Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Am impresia ca mama îl iubeste mai mult pe soțul meu decât pe mine pentru ca mereu când merg cu el la ea pe el îl baga mai mult în seama decât pe mine.Stiu ca am mai pus întrebarea dar nu știu...? (mai mult)
Buna, tocmai m- am despartit de prietena mea cu care am locuit 6 luni. Era o tipa ok cuminte, dar dupa ce am aflat trecutul ei s- a dus totul fiind certuri etc. Cumva mi- am facut o imagine despre ea,...? (mai mult)
Am 22 de ani, am fost ieri la mama şi am avut o cearta cu ea pentru ca, cand am mers la ea a început sa zica ca sa nu mai merg. Sunt casatorita, am fost cu sotul meu la ea insa în seara asta m- a...? (mai mult)
Bunaaa.Poate unii va aduceti aminte ca acum mai bine de jumatate de an am pus o intrebare de pe celalalt cont cum ca am probleme foarte grave cu nervii. Ei de data asta am dat- o de gard... foarte tare... ...? (mai mult)
Buna! Ieri stateam in casa ca afara ploua si ma plictiseam singur ca mama era la lucru si m- am gandit sa caut prin casa bani ascunsi si pana la urma i- am gasit banii si am inceput sa- i numar si am vazut...? (mai mult)
Fratele meu are 13 ani, eu am 16 ani, ma înțeleg bine cu el dar el fiind mai mic vrea doar cu mine sa stea. Eu sunt la liceu și am mult de învățat. Ce pot face în situația cu fratele meu cum ...? (mai mult)
Eu si sotul meu ne înţelegem bine însa când merg cu el la mama lui ea nu ma prea place. Mereu zice ca eu nu fac nimic, de la început soacra mea nu m- a vrut ca nora.Ce pot face in legatura cu...? (mai mult)
Bună, am 17 ani, eu momentan locuiesc la bunica mea. Mama mea a decedat din cauza bătăilor pentru ca tata o bătea, el e la închisoare acum, îmi e foarte dor de mama. Pe tata nu- l voi ierta niciodată...? (mai mult)
Am 2 copii, un băiat de un an jumate și fata de 7 luni, soțul meu nu ma prea ajuta cu ei, el e la munca iar eu sunt în concediu maternal. De când am născut băiatul soțul meu zice ca e cam obosit...? (mai mult)
Am 23 de ani, fetita mea are 3 luni, m- am împăcat cu tatăl ei. La început după ce ne- am împăcat a fost totul bine iar acum el a început sa urle la mine, din nou m- am împăcat cu el pentru...? (mai mult)
Iubitul meu a plecat din nou la munca în străinătate, eu am născut recent, fata are aproape o luna, nu prea știu sa am grija de ea și de asta eu stau la mama, însă mama se baga cam mult în...? (mai mult)
M- am mutat la tatăl fetiței mele, am 18 ani, fata are 10 luni, aproape 11 luni doar ca el a început sa ma lovească din nou cum făcea înainte. Ma lovește zilnic și nu am unde să merg.Ce pot...? (mai mult)
Buna, mă confrunt cu niște probleme foarte grave. Eu de fel sunt de la tara insa in urma cu 3 ani am stat împreună cu fostul meu prieten pana nu ne- am mai inteles, dupa care mi- a platit o chirie...? (mai mult)
Am o fata care are un an, ea e foarte atașată de mine, mereu vrea sa stea cu mine. Eu stau mereu cu ea, o iubesc, este micuță, dar simt ca uneori am și eu nevoie de timp pentru mine.Ce pot face...? (mai mult)
De ce nu mai sunt relațiile în ziua astăzi atâta de durabile și rezistente, iar la orice ceartă se ajunge la despărțiri/divorțuri? O fi din cauza monotoniei? Sau faptul că nu- s amândoi...? (mai mult)
M- am indragostit tare de o fata de la servici, imi place foarte mult de ea, dar nu am curaj sa îi zic absolut nimic. Imi spun ca ma duc sa vorbesc cu ea, dar cand ajung langa ea ma blochez si numai...? (mai mult)
Cum sa am o relație mai buna cu fratele si sora mea? Eu am 16 ani și aș dori să petrec cu ei mai mult timp.
Bună ziua! Am nevoie de păreri despre o situație, vă rog frumos să îmi răspundeți și vă mulțumesc anticipat! Prietena mea pe care o credeam cea mai bună și pe care o cunosc de 20 de ani s-...? (mai mult)
Am certuri dese cu soțul din cauza ca el nu prea sta cu fata, avem o fata, are 5 luni.Cum putem evita certurile?
Am 23 de ani, stau mai mult plecata, aș dori să am mai mult timp cu părinții mei și cu sora mea însă nu prea pot din cauza muncii.Cum să le demonstrez ca îi iubesc?
Cum ar trebui sa fie o relație de cuplu sănătoasă? Eu si soțul meu nu prea ne înțelegem de asta întreb
Ce pot face să nu mai am certuri cu fratele meu mai mare? El e mai mare cu un an ca mine eu am 16 ani și avem certuri dese.
Am 17 ani, iubitul meu m-a cerut în căsătorie însă nu sunt sigura ca e ok sa ne căsătorim la vârsta noastră. Ce ar trebui făcut în asemenea situație?
Am avut o cearta cu iubitul meu pentru ca el este cam gelos și mie nu îmi prea place lucrul asta și nu înțelege.Cum sa reparam relația?
Bună ziua. Am nevoie să văd ce părere aveți și voi în legătură cu următoarea situație: Sunt căsătorită de 2 ani, împreună cu soțul mergem des la socrii acasă. Ne ajutăm reciproc, ne...? (mai mult)
Bună, am avut o aventura cu un bărbat care are femeie acasă și 2 copii, 1 de 15 ani și unu de 18 ani și el a zis ca sta cu ea mai mult pentru copii ca altfel o lăsa, îmi zicea ca nu voi scăpa...? (mai mult)
Buna, sunt intr- o relatie de aproape 3 ani, am 19 ani și simt ca am rămas blocată in trecut. Iubitul meu a făcut numeroase greșeli care m- au afectat, spre exemplu, a spus de diverse fete ca sunt...? (mai mult)
Am 16 ani, eu locuiesc cu mama și cu tatăl meu vitreg. Eu aveam un an când mama s- a mutat la tatăl meu vitreg și când a plecat de la tatăl meu biologic aveam 3 luni, asa mi- a zis mama. Tatăl...? (mai mult)
Soțul meu zice ca nu îi place faptul ca eu zic mereu ca el bea. Mie nu îmi prea place faptul ca, consuma alcool de asta îi reproșez mereu. Nu consuma mult dar nu îmi place ca bea și da îi reproșez...? (mai mult)
Momentan locuiesc la mama, m- am gândit sa ma împac cu tatăl copiilor mei, am un băiat de 2 ani și fata de 6 luni. Ne- am despărțit pentru ca nu eram compatibili, dar ne- am gândit sa ne împăcam.Credeți...? (mai mult)
Bună.Sunt de 3 ani căsătorită cu soțul meu, mama când merg împreună cu el la ea lui îi dă de toate, îi dă mâncare, îi face cafea, am impresia ca îl iubeste mai mult pe el decât pe mine...? (mai mult)
Am 23 de ani, prietena mea cea mai bună a decedat acum 2 ani în accident rutier, avea 22 de ani. Eu cu părinții ei încă țin legătură și merg la ei săptămânal, mulți îmi zic ca nu le face...? (mai mult)
Eu și soțul meu avem o relație buna însă îmi doresc sa îl ajut pentru ca urmează sa fie operat de ruptura de ligament la genunchi. Sunt disperată și de asta vreau să îl ajut.Ce pot face în...? (mai mult)
Iubitul meu e casatorit, eu sunt amanta lui, el a zis ca o sa divorţeze de soţia lui dar pâna acum nu s- a întmplat asta. Eu vreau relaţie serioasa cu el.Ce pot face în situatia asta? Cum sa îl...? (mai mult)
Am certuri tot mai dese cu soțul meu, eu îmi doresc sa evitam certurile dar nu se poate pentru ca el vorbește despre fostele lui relații și de asta ne certam.Cum sa evitam certurile?
Am un frate, are 13 ani, el și cu prietenii lui vorbesc doar despre mine pentru ca unui prieten de ai lui îi place de mine, le- am zis sa nu mai vorbească dar ei tot o fac, eu am 16 ani.Ce pot să...? (mai mult)
De 7 ani sunt mutata de acasa si mai am 2 surori. Eu sunt mijlocie. Am o viata destul de normala. In general nu am probleme personale. Dar mama mea saturandu- se de tata, care, de cand ma stiu nu stie...? (mai mult)
Iubitul meu și cu mine avem o relație buna, însă el e puțin gelos, de înțeles ne înțelegem bine însă nu îmi prea place ca el, e cam gelos. Nu vreau sa ne stricam relația.Ce pot face în...? (mai mult)
Am 16 ani locuiesc cu mama și cu părinți ei și cu fratele meu și sora mea ei sunt mai mari decât mine eu o iubesc pe mama și cam vreau sa petrec mai mult timp cu ea însă mama e obosita de la ...? (mai mult)
Pot să mă angajez in timp ce primea pensie de întreținere din partea unui părinte?
Buna am 16 ani locuiesc cu părinți mei și cu fratele meu mai mic el are 13 ani fratele meu e foarte atașat de mine și mereu vrea să stea mereu cu mine și în parc vrea sa meargă cu mine și mie...? (mai mult)
Eu am 16 ani locuiesc cu mama și cu tatl meu vitreg tatăl vitreg ma considera fata lui și mă înțeleg bine cu el însă mama lui nu ma place pentru ca nu sunt nepoata ei biologic cum ar veni mereu...? (mai mult)
Eu și soțul meu nu prea mai petrecem timp împreună de când avem copii avem un băiat de un an jumate și fata care are 7 luni noi vrem sa mergem doar eu cu el într- o vacanță dar copii sunt prea...? (mai mult)
Buna ziua TPU ma scuzati ca tot deranjez cu intrebarile mele dar nu mai stiu ce sa ma mai fac ....Cu cine sa vorbesc, Stau cu bunici si un unchi (bea, se drogheaza) Si de fiecare data cand bea se ia de...? (mai mult)
Jignire sau nu? Cum ar trebui să reacționez în această situație. Mi- au venit rezultatele de la analize alergologice si mi- a zis doctorul ca sa continui tratamentul pe care mi l- a dat pentru ca ...? (mai mult)
Am 22 de ani sunt căsătorită de 4 ani cu sotul meu el are 24 de ani noi nu avem înca copiii dar parinţi lui îmi zic mereu sa le fac nepoţi dar eu nu ma simt pregatita sotul meu înţelege eu consider...? (mai mult)
Sunt împreună cu iubitul meu de un an jumate el e de la mine din sat eu am 24 de ani el ma cerut în căsătorie dar simt ca nu sunt pregătită pentru căsătorie el mi- a demonstrat ca ma iubește...? (mai mult)
Soțul meu urmează sa fie operat a 2 oara pentru ca are la genunchi ruptura de ligament din nou însă eu sunt speriată îl iubesc mult și vreau sa fie bine.Cum îl pot susține în perioada asta?
Eu și soțul meu nu prea petrecem timp împreună pentru ca el mereu spune ca nu are timp.Ce pot face în situația asta? Cum putem petrece mai mult timp împreună?
Iubitul meu îmi zice ca eu cer prea multa atenție de la el da cer atenție dar am nevoie de atenție el nu îmi prea da atenție. Cum să îl fac sa îmi dea mai multa atenție?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
LisaJulie întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Inchisoarea Ingerilor
Te numeri si tu printre fanii filmului de succes Inchisoarea ingerilor? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!