| real_8268 a întrebat:

Vreau si eu sa primesc sfaturi despre ce le place si ce nu le place fetelor...adica mai pe intales cum sa ma apropi de o fata.

4 răspunsuri:
| dtte a răspuns:

Fetele nu sunt niste roboti si nici nu "functioneaza"dupa acelasi tipar, cum nici baietii nu sunt asa! Ce uneia ii place, alteia nu! Daca vrei sa te apropii de o fata, trebuie sa o cunosti inainte, sa afli tu ceea ce ii place si cum o poti cuceri! Te poti interesa si pe la prietenii din cercul ei dar mai bine "iti faci intrarea singur", e cel mai ok asa! Bafta!

| deleuandrei a răspuns:

Cauta frate pe net sunt diferite siteuri cu seductie. si o sa te inveti o multime.

cami
| cami a răspuns:

... fara egal!
Tuturor fetelor, le place ca tipul de langa ele sa nu fie badaran, le displace ca el sa n-aiba maniere, sa fie luat de fraier si sa para prostut.
Daca vrei sa te apropii de ea, incepe cu putine tachinari (ea o sa-si dea seama dupa proverbul "Cine tachineaza, iubeste" ) si asa, poate ca daca si ea te place o sa-ti dea cu subinteles.

| ;x^..::pasTiluTza`))::...:x:x a răspuns:

In ce fel vrei sa te apropi de o fata? ca si amici sau ceva mai mult? daca este o fata care chiar merita sa te apropri de ea atunci cand te`ai duce la ea si ia`i vorbii tiar raspunde in acelasi stil ca si cum ai intrebat`o tu; si la faza cu ce le plac fetelor este diferita, fiiecare are alte gusturi, MIE una imi place baietii tandri sa nu se bage prea mult in seama, sa nu ma streseze, sa nu fie gelosi(chiar daca se zice ca cine este gelos inseamna ca iubeste), si sa ma iubeasca cu adevarat(asta inseamna sa nu ma foloseasca sau sa`si bata joc de mine)... sper sa-ti fie de folos raspunsul meu