Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 5 Februarie 2025 sunt:
Buna ziua! Eu(23) acum 2 zile m- am despartit de fosta mea iubita(22) dupa o relatie de 4 luni, a fost brutal. Am intalnit- o prin o persoana cunoscuta si am vrut sa o cunosc, dupa ea a initiat si mi-...? (mai mult)
Bună Seara TPU! Credeți ca dacă o femeie nu e băgată în seamă nu știe ce să facă sau se supără, exemplu la locul de muncă? Mă refer la faptul ca nici nu o saluți pe respectiva. Dau ...? (mai mult)
Un cuplu care decide sa nu aiba copii e privit in mod negativ de societate? Este lipsa copilului un motiv pentru care cuplul respectiv poate fi atacat/marginalizat de oamenii care au copii? Pot fi fericiti...? (mai mult)
Bună TPU, vin cu o întrebare pentru cei care au aceasta situație ca mine. Eu am primit stimulent de insertie timp de 2 ani câte 1500 de lei luna plus 719 lei alocația. Întrebarea mea la voi este...? (mai mult)
Buna ziua! Am si eu o intrebare… sunt cu iubitul meu impreuna de 2 ani, ne intelegem foarte bine si ne iubim, doar ca parintii mei nu sunt de acord cu el, am incercar sa vorbesc cu ei sa discut despre...? (mai mult)
De ce cele mai multe femei doresc partener cu casa, masina si sa locuiasca singur? Fiindca majoritatea locuiesc cu parintii, asa a aratat un studiu anul trecut la TV.
Multe persoane sau cunoscuti de ai mei îmi spun ca fetele în general se despart de mine după 3 luni maxim deoarece eu le întrerup des, nu sunt atent la ele când vorbesc, nu prea ma concentrez pe...? (mai mult)
Pentru salariul minim pe economie merită să îndur miștocăreli și batjocuri din partea colegilor ca să am ce mânca și cu ce plăti facturile? Din septembrie 2020 încoace lucrez într- o fabrică...? (mai mult)
Am fost azi la Banca Transilvania ca sa imi deschid un cont pentru a imi baga pensia de handicap pe card, am semnat hartiile m- au pus sa instalez aplicatia BT Pay si la sfarsit am primit o foaie cu anexa...? (mai mult)
Buna ziua! Am o intrebare Sunt impreuna cu un baiat, avem impreuna 2 ani si ne iubim foarte mult ❤️ parintii mei si ceilalți nu sunt de acord cu relatia noastra…. Cei doi spun ca nu le convine...? (mai mult)
Ce parere aveti de cuplurile care fac multi copii, se declara "bogati" in asta, dar pe parcursul vietii favorizeaza numai pe unul dintre copii? Mai mult, spre sfarsitul vietii dau totul numai acelui...? (mai mult)
Buna, as vrea și eu niste sfaturi legate de o situație. Deci am niște părinți care efectiv nu îmi influențează deloc în mod pozitiv viata, simt că nu facem nimic împreună și se asteapta ...? (mai mult)
Bună ziua, am o mare dilemă daca la logodnă exista domnișoare de onoare?, și care sunt atribuțiile domnișoarelor de onoare?
Buna! Am o mare problema. Eu si prietenul meu suntem logoditi de un an jumatate, dar nunta inca nu am facut o. De vreo jumatate de an ne- am mutat impreuna in alta tara (unde el muncea), dar in ultimul...? (mai mult)
Buna prieteni de pe TPU. Sunt confuza cu situatia mea. M- am mutat de acasa cu prietenul meu pentru ca nu ma intelegeam deloc cu parintii mei. Apoi parintilor mei li s- au facut mila ca m- am mutat ...? (mai mult)
Salut. Sunt în anul 1 de facultate și sunt îndrăgostit de o colega. M- am cunoscut cu ea de pe vară și am continuat sa vorbim doar ca s- a distanțat de mine când a început facultatea. I- am spus...? (mai mult)
Sora mea mai mare ma bate și ma injura în fiecare zi.Parintii mei nu i fac nimic.Ce sa fac?
Bună seara De curând acum câteva zile am fost la o petrece restrânsă de prieteni cu iubitul meu, care sunt împreună de 5 ani de zile.El este o fire un pic mai autoritara sa zic asa dar în același...? (mai mult)
Bună, am și eu o problemă. I- am spus partenerului meu că aș vrea să mă angajez la el la muncă și el mi- a zis: „Nu te angajezi la mine la muncă." A fost destul de recalcitrant când am adus...? (mai mult)
Ceau, am și eu o problemă în legătură cu relația mea, iubita mea e foarte rece cu mine, și i- am explicat de atâtea ori să se schimbe că nu îmi place, și ea e foarte suparătă că eu sunt ...? (mai mult)
Buna, mama mea a murit acum o luna, aseara am visat ca o luam in brate dar nu puteam sa i vad fata, stie cineva ce inseamna?
Salut TPU! Doresc să vă cer și vouă o părere și un sfat în legătură cu ce să fac în continuare în legătură cu relația mea. Voi încerca să nu mă lungesc prea mult. Sunt împreuna cu iubita...? (mai mult)
Bună la toată lumea.Am avut o cearta cu iubitul meu, care sunt împreună cu el de 4 ani, a fost o cearta foarte urata din care sa ales cu doua palme de la mine peste față.Moment în care a ridicat...? (mai mult)
Buna, Persoana pe care o plac mi- a cerut bani cu imprumut, transfer pana a doua zi. I- am dat cat mi- a cerut insa a doua zi mi- a inapoiat doar jumatate. In momentul acela eu i- am spus vezi ca...? (mai mult)
Sunt o tânără și am 21 de ani. Sunt de religie penticostală și credința mea a fost mereu un reper important în viața mea. Până de curând, nu am avut nicio relație serioasă, poate și pentru...? (mai mult)
Buna, TPU! Am nevoie de ajutor!:( Sunt fata si am 19 ani, aproape 20. Parintii mei sunt foarte stricti si nu ma lasa sa ies afara din casa, mai ales mama. Daca ies in curte sa fac ceva, se plimba...? (mai mult)
Bună ziua. Am și eu mai multe probleme. Am aproape 26 de ani. Am o viață destul de plictisitoare și anostă. Lucrez de 3 luni într- un service auto, lucrez de îmi sar capacele de luni până ...? (mai mult)
Salut! Sunt deprimat mereu ca am aproape 29 de ani si de 8 ani nu am mai avut noroc in dragoste si vreau neaparat sa- mi gasesc iubita, mai ales ca si tatal meu a murit si cand vad pe altii cu ambii parinti...? (mai mult)
Nu stiu cati dintre voi o sa aveți răbdare sa citiți, dar sper ca se vor afla câțiva ca să îmi dea și un răspund. Ideea e ca m- am căsătorit fin dragoste, am renunțat la o relatie destul...? (mai mult)
Îmi urăsc viața. Când văd alți copii că au familii, mamă, tată, frați, toți sunt alaturi unii de alții, mă simt singur pe lumea asta, mă simt în plus, mă simt inutil, mă simt degeaba..de...? (mai mult)
Bună! Trec printr- o situație mai complicată. Am întâlnit un băiat care la rândul lui are un copil, rezultat dintr- o relație anterioară. Mi- a spus ca a finalizat actul de divorț și pe mama...? (mai mult)
Buna tuturorrr! As vrea sa discut cu voi o situație mai delicată din viața mea. N- am cui sa cer ajutor in aceasta privința. Mama s- a despărțit de tatăl meu care are probleme cu alcoolul în ...? (mai mult)
Cum pot, ca un elev de clasa a 9- a, introvertit și cu o oarecare reținere în a iniția discuții din cauza temerii de a fi judecat, să stabilesc o conexiune autentică cu o fată care împărtășește...? (mai mult)
Cum poate sa reziste o relație la distanta? Sfaturi..ne am cunoscut pe internet acum 3 luni, a venit în România 2 săptămâni ne- am cunoscut și a plecat recent în alta tara.Imi place de el și...? (mai mult)
Bună TPU, ma numesc Brigita am 21 de ani, acus fac 22, sunt logodita cu iubitul in vârstă de 33 de ani. Locuim împreună cu socrii mei, in februarie este ziua mea de naștere, mama mea și fratele...? (mai mult)
Buna seara! Am nevoie de cateva sfaturi intr- o relatie daca a mai trecut cineva prin ce trec eu. Ideea sta in felul urmator, noi avem 2 ani timp in care am trecut prin multe amandoi si am rezolvat absolut...? (mai mult)
Ce faci atunci când persoana iubită îți spune ca nu te mai iubește, ca te urăște, ca i s- a luat, fără sa i faci absolut nimic, ca stă doar pentru nunta, avem nunta anul acesta, ce pot ...? (mai mult)
Buna ma poate ajuta cineva sa gasesc o cunoștiința daca stiu numele si anul de naștere, zona in care se afla? Mulțumesc
Bună. Tatăl meu sa îmbolnăvit și doctori mi- au dat șanse de 50% la 50 la % el fiind în coma. Acum m- am trezit din somn pentru ca am visat ca cineva fiind o femeie s- a dus la el și a încercat...? (mai mult)
Ghicitoare, ce nu vede femeia toată viața la bărbatul ei, nici măcar după ce moare
Salut! Ce fac daca nu ma inteleg cu rudele mele?
Cum îți faci o iubită? (am 23 de ani)
Bună! Am o problemă și chiar nu stiu cum s- o rezolv, nu am idee ce pot face în situația mea deci sa incep, am un iubit de la 15 ani (acum am 18) 3 ani de relație frumoși as putea spune, dar ...? (mai mult)
Cei ce aveți peste 25+ de ani ati reușit sa găsiți pe cineva? E chiar asa greu sa ți găsești pe cineva după 25? Te mai accepta cineva pentru felul cum ești tu? Trebuie neapărat sa ai bani și...? (mai mult)
Vreau sa-l duc pe iubitul meu sa faca testul poligraf sa vad daca ma iubeste sincer si sa vad daca pasiunea e asa cum zice el, credeti ca sunt rezultatele reale?
Pe scurt:20 ani de relație din care 5ani căsătoriți, fără copii locuim in strainatate, casa proprie, cerc social restrâns! Eu fire mai deschisa, directă, impulsiva care a deținut mereu controlul...? (mai mult)
Dacă ai putea să schimbi ceva ce ai schimba și de ce ai face?
Poate sa mai exista un sentiment de iubire daca nu va auziti de vreo 5-6 luni cu prietena ta din cauza parintilor pentru ca i-au confiscat telefonul?
Salut! Eu sunt ursar și față de care îmi place e caldurarița. Mă pot însura cu ea fiind ursar?
Ar mai fi posibil sa se realizeze încă vreun film, două poate chiar, din seria HOBBIT? Imi place enorm :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
Desh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!