Relaxeaza-te si asculta cu atentie cerintele politistului.
Ah, si opreste la indicatorul Stop, chiar daca nu vine nicio masina.
La proba practica, cea mai grea incercare sunt parcarile. Trebuie stiute foarte bine, desi instructorii nu se prea omoara sa ne invete.In rest multa atentie si sange rece, sa rezisti comentariilor politistului care te insoteste. Bafta.
Esential e sa fii calm si foarte atent la drum si la ce ti se cere. Se simte cand cineva e panicat sau speriat si devin intoleranti sau chiar usor agresivi cu ei (e un instinct primar bine ascuns sub straturile noastre "socializate", ca la caini: cel speriat ori ascunde ceva, ori vrea sa iti faca rau pentru a-i fi lui bine). Daca esti calm, te vei putea concentra mult mai bine. Inainte de toate, gandeste-te ca si examinatorul tau a trecut prin asta.
Cred ca cel mai important lucru este sa ai incredere in tine,, si sa anticipezi corect ce-ti cere politistului din dreapta.si nu te stresa ca nu are rost.ca daca nu il iei mai poti da. am auzit ca acum politistul din dreapta nu mai are voie sa te induca in eroare cand conduci...fi calma si gandeste liber,, ca si cum ai fi singura in masina (dar sa asculti ce-ti cere cel din dreapta) nu o sa te tina mai mult de 20 min... daca vede ca te descurci. o sa treaca repede timpul... BAFTA MULTA
Cel mai bine e sa fii atenta la tot, dar si cu asta daca vrea sa te pice te pica.Azi am picat cu 15 puncte de penalizare, dc? asta l-am intrebat si eu, si n-a avut un raspuns pentru mine. ii aratm ca in foaia lui scrie 15 PUNCTE DE PENALIZARE dar cu toate astea, am fost declarat respins.SUCCES!
Ieri am luat permisul, am avut norocul sa le iau din prima, atat sala cat si orasul, adevarul e ca am si invatat, am fost la toate orele de legislatie. Cu o zi inainte de examen am avut emotii mari, am fost foarte stresata, dar cand am fost la fata locului mi-am zis ca fie ce-o fi... m-am urcat la volan si am fost atenta la toate cerintele examinatorului, este foarte important sa opresti la stop, sa acorzi prioritate pietonilor, sa acorzi prioritate celor in drept si sa vada esti atent atunci cand conduci, sa te asiguri mereu. Sa nu va panicati caci din cauza emotiilor puteti face greseli majore.Va doresc mult noroc!
Sa sti codul rutier si regulamentul rutier foarte, foarte, ...bine si sa incerci sa treci peste emoti.
In rest multa BAFTA
Buna,
A mai dat cineva traseul de curand?
Eu am luat azi sala si sunt programata saptamana viitoare la ior.
Eu l-am luat abia din a treia incercare. Primele doua dati am spus la toata lumea "bai, tineti-mi pumnii,ca maine dau de permis"...bla bla. Si chestia asta pune o mare presiune pe capul meu, de parca trebuia sa dovedest cuiva ca sunt in stare. Ultima data, n-am zis nimanui. Dar NIMANUI! Si ghici ce, l-am luat! Deci cred ca trebui sa fii constient ca pentru tine faci asta, nu pentru altii. Succes!
Cel mai bun sfat e sa te relaxezi. Nu faci nimic daca vei conduce stresata... Bafta
Eu l-am luat abia din a treia incercare. Primele doua dati am spus la toata lumea "bai, tineti-mi pumnii, ca maine dau de permis"...bla bla. Si chestia asta pune o mare presiune pe capul meu, de parca trebuia sa dovedest cuiva ca sunt in stare. Ultima data, n-am zis nimanui. Dar NIMANUI! Si ghici ce, l-am luat! Deci cred ca trebui sa fii constient ca pentru tine faci asta, nu pentru altii. Succes!
mrsmrsmrs întreabă: