anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreu sa va povestesc si eu povestea mea si sa ma ajutati cu cateva sfaturi, am avut o relatie cu un baiat din septembrie si pana in februarie, nu pot sa-mi dau seama ce s-a intamplat dar de la inceputul lui feb nu ma mai cautat fara sa ne certam. A fost singurul baiat din viata mea si cateodata chiar am impresia ca profita de faptul asta si intotdeauna imi cerea sa-l imprumut de bani, lucru cel si faceam dar acum n u pot sa-mi imag c s-a intpl d nu mai cautat.sincer regret tot c am facut dar poate daca nu faceam greseala asta poate ma consideram prea perfecta si nu stiam cum e sa pierzi in viata, tot timpul stau si ma gand la lucru.nu stiu ce s intpl dar chiar nu pot sa uit c s-a inptl

7 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Acest baiat se pare ca nu era pentru tine. Incearca sa te aduni si sa te concentrezi pe prezent si sigur vei intalni pe altul care sa fie mai serios si sa tina la tine.Sigur esti tanara si ai tot timpul sa uiti si sa ai alt prieten. Poate n-ar fi rau daca ai fi mai atenta cu oamenii si cu ceea ce faci.Ma refer si la felul cum ai scris:foarte corect si logic la inceput si apoi tot mai multe greseli si cuvinte neterminate.Pacat!

| luiza a răspuns:

Poate te cauta doar pentru a-ti cere bani si tu orbita de dragoste credeai altceva. Si-o fi gasit alta pe care sa o prosteasca. Uita-l...

| Razvan a răspuns:

Cauzele ar fi multiple. Poate ca si-a gasit pe altcineva de pe urma caruia sa profite. E un las daca a plecat fara sa iti dea nicio explicatie si a lasat relatia asta sa moara de la sine. Uita-l si tu.Nu te meritahee hee

soothe
| soothe a răspuns:

In momentul in care ti se cer bani este un semn de intrebare, mare. Cauta sa il uiti. Ai sa treci prin diferite stari emotionale. Uita-l. E greu. Mai iesi aici pe TPU te mai ogoiesti. Invata ceva din asta.

| adina_4262 a răspuns:

Stiu ca tu te gandesti acum la o mie de scenarii posibile care sa-i gaseasca diferite scuze, dar parerea mea e ca nu ai de ce. Din detaliile pe care le-ai dat cred ca el a profitat putin (mai mult) de cum te raportai/raportezi tu la el. Nu pare a fi nimic serios, ci doar ceva care ti-ar face tie rau, ti-ar crea ganduri inutile si te-ar bloca emotional in etapa asta pentru o perioada. Nu are rost sa ramai legata de baiatul asta, mergi mai departe si treci peste ce a fost - oricat de greu ti s-ar parea acum, timpul schimba atat de multe lucruri de nici nu-ti vine sa crezi. Bafta, ai grija de tine.

| johnny_1840 a răspuns:

Pai din asta nu poti sa-l iuti pentru ca a fost primul din viata ta, insa trebuie sa-l parasesti pentru ca profita de tine, auzi cum sa-ti ceara bani? El te insala tot timpul si tu stai asa si i mai dai si bani pe deasupra? la naiba fata da-i papucii repede si gaseste-ti alt baiat care sa te iubeasca! happy jajaja ok?

Răspuns utilizator avertizat