| OnlyHope a întrebat:

Vreau sa spun in primul rand ca-s foarte indecisa. Sunt din Bucuresti si mi-a iesit media de admitere 9, 46, deci, teorectic, as putea intra la aproape orice liceu din acest oras... Insa eu nu stiu ce sa fac. De Vianu as avea destule cuvinte de lauda, dar impedimentul ar fi distanta foarte mare, la vreo ora de mers, iar daca se mai invata si carte ca lumea, cu teme la mai toate materiile, cum am auzit, n-as putea face fata. La Lazar sunt in general copii de bani gata care nu te baga in seama daca nu ai haine si telefoane de firma, deci se exclude. O sa pun si Basarab, Eminescu, Spiru, Hasdeu, insa mai la urma. Cele doua licee intre care nu ma pot decide sunt Sincai si Viteazul. Pana la Sincai fac 25 de minute si ar fi destul de multi copii din scoala noastra care vor acolo. Pana la Viteazul fac 45 de minute si vor vreo 2 fete din scoala sa intre acolo.
Medie as avea pentru amandoua, deci trebuie sa ma hotaresc care va fi prima optiune pentru ca mai mult ca sigur as putea intra la cea pe care o pun prima.
Licee bune sunt ambele, la ambele se face carte, sunt destul de severe, niciun picat la bac. Poate doar ca Viteazul ar avea mai multe activitati extrascolare si e mai renumit.
Mi-e foarte frica pentru ca aceasta alegere imi va decide viitorii 4 ani.
Vreau sa stiu imi spuneti pareri despre aceste doua licee, dar foarte serioase, nu doar zvonuri fara surse sigure. Eventual daca invatati acolo si nu vreau sa imi spuneti ca e lapte si miere doar pentru ca e liceul vostru si vreti sa-l laudati. Puteti sa-mi ziceti si ce ati auzit despre el, dar doar daca ati aflat de la elevi care invata acolo. Poate chiar intamplarile bune sau mai putin bune pe care le-ati trait de-a lungul celor 2-3-4 ani de liceu.
Sau cel putin am nevoie de moralizare, sa nu-mi mai fie atat de frica de alegerea pe care o voi face. Va multumesc mult pentru ajutor si puteti veni cu raspunsuri chiar si peste o saptamana de la postarea acestei intrebari!

4 răspunsuri:
| Eu_4595 a răspuns:

Eu zic Sincai.Si daca ai si unele probleme de socializare cu copii noi...Ai zis ca merg mai multi din scoala ta la Sincai.So Sincai.happy

| MrPetry09 a răspuns:

Sincer sa fiu asta e viata ta tu decizi unde intri ca daca iti spun alti si dupa nu iti convine spui iaute ma, ma luai dupa aia...parerea mea ar fi sa te duci la Sincai daca zici ca dau mai multi colegi de ai teiwinking bafta happy:*

| OnlyHope explică (pentru MrPetry09):

Intrebarea mea fusese pusa acum un an. Oricum multumesc de raspuns! Acum sunt anul 2 la Sincai si sunt destul de multumita! happy

| Jipa_Valentin_1964 a răspuns:

N-avem