| coltz a întrebat:

Vreau sa-mi aleg ca si cariera profesionala IT-ul, dar nu-i cunosc potentialul?
sunt inca in liceu si vreau sa incep din timp, dar pentru inceput vreau sa stiu ce cum pot sa-mi castig venitul din IT si pe langa asta, ce inseamna sa fi programator sau altele.
As fi recunoscator daca v-ati ambitiona sa intrati in orice detaliu care va vine in minte, pentru ca m-ar ajuta foarte mult, atat ca sa ma motiveze/ sa ma impulsioneze, dar cat sa-mi fac si o idee ce exista si ce mi-ar place.
V-as fi recunoscator pentru insistenta.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca zici ca vrei o cariera in IT si esti la liceu trebuia sa fii la un profil mate info si sa stii deja ce inseamna programarea. E adevarat ca la facultatile de profil se incepe de la un nivel scazut tare, dar e greu sa tii pasul cu cei care stiu.

sa iti raspund la intrebare... meseria de programator este una bine platita, dar exista multi programatori de duzina care satureaza piata pe salarii moderate spre mici pentru meseria asta. Daca vrei sa faci ceva cu adevarat ainevoie de multa multa munca pe cont propriu. sa nu te astepti sa termini facultatea si sa sara lumea cu ofertele dupa tine. In facultate nu inveti decat cum sa iti alegi niste directii si atat.

Daca mai ai intrebari mai la obiect astep sa iti raspund.

| coltz explică (pentru suntserios):

Stii pe cineva care a intrat pe IT, caruia sa-i pot cere cursurile?

| suntserios a răspuns (pentru coltz):

Eu am si terminat o facultate de IT, dar cursuri nu mai am sa iti dau.

| dreamnow a răspuns:

Cred ca daca vrei sa fii printre cei mai buni si stii ca poti, atunci poti sa te inscrii la o facultate din afara unde se face la un alt nivel. O prietena de-a mea are un frate care a terminat Vianu in Bucuresti si acum e la Essex in Londra. Iar daca esti talentat si esti si motivat, atunci nu vad de ce nu ai reusi happy. Daca o sa faci la nivel inalt atunci sigur vei fi platit bine. In viata trebuie sa fii bun la ceea ce faci happy

| coltz explică (pentru dreamnow):

Buna. Stii pe cineva care a intrat pe IT, caruia sa-i pot cere cursurile?

| dreamnow a răspuns (pentru coltz):

In afara de persoana de care ti-am zis nu mai stiu pe nimeni. Oricum incepe in septembrie primul an deci inca nu si-a inceput cursurile.