| Serban95 a întrebat:

Vreau si eu un sfat! Am facut 2 ani de real si nu stiu daca ar trebui sa ma mut pe alt profil (uman-filologie ). Adica,daca as face umanul as mai putea sa ziceam sa merg eu stiu la ASE sau sa merg la o facultate de inginerie? Vreau sa fac aceasta mutare pentru ca multi spun,chiar profii ca la bac vom da s-ar putea la toate materiile si nu prea le am cu chimia, cu mate fizica merge sa ziceam si cu info dar scartie.In fine ce ar trebui sa fac?

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Facultatede inginerie fara matematica si fizica nu se poate. Momentan, pentru facultate, nu conteaza ce profil termini, real sau uman.

| alina58 a răspuns:

Daca tu crezi ca te descurci mergi in continuare pe real. Din moment ce ai zis ca faci chimie, fizica banuiesc ca esti la matematica informatica. Ai putea la fel de bine sa merg la un profil economic. O sa iti fie greu la inceput pana te acomodezi cu termenii, dar apoi toate se leaga intre ele.
Gandeste-te bine ce vrei sa faci si nu alege sa iti fie acum usor iar mai incolo mult mai greu. Daca vrei sa mergi la profil uman si la facultate sa mergi tot pe domeniul acesta o sa devii profesoara de romana sau avocat.
In plus terminand un profil real obtii si o diploma care, te asigur din proprie experienta, iti va fi de folos.
Gandeste-te bine si alege cu grija, este vorba de viitorul tau in joc!

| Luiza45 a răspuns:

De la mate-info potiiesi aproape tot ce vrei tu. Eu zic ca nu are rost sa te muti fiindca vei da multe diferente. Acum pana dai tu bacu-ul se mai schimba multe. In tara noastra suntem asa obsedati sa fie totul Ok incat facem schimbari in prostie. Ramai mai bine la mate-info te va ajuta mai mult.