de răspândită, a fost numită deseori „limbă globală", sau „lingua franca" a epocii moderne.[20] Cu toate că engleza nu este limbă oficială în multe ţări, este în prezent limba cea mai studiată ca limbă secundară din lume. Unii lingvişti consideră că nu mai este semnul cultural exclusiv al „vorbitorilor nativi de engleză", ci mai degrabă o limbă care absoarbe aspecte ale unor culturi din întreaga lume, pe măsură ce influenţa ei se extinde. Este, prin tratat internaţional, limba oficială pentru comunicaţiile aeriene şi maritime, precum şi una din limbile oficiale ale Uniunii Europene, ale Naţiunilor Unite, şi a majorităţii organizaţiilor atletice internaţionale, incluzând aici Comitetul Olimpic Internaţional.

Engleza este limba cea mai studiată ca limbă străină în Uniunea Europeană (de către 89% dintre elevi), urmată fiind de franceză (32%), germană (18%) şi spaniolă (8%).[21] În Uniunea Europeană, o mare parte din populaţie pretinde că poate conversa la un anumit nivel în engleză. Dintre ţările non-anglofone, un procentaj important din populaţie a afirmat că poate conversa în engleză, în următoarele ţări : Olanda (87%), Suedia (85%), Danemarca (83%), Luxemburg (66%), Finlanda (60%), Slovenia (56%), Austria (53%), Belgia (52%), şi Germania (51%).[22] Norvegia şi Islanda prezintă de asemenea o majoritate de vorbitori competenţi ai englezei.

Cărţi, reviste şi ziare scrise în engleză se pot găsi în multe ţări de pe Glob. Engleza este de asemenea cea mai folosită limbă în ştiinţe[20]. În 1997, Indexul de Citare a Ştiinţelor a informat că 95% din articolele sale erau scrise în engleză, cu toate că numai jumătate aparţineau unor autori din ţări anglofone. sursa: wikipedia

Acum ca ai aflat importanta limbii engleze ti-as spune sa te axezi pe ea pentru inceput.

Psihoyounger

| Psihoyounger a răspuns:

Deoarece engleza este atât de răspândită, a fost numită deseori „limbă globală", sau „lingua franca" a epocii moderne.[20] Cu toate că engleza nu este limbă oficială în multe ţări, este în prezent limba cea mai studiată ca limbă secundară din lume. Unii lingvişti consideră că nu mai este semnul cultural exclusiv al „vorbitorilor nativi de engleză", ci mai degrabă o limbă care absoarbe aspecte ale unor culturi din întreaga lume, pe măsură ce influenţa ei se extinde. Este, prin tratat internaţional, limba oficială pentru comunicaţiile aeriene şi maritime, precum şi una din limbile oficiale ale Uniunii Europene, ale Naţiunilor Unite, şi a majorităţii organizaţiilor atletice internaţionale, incluzând aici Comitetul Olimpic Internaţional.

Engleza este limba cea mai studiată ca limbă străină în Uniunea Europeană (de către 89% dintre elevi), urmată fiind de franceză (32%), germană (18%) şi spaniolă (8%).[21] În Uniunea Europeană, o mare parte din populaţie pretinde că poate conversa la un anumit nivel în engleză. Dintre ţările non-anglofone, un procentaj important din populaţie a afirmat că poate conversa în engleză, în următoarele ţări : Olanda (87%), Suedia (85%), Danemarca (83%), Luxemburg (66%), Finlanda (60%), Slovenia (56%), Austria (53%), Belgia (52%), şi Germania (51%).[22] Norvegia şi Islanda prezintă de asemenea o majoritate de vorbitori competenţi ai englezei.

Cărţi, reviste şi ziare scrise în engleză se pot găsi în multe ţări de pe Glob. Engleza este de asemenea cea mai folosită limbă în ştiinţe[20]. În 1997, Indexul de Citare a Ştiinţelor a informat că 95% din articolele sale erau scrise în engleză, cu toate că numai jumătate aparţineau unor autori din ţări anglofone. sursa: wikipedia

Acum ca ai aflat importanta limbii engleze ti-as spune sa te axezi pe ea pentru inceput.

Psihoyounger

| amaadina a răspuns:

Sunt de acord cu mikeostiarm... daca sti chineza, turca, japoneza s. a. poti deveni ambasadorwinking [asa am inteles de la parintzii mei tongue ]
have a nice day too!winking big grin

| lololololol a răspuns:

Oz eu stiu 4 limbi, si o invat pe a 5a.
Taci, mai bine ai zice BRAVO, pentru ca vrea sa invete o noua limba. phbbbbt

| www a răspuns:

Cred ca mai bine inveti romana:
"... folosit google translate " nu iti spune nimic?

| www a răspuns:

Deci la tine e O MICA greseala sa spui folosit in loc de folosind?
Chiar te rog sa imi iei raspunsurile "cap la coada" sa vedem cate dezacorduri gasesti.

| soseta ucigasa a răspuns:

Daca pe toate le-ai invatat cu google translate... e clar cat de bine stii sa le vorbesti!

Bun ai aflat de existenta scolii. Bravo. Si totusi vrei sa inveti o limba cu google translate...macar daca tot te lauzi ca stii 3 limbi si vrei sa o inveti pe a 4, macar invat-o cum trebuie!

"andro. ootsa explică:
@www bai frate daca fac o mica greseala repede sari tu cu gura. tu esti perfect ma? :| hai mai lasa-ma cu romana ta, daca iti i-au cap la coada raspunsurile tale sigur gasesc greseli.Asa ca nu mai comenta:-$"
"i-au" tot "greseala" de la tastatura este?

Chiar daca ai 12 ani ar trebui sa stii Lb. Romana bine, daca tot te lauzi ca vrei sa inveti 50 de limbi straine. Dar pe langa faptul ca nu cred ca stii nici una din ele destul de bine, nici macar limba materna, mai sari si la gatul celor care te critica fara sa te gandesti ca ei poate sunt cu mult peste tine atat ca varsta cat si ca inteligenta. Uita-te intai la tine inainte sa te iei de altii.

| Mwhahahaa explică:

@www bai frate daca fac o mica greseala repede sari tu cu gura. tu esti perfect ma? :| hai mai lasa-ma cu romana ta, daca iti i-au cap la coada raspunsurile tale sigur gasesc greseli.Asa ca nu mai comenta:-$

| Mwhahahaa explică:

laughing Bai numai sa criticati stiti, pe bune... Un raspuns folositor nu-mi dati.mai bine nu raspundeati.
app @sosetolaughing nu pe toate le-am invatat cu google translateoh go on s-a inventat si scoala. din cate stiu euhappy

| Mwhahahaa explică:

Si nastraight face folosind*
multumiti?rolling on the floor
sperstraight face

| Mwhahahaa explică:

@www
nu e cine stie ce greseala.:|
e o greseala dl tastatura...=)) daca vorbeam eu sigur nu foloseam cuvantul "folosit" ci "folosind". :P si am lucruri mai importante de facut de cat sa ma uit la raspunsurile tale stupide;)

| Mwhahahaa explică:

Hai bine
greseala*
frt.soset-o vorbitoaredon't tell anyone...
am 12 ani! nimeni nu-i perfect.chiar si un adult mai greseste.asa ca...
te rog sa nu mai iti pierzi timpul analizand cap la coada toate cuvintele folosite de mine...
see you soon, my dearkiss

| DeeaPustoaica a răspuns:

Iti sugerez sa nu inveti cu google translate. Nu traduce prea bine. Nu conjuga verbe etc. Sfatul meu... faci ce vrei. pa

| hmmmmmmmm a răspuns:

Daca vrei cu adevarat sa inveti o limba folositoare incearca : germana, rusa, limbi arabe, chineza, turca, japoneza. Astea nu le prea poti invata cu google translate, dar tocmai de aceea se merita. Sunt cerute pe piata internationala si iti folosesc extrem de mult pe langa engleza. Mult mai mult decat limbile europene (mai ales latine). Crede-ma...iti spun din experienta. Investeste eficient!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai putea incerca cu romana. E o limba destul de dificila dar avand in vedere ca deja ai o experienta vasta in acest domeniu, nu cred ca vei avea foarte multe probleme. Acum zi dupa mine: sunt o copila care nu prea stie ce-i de capul ei si care se lauda la greu.
Que tengas un buen día...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Idem ardnaxur1961. Din moment ce deja stii doua limbi... perfectioneaza-te in engleza si franceza. E cel mai intelept asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca nu ar strica sa incerci si limba rusa. Sastii ca prinde bine citeodata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Italiana si germana

| Arii :x a răspuns:

Stiu ca si eu am 12 ani dar as vrea sa va spun ca poate nu stie toate limbile astea perfect dar mai vrea sa inceapa sa invete alta.Eu o inteleg(si mie imi place sa vorbesc limbi straine) si ii recomand italiana.Nu e o limba foarte grea dar nici foarte usoara.Depinde cine o caracterizeaza.Eu stiu deocamdata 3 limbi(nici una la perfectie) si mi-as dori sa reusesc sa o invat pe-a 4-a.