| Vernusio a întrebat:

Vreau si eu un exemplu de postliceala foarte foarte usoara unde sa fie mai lejer totul si mai abordabil nivelul si dificultatea.Fiindca am depresie si anxietate generala. Exista astfel de tipuri de postliceala? Sa nu se inteleaga gresit, nu vreau sa fie gradinita laughing dar sa fie cat de cat nivelul si dificultatea scazuta, acceptabila.Ma puteti ajuta cumva? Dau funda 100%. Fara raspunsuri la misto, in ras sau aiurea va rog.

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Asa bine te intelegi cu https://www.tpu.ro/utilizator/blqw incat cred ca sunteti acelasi persoana

| johnnny123 a răspuns:

Tu ai două preocupări principale: sfârșitul lumii și școala postliceală.

Dacă vine sfârșitul lumii, la ce-ți mai trebuie școală postliceală? Iar dacă vrei să te înscrii la o școală postliceală, în ce fel te va ajuta obsesia cu sfârșitul lumii?

Ar trebui să renunți la una dintre idei, pentru că nu merg împreună.

| RAY a răspuns (pentru johnnny123):

Corect,asa e, meriti fundita

| Rm12 a răspuns:

Cum a mai spus cineva deja, astea doua nu se potrivesc. Si eu am anxietate si-o depresie cate se vindeva incet, insa sunt constienta ca nu pot sa ma bazez mereu pe chestii usoare ca ce. Ca nu ma simt bine pentru a invata si a face? Nu se poate. Candva o sa te videci si/sau o sa stii schimbi perceptia despre ce e in jur si atunci vei regreta rau ca n-ai facut cat era cazul ceva mai important. Treci peste, depresia si anxietatea nu-s un motiv sa te culci pe-o ureche si sa mergi pe chestii usoare.