Eu îţi recomand Ahern Cecilia – Dispăruţi fără urmă (superb, o vei adora!).
Albom Mitch – Încă o zi şi Ahern Cecilia – Cadoul (despre persoane care au primit o a doua şansă).
Coelho Paulo – Diavolul şi domnişoara Prym ~ foarte interesant şi psihologic. Coelho Paulo – Veronika se hotărăşte să moară e
la fel.
Levy Marc - Prima zi ~ am citit-o de curând şi vreau continuarea!
Nicholas Sparks – Dragă John ~ e de dragoste şi mi-a plăcut.
Paler Octavian – Viaţa pe un peron ~ mi-a dat-o profesorul meu de religie, este despre un om care s-a temut toată viaţa lui de ceva şi, totuşi, şi-a învins pe deplin acea frică.
Cam atât. Să mă anunţi dacă ai citit şi ţi-au plăcut.
Trimite-mi un mesaj cu câteva dintre cărţile pe care le-ai citit tu şi ţi-au plăcut mult, te rog.
Xoxo.
'Jane Eyre' de Charlotte Bronte(romantic)
'10 negri mititei' de Agatha Cristie(nu stiu ce categorie are dar e una dintre cartile care mi-a placut cel mai mult; chiar merita sa o incerci)
'Dracula' de Bram Stocker
s. a. m. d
Nu imi mai amintesc altele.
Arta de a Iubi de Don Miguel Ruiz;
Adrian Nuta - Ghidul Iluminarii Pentru Lenesi
Thriller psihologic zici?
Try "Obiecte Ascutite" este pur si simplu geniala. ^^
Si Interviu cu un vampir de Anne Rice.
O plimbare de neuitat-Nicholas Sparks, Invitatie la Vals- Mihail Drumes, Semnul (Casa Noptii) -Kristen, P. C. Cast
INVOCAREA de Kelley Armstrong cea mai tare carte
adica eu o adorr ii una dintre preferatele mele
daca vrei sa o citesti suCces:*merita cititta
Iti propun romanul Amurg alc. din 4 volume: 1.Amurg 2.Luna Noua 3.Eclipsa 4. Zori deZi - e foarte foarte captivant [subiectul e ca un vampir se indragosteste de o muritoare] - eu m-am indragostit de cartea asta!
si iti mai propun GAZDA de Stephenie Meye - e ceva Science Fiction, la inceput mi s-a parut plictisitoare dar mai apoi am indragit-o!
Si Jurnalele Vampirilor - OMG iubesc cartea asta [si serialul] - tot e ceva de genul : un vampir se indragosteste de o muritoare doar ca aici sunt doi frati vampiri care s-au indragostit de Elena, o muritoare. dar asta nu e tot.
Hey!
Un roman psihologic pe care l-am citit este scris de Dean. R.
Koontz,, Casa tunetului"
Bye-Bye!
Zbor deasupra unui cuib de cuci – Ken Kessey
Oscar Wilde - Portretul lui Dorian Gray
Diavolul si domnisoara Prym de Paulo Coelho,Cazu Magheru-Mihail Drumes,Scrisore de dragoste-Mihail Drumes,Invitati la vals-Mihail Drumes,La rascruce de vanturi-Emily Bronte,Marile sperante-Charles Dickens, Zece negrii mititei -Agatha Christie Criminalu abc si Moarte pe Nil de acelasi autor, Misterele Parisului-Eugene Sue, Mandrie si prejudecata-Jane Austen, Emma-Jane Austen, Pe aripile vantului-Margaret Mitchell...si ar mai fi... sper sa-ti placa