| deen a întrebat:

Vreau sa ma inscriu la facultatea Romano-Americana, si am nevoie de sfaturi, pareri pro si contra. Vin de la un liceul american din Dubai, deci vreau sa urmez un curs in engleza.se merita?

Răspuns Câştigător
| drbear a răspuns:

Depinde de profil. Majoritatea facultatilor pe care le stiu,bune si de stat, aveau si un modul in limba engleza. Spre exemplu SELS din ASE Bucuresti. La fel si UMF-Carol Davila (medicina), si mai toate.
EU am terminat facultatea in 2010, si pot sa-ti spun ca Romano-Americana (Romana-Africana-cum o "alintam" noi),nu a fost niciodata o universitate ok. A atras multi tampiti care vroiau o diploma lejer contra-cost, si ma tem ca aceasta criza financiara nu i-a imbunatatit obiceiurile, dimpotriva.
PRO- cladiri noi,bine utilate, amplasament frumos (sectorul 1, Piata Presei LIbere)
CONTRA- Colegi slabi (intelectual), dezinteres general fata de cursuri (din cate stiu eu, despre facultatea de Drept), examene care se iau cam degeaba...etc.
Per total, e o universitate cotata slab... Mai bine vezi care sunt conditiile pentru a urma cursurile unei facultati de stat, modulele in limba engleza.