Toate cartile au sclipire educationala! Pot ajuta in mintea noastra! mie imi plac toate pentru ca din fiecare ccarte aflam ceva folositor sau impresionant in viata de zi cu zi nu am o carte preferata si daca ar fi sa aleg le'as alege pe toate! Multumesc ca miai dta ocazia sa arat ce pot si ce inseamna cartea pentru om! E o pura fantezie care te va duce la cel mai inalt grad! Fundit'saa?
Carte este obiectul care ma defineste pe mine, un fel de lume in care pot merge pentru a ma relaxa.Acolo nu 'vad' oameni rasfatati care se dau mari ca au bani, hoti.
Funda?
Cartea este un izvor de cunostinte, o poarta catre o alta lume, un univers paralel, care iti dezvaluie cele mai deosebite secrete si taine din lumea lor. ea iti poate arata dramele unor persoane, aventurile altora si surprizele neasteptate ale vietii.
Sper ca ti-am fost de ajutor! Funda?
Salut!
Sincer pentru mine cartea este un bun prieten pentru a scapa de plictiseala si pentru a ma detasa de lumea mea. Pentru mine cartea chiar este un lucru minunat si cred ca si tu crezi acest lucru...
anonim_4396 întreabă: