Asa e! stii de ce poarta preotii "fustele" alea? ca sa aiba buzunarele mari si lungi sa aiba oamenii unde sa puna banii
Bai, ce cauta intrebarea ta aici? Pune intrebari din astea la Stiinta&Filosofie sau Legislatie, Politic&Social! O pui aici, ca sunt numai kinderi si dupa aia ne mai miram de unde rasar intrebarile "maiastre" de pe site-ul asta! Oricum ce vrei tu sa demosntrezi aici, ma rog? Poti sa schimbi ceva? Pe un site ca asta? Nu poti!
Iar sunteti voi cu razboaiele voastre religioase interminabile? M-am saturat de voi!
Sa nu faci ce face popa, fa ce zice popa, o vorba populara foarte adevarata!
Eu nu, dar tu esti? Esti mai breaz ca aia, punand intrebari atat de...complicate (nu intr-un sens bun) ca sa zic, la o categorie vizitata de ei? Nu de alta dar dupa aia va mirati de unde au idei cretine in cap, sau va minunati cu ce mai scot pe gura! Pe mine nu ma intereseaza copii mai mult cu cat ma enerveaza faptul ca nu stii la ce categorie sa postezi intrebari, care ar avea mai multe raspunsuri si poate ar fi dezbatuta mai bine cu oameni maturi, daca chiar crezi ca este un subiect atat de interesant! Nu crezi?
In fine, macar te-a convins cineva cu un raspuns bun pana acum? Raspunsurile oglindesc categoria, sa tii minte!
Si ce vrei sa demonstrezi ma rog? Ti-am zis ca nu ma intereseaza personal subiectul decat faptul ca ai nevoie de busola pe TPU!
Am zis ca ai putea sa dezbati subiectul asta la alta categorie vizitata de oameni mai maturi si poate cu aceleasi "interese" ca tine! Ce educatie? Vrei sa impui punctele tale de vedere legate de divinitate si porcariile ce le fac unii preoti unor copii? Pe bune acum!
Asa ca acelasi sfat si nu ma repet : orienteaza-te!
Si citeste raspunsurile mai bine, ca nici nu ai inteles ce ti-am transmis la ultimul! Acum e mai explicit na...de e asa greu!
Dar nu mai raspund si te sfatuiesc sa nu mai raspunzi nici tu, ca e clar ca nu ne intelegem si nu ajungem nicaieri! Incep eu mai bine, nu iti voi mai raspunde!
Bye!