Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 21 Decembrie 2024 sunt:
Cum pot proceda în cazul în care am zile în care îmi doresc să- mi încep și eu viața sexuală, dar pe de altă parte, eu îmi doresc și pe cineva cu care să îmi pot construi o familie, care...? (mai mult)
Ba am o întrebare uitați care e faza nu stiu m- am mai tot gândit nu stiu ce sa fac poate ca nu o sa mi iasă cu fata aia de care am zis ca mi place anterior și după ce ma mut în Bucuresti ma gândesc...? (mai mult)
Voi ce părere aveți despre faptul că dacă în familie ai avut parte de un mediu toxic, unde și persoanele au fost și sunt la fel de toxice, sunt șanse ca tu la maturitate să devii și tu toxic?...? (mai mult)
Buna TPU! Ajutati- ma cu un sfat în legatura cu mama mea, în seara asta la masă i- am zis sa mergem la cumparaturi duminica pentru Craciun sa iau cateva mezeluri si mi- a zis ca ce mezeluri sa iau ...? (mai mult)
Salut! Știu ca o sa fiu judecata pentru întrebarea pe care o voi pune, dar am 18 ani și chiar astăzi am născut un băiețel sănătos, dar îmi e frica sa l păstrez, nimeni din familia mea nu ...? (mai mult)
Salutare tuturor! As avea nevoie de sfatul vostru. Ma confrunt cu o situatie mai delicata de ceva timp care nu pare sa se termine. Sunt o persoana majora, am un frate mai mare care nu s- a realizat in...? (mai mult)
Ieri m- am întâlnit pe scara blocului unde urmează sa ma mut in 2- 3 luni cu o vecina pe care nu am mai vazut- o niciodata pana acum, dar pe care am placut- o imediat cum am vazut- o, am vorbit vreo...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor, deci am reușit sa refac acea legătură cu fata de care mi-a plăcut, încă-mi place și nu stiu daca sa-i mărturisesc sentimentele.
Bună, am o problemă în relație, de câteva luni mai exact 4 vorbește urat cu mine și ma umilește, câteodată mă face panaramă și în aia mătii, altădată e extraordinar de drăgăstos ...? (mai mult)
Buna! Am o nelamurire. Deci, parintii mei sunt divortati, iar eu stau cu mama, iar ea are drepturile parintesti. Pana acum 3- 4 ani nu mergeam la tata, abia vorbeam cu el. Iar anul trecut am vrut sa...? (mai mult)
Am 21 de ani am o sora de 6 ani și un frate de 5 luni uneori mai merg în vizita la părinții meu sa îmi vad fratele și sora iubitul meu e de acord și vine și el cu mine mereu el e singur la părinții...? (mai mult)
Este normal ca o fată de 4 ani și 6 luni să facă treaba mare în pampers?
De ce ai ascunde o persoana din lista de prieteni? Prieteni apropiati
Bună, cer ajutor fiindcă sunt disperată, sunt plecată cu soțul meu în străinătate, mama mea e singură în România, acum o săptămână bunicul meu a decedat, iar mamei îi este sfială ...? (mai mult)
Salut, locuiesc la casa cu mama și bunica, sunt angajat de 7 ani și mereu când îmi întra salariul trebuie sa le dau toți banii iar ele îmi dau intr- o luna 300- 400 lei. Cum as putea sa rezolv...? (mai mult)
Am stat și am analizat un pic situația și am ajuns la o concluzie...motivul cel mai des a certurilor mele cu sotul este copilul. Ne iubim copilul și ii oferim tot ceia ce e necesar și mai bun pentru...? (mai mult)
Salutare. Avem o cunostinta care miroase destul de rau si ne lovim zilnic de problema asta cu el la birou. Oare cum putem sa ii spunem pe un mod dragut si care sa nu il jigneasca ca ar trebui sa fie ...? (mai mult)
Bună! Am o întrebare. Am înțeles ca în rarele cazuri, te poate cununa cineva necăsătorit. Dacă eu fac parte din cuplul necăsătorit și vreau pe viitor să mă cunune ce i pe care i am cununat...? (mai mult)
Bună, ce aș putea să fac să mă calmez la atacurile de panică când simt ca încep să gândesc prea mult și încep să mă acuz în momente în care poate chiar nu am făcut nimic? Simt ca pur ...? (mai mult)
Salut, ce pot sa fac dacă iubita mea își tot dorește ca eu să renunț la șosete? Știu că sună banal, însă de când eram mic, pur și simplu am inceput sa port mai mereu șosete și nu am...? (mai mult)
Relația cu tatăl meu este una inexistentă. De mică m- a dat mereu la o parte, m- a jignit, m- a bătut, mi- a spus ca îi este scârbă de mine, ca sunt fată și ca am rol de stat la cratiță....? (mai mult)
Eu când aveam 17 ani am fost obligata de părinți mei să fac un avort pentru ca am rămas însărcinată acum am 24 de ani și am mai încercat sa rămân însărcinată am rămas și am pierdut sarcina...? (mai mult)
Simt ca nu mai pot sa trăiesc cu sotul în casa... Treaba e ca omul asta de ceva vreme a început sa fie pe dos. Orice vorbesc cu el nu ia în seama, toate le face pe dos de la o vreme, vorbesc cu el...? (mai mult)
Buna ziua! Am facut o mare greseala si nu stiu ce pot sa mai fac. Iubita mea a aflat ca am vorbit cu o fata de cam 2- 3 ori pe ascuns in decurs de 3 luni doar online, in care nu m- am dat la fata aia ...? (mai mult)
Fratele meu de 19 ani a facut obsesie pentru o femeie de 26 de ani care e casătorită dar pe el nu il interesează si o hartuieste mereu, l- a amenintat si sotul ei ca ii va face probleme si tot nu se...? (mai mult)
Cum și-au găsit partenerul/partenera oamenii care credeau că vor fi singuri pentru totdeauna?
Tata e preot, am mai zis asta din cauza asta e prea strict cu mine, nu prea am voie să fac nimic. Am 16 ani, daca am chiar și prieteni băieți mă cearta am un coleg, mă înțeleg bine cu el ca...? (mai mult)
Bună Seara! Vreau să știu dacă e o rușine faptul că sunt băiat sensibil, am 28 de ani. În sensul că pun tot la suflet și nu pot sa iert răul. Dau FUNDĂ!
Bună seara, TPU. Vin la voi cu o rugăminte și cu o întrebare, totodată. Sunt Tata de băiat, care în decembrie anul acesta a împlinit 2 ani, eu am intrat în paternitate în 2022 când s- a ...? (mai mult)
Bună TPU, am 21 de ani, sunt logodita, locuiesc cu logodnicul meu care are vârstă de 34 de ani și locuim cu părinții lui. El mereu mi- a oferit dulciuri, haine, cadouri dar de ieșit nu prea...? (mai mult)
Buna ziua, trec printr- o despartire in care m- am implicat foarte mult si am iubit fata aceea foarte mult si cred ca am pus- o pe primul loc inaintea mea, si am incercat sa repar 8 luni si tot ce am...? (mai mult)
Bună dimineața, am aproape 17 ani,în urma certurile cu părinții am plecat de acasă la prietenul meu, ar putea poliția să facă ceva în această situație?
Am încercat sa vorbesc cu fete din asociații creștine și acestea nu sunt deloc interesate de mine, deși ma bag în seama cu ele, vorbesc frumos și fac pași mici nu le spun totul despre mine, ...? (mai mult)
Va salut! Incerc sa gasesc un film, despre un cuplu: iubita lui incearca sa fie intima cu el el o refuza cred ca din cauza foste i nu mai stiu sigur. Apoi ei cred ca pleaca intr o mini vacanta acolo ...? (mai mult)
Pentru ceea ce o să spun aștept doar niște răspunsuri inteligente care să- mi dea o perspectivă diferită a felului cum văd lucrurile! Sunt un tip aproape de 30 ani și încep să simt presiunea...? (mai mult)
Am un băiețel de 5 ani nu știu cine e tatăl lui biologic am 24 de ani eu sunt recăsătorit actualul meu soț îl iubește pe cel mic ca pe propriul lui copil eu am avut mai multe relati în perioada...? (mai mult)
Am fost timid multa vreme, pana la vreo 25 de ani si nu am vorbit cu nici o fata nici macar o tentativa de a face o relatie. Eram timid, nu am iesit cu "prietenii" care erau mistocari, apoi am spus...? (mai mult)
Bună ziua, deci...eu trebuia pe 18 dec sa plec la parinti în Franta, între timp ei sau hotărât sa vina încoace și sa mergem inapoi împreună! Eu le- am zis ca nu mai merg odată ce vin ei, pentru...? (mai mult)
Trec printr- o perioadă dificilă de mult timp și mă simt tot mai rece și mai trist. Sunt epuizat emoțional și am obosit să port singur această povară. Nu mai am acea energie pe care o aveam odată...? (mai mult)
Am adoptat un copilaș acum are 10 ani e băiat l- am adoptat atunci când el avea un an eu și soțul meu ne am dorit mult pentru ca eu am nu am putut rămâne însărcinată deși am vrut copil eu vreau...? (mai mult)
Bună eu am un băiețel de 5 ani am 24 de ani sunt recăsătorit dar nu cu tatăl copilului eu nici nu știu cine e tatăl copilului în accea perioada înainte sa fiu însărcinată am avut mai multe...? (mai mult)
Tata este preot de asta e foarte strict cu mine zice ca fiind fata de preot nu am voie sa petrec timp cu băieți, sa stau cu prietenele mele sau alte lucruri am 16 ani.Cum să îl fac să înțeleagă...? (mai mult)
Bună TPU, am o stare atât de proasta, nici nu știu ce pot să mai fac, nu mai pot, unde să mai merg când niciunde nu e acasă? Situatia e așa, stau cu bunicii, tata și unchiul meu (bea și...? (mai mult)
Dacă un băiat spune că îi place cum sună să mă cheme cu numele lui de familie, apoi o dă la intors zicand că îi place de prietenul lui cand îl intrebai ce a zis. Ce înseamnă? Înseamnă că...? (mai mult)
Buna ziua, am nevoie de un sfat sau de ceea ce sa fac, deci trec printr- o despărțire de mai bine de 1 an jumatate in care nu ne- am inteles dar mereu am incercat sa ne intelegem, si intr- o zi am...? (mai mult)
Salut TPU, as vrea sa va povestesc despre mine si va rog daca puteți să mă ajutați cu un sfat. Am câteva probleme și nu știu cum ar trebui sa procedez, in copilarie am suferit foarte mult, tata...? (mai mult)
Bună ziua! Mă numesc Andreea, am 26 de ani. Acuma ceva timp în urmă am avut o mică ceartă cu părinții iubitului meu pe tema relației noastre, el are 36 de ani. Sunt cu el de un an. El nu mai...? (mai mult)
Salut! Am 11 ani și sunt clasa a 5- a.Astazi va întreb ce sa fac pentru ca am un prieten foarte bun cu care stau în banca, am fost cei mai buni prieteni și încă zice el ca suntem dar eu nu cred deoarece...? (mai mult)
Merita sa il iert daca m- a inselat dupa 3 ani de relatie? Ea mi- a aratat mesaje in care el o chema afara si mi- a spus ca a pupat- o dar el nu vrea sa imi recunoască mi- a zis ca doar s au vazut nu ...? (mai mult)
„Crezi că această persoană, o fată, Maria, de 17 ani, care face 18 în februarie, ar putea avea ceva probleme? Face conturi fake pe Insta, pentru a da poze cu alții care s- au certat și vorbește...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
GeogG23 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Ioana06i întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice