In plus, Caragiale Comparat cu pedagogicul este mai bun dintr-un singur motiv: mediile de admitere sunt mult mai mari, deci si nivelul la care se lucreaza este mai mare. La clasele cele mai bune nu se lucreaza decat probleme de olimpiada.
Nici eu nu m-am gandit la ce liceu sa dau.tot unul din ploiesti o sa ma uit pe formularul primit de la sc.caragiale este un liceu ffff bun dupa cum am auzit.succes la examen(daca dai la eng intensiv)!
Ma, uite, eu tocmai am terminat mihai viteazul, si pot spune ca se fac ore intr-adevar si profii chiar nu sunt pe chestii d-astea cu meditatii etc. in pedagogic se spune ca s-ar face orele tot timpul, e un liceu serios. de caragiale, sincer, am auzit si eu ce ai auzit si tu, dar persoanele cu care am vorbit s-au aratat incantate de el. in ceea ce priveste profilul, acum depinde de tine. la filologie n-o sa-ti bati capul cam deloc, adica daca vrei medie mare in liceu, mergi la filologie sau stiinte sociale. daca esti bun/buna la mate, chimie, bio, fizica, info poti sa alegi usor mate-info sau stiinte ale naturii.
Te rog mult de tot spune-mi cum e la filo-engleza la Caragiale! E vreau la filo simplu sau filo-fanc dar nu cred ca e foarte diferit. Poti sa-mi spui te rog si cum a fost in prima zi? Cum ai primit uniforma si daca ati purtat-o mereu? Si ai mers cu flori la diriga sau cum ai facut?