anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreu si eu sa invat tiganeste cat mai repede cine ma ajuta?big grin

18 răspunsuri:
| JeSa a răspuns:

Hazmomish cu ochii deschisi! Salam,,, oh, Salut!, ti-a luat vre'o fata de etnie roma ochii si ca sa o descifrezi acum, n-as belea, haoleuu doresti sa-i stii si lb. da, da, daaa!, altfel nu-mi explic thinking laughing setea asta de cunoastere a lb. tiganestehappy, păsărească!winking Bye!

| fabiola a răspuns:

De ce nu-ti vine ideea sa facem ceva pentru a vorbi si a scrie corect romaneste!

| mikey a răspuns:

Cio mai cheremo?laughing))parca era ce mai facilaughing)Numai atata stiutongue

Răspuns utilizator avertizat
| ColorfulRainbow a răspuns:

Manca`ti-assmug. cum zice luchass.mai bine gasesti altceva de facuttongue.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Haualeu mânca-ți-as, găsește-ți altă preocupare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bah de aia e plina tara asta de ura ca ii dispriminam pe rromiwinking nu sunt oameni si sa stiti ca e frmoasa lb lorwinking dar voi romani astia dar nu aveti tupeu sa le ziceti in fata ca vah da boxwinking ce sa le faci voi ii discriminati ei va da bataie tot de la voi pleaca ei nu sunt de vinawinking. si voi daca nu ati avea ce manca ati fura stati linistitiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ba daca vrea lumea sa invete va bagati voi si ai spuneti ca :numai strambe numai jigodi de oameni invata ma daca poti si ai de unde daca doresti personal si numai va luati dupa toti incultii de doii leiii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bah ratatilor c aveti cu omu daca vrea sa invete tiganeste? vrei sa iti zic eu cateva inj. ca decat atat stiu. add fan_TzeH2o si iti zic p mess...winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti zic eu da add :demi_demi_love_love

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

So mai chi chares? ce mai faci? te invat eu ia idu meu lisa_nicorut

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Numai vorbiti cu haoleu ca sa pareti mari rromi ca nu se vorbeste asa cu haoleu laughingdoamne nimic nu stiti con san-cine esti? catar aves-de unde vii con camel i moho ilo-cine vrea inima mea -ciumidaptu po ilo-iti sarut inima-manga shal-mie frig -so shal avri-cefrig e afara-so tachimos avri-ce cald e afara jeas manta ando foro-mergi cu mine in oras sos tusa-cei cu tine si multe altele in fine va pupa baby pe toti tiganii cu talent si pe romancutzele si romanii care vor sa stie aceasta limba

| daffykent a răspuns (pentru anonim_4396):

Saru'-mana. As dori sa învăț limba, ma puteti ajuta, va rog? Multumesc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ni jeanau canci-nu stiu nimic
sar busos-cum te cheama
cati bar situ-cati ani ai
so cames-ce vrei
mucma-lasa-ma
su san moho ilo-tu esti inima mea
tu san ando moho ilo-tu esti in inima mea
bashau ando khare-stau in casa
besh mantea ca mudaraptut-stai cuminte ca te omor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te ajut eu

| daffykent a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai puteti ajuta, inca, va rog?

| Nicolasxd a răspuns:

Înainte să înveți țigănească vezi dacă ai accent, daca nu, nu te mai obosi să înveți

| Themistokleus_Nikgeo_1978 a răspuns:

Sa fi tigan trebuie sa te nasti tigan...Inima de tigan bate de doua ori mai repede decat a unui roman...