Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 22 Februarie 2025 sunt:
As vrea sa ma ajute cineva…Tata bea (nu chiar asa de des, dar cand are ocazia) si nu prea mai este stabil. Tata este un om foarte sufletist, este cel mai bun tata din punctul meu de vedere, ma protejeaza...? (mai mult)
Salut, am ceva ce mă macină, acum ceva timp fratele meu mai mare a avut o problema și a avut nevoie de bani, l- am ajutat cu o sumă enormă de bani! După ce și- a rezolvat problema s- a văzut cu...? (mai mult)
Cum ati descrie voi un bărbat adevărat?
Ce îl doare pe un băiat cel mai tare? Nu mai suport sa văd cum iubitul meu ma ignora nu ma bagă in seama și nu iese cu mine, vreau sa-l doară, dacă ii dau Block e o varianta? Altceva ce?
Salut, am crescut fără tată și mamă, de bunica. Am avut parte în copilărie de un bullying îngrozitor. Ce mi- ar putea readuce masculinitatea de care am avut nevoie în copilărie? Practicarea...? (mai mult)
Am o dilema ce m- o acaparat după masa asta :)) Cum pot aborda o fata ce o știu din vedere pe strada? Direct nu o sa par ciudat? Tipa m- o mai văzut pe autobuz. Mie ca nu ma place, ori e modesta si...? (mai mult)
Buna ziua, am nevoie sa ma lămuresc cu un lucru. Am 17 ani și 10 luni, peste 2 luni fac 18. Timp de 2 ani din viața mea au început neînțelegerile dintre mine și efectiv aproape toate rudele...? (mai mult)
Plac un baiat de la cealalta clasa. Mi- am facut sperante caci am facut contact vizual de cateva ori si cineva mi- a zis ca pare ca ma place deoarece se uita dupa mine pe hol. Azi am aflat ca place o fata...? (mai mult)
Buna TPU! Sunt însărcinată și astăzi am mers la primul ecograf la doctorul meu de familie! După calculul ultimei menstruați as avea 7 saptamani! Doctorița mi- a spus ca embrionul are 5 saptamani!...? (mai mult)
Salut! Ce pot să fac că de 5 zile m- am despărțit de iubită (relație de 3 ani) si o visez continuu. Ce pot sa fac, relatia era una toxică, arunca mereu vina pe mine la orice, am renunțat la ...? (mai mult)
Doresc sa ma impac cu fosta iubita.Sufar tare dupa ea. Dupa ce ne- am despartit nu am mai luat legatura cu ea si acum recent am aflat ca are alta relatie.Ce as putea sa fac? M- am uitat pe Youtube, am...? (mai mult)
Vă ofer următorul scenariu: Tatăl și fiica plantează ceva în curte, în timp ce făceau treabă ei mai și discutau, tatăl i- a spus fiicei sale "Ești drăguță cu toate că la față nu ești...? (mai mult)
De ceva vreme, ma tot gândesc sa ma sinucid, am mai avut gandurile acestea acum multi ani insa am sperat ca poate voi rezolva problema pana la această varsta insa din pacate treaba s- a agravat. Problema...? (mai mult)
Cum se poate cultiva sufleteste o relatie? Merg pe principiul ca trebuie sa existe prima data o conexiune puternica de prietenie pentru stabilitatea in viitor a unei relatii in vederea casatoriei. Ce activitati...? (mai mult)
Salut, ma intrebam de ceva vreme. - 'Care ar fi diferentele dintr- o prietenie si o relatie?' Pentru ca in ambele ii esti alaturi si la bine sau rau, ii dai sfaturi ca si cum ti le- ai spune tie, ...? (mai mult)
Cum să trec mai ușor de o despărțire?
Doi frați din Germania au făcut patru copii împreună, iar acum se luptă să facă incestul legal. O sa atasez intr-un comentariul si linkul. Mi se pare strigator la cer. Voi ce parere aveti?
Buna, Doresc sa stiu daca un adult primeste viza sponsorizata de firma, ceilalti membri ai familiei au nevoie de viza, individual? Adica si celalalt parinte si fiecare din cei 2 copii? Si ce inseamna...? (mai mult)
Ce înseamnă pentru voi "A ierta pe cineva"?
Prin ce considerati ca se deosebeste o prietenie adevarata de o amicitie?
Salut. Am nevoie de un sfat de la cineva mai trecut. Sunt împreună cu o fată de 4 ani și ne- am mutat împreună acum 2 ani și anul trecut pe vremea asta ieșind cu băieții seara am pus ochii pe...? (mai mult)
Salut TPU. Ce înseamnă pentru voi când o persoana dintr-un cuplu inseala?
Buna la toata lumea, am 28 de ani si sunt cat de cat si eu trecut prin viata dar situatia recenta nu mi se pare foarte clara si as dori parerea din jur. Vorbesc cu o fata de 3- 4 zile si exista problema...? (mai mult)
Salut TPU! As vrea sa intreb: Ce credeti ca ar putea sa insemne cand o fata care este intr- o relatie are emotii cand interactioneaza cu tine dar nu cu ceilalti? Ok, mie nu mi s- a intamplat asta,...? (mai mult)
Salut. Povestea pe scurt este cam asa: in ianuarie am cunoscut o fata, cu 3 ani mai mare ca mine, dar era din alt oras, cam la 80- 90 km departare. Am fost la ea de mai multe ori, a fost frumos....? (mai mult)
Eu imi iubesc foarte mult sotul si inca din copilarie am fost educata sa dau mai mult celorlalti. Nu zic ca e bine, dar mereu cand vedea cineva la noi dormeam pe jos si ei in pat, mancam ce ramanea in...? (mai mult)
Vreau răspunsuri de la oameni deschiși la minte, nu de la rasiști. Sunt rom sau țigan, mi- e tot una cu ambele denumiri, fiindcă bunicul meu a fost căldărar din Dobrogea ( avea tenul închis,...? (mai mult)
Vă rog să mi dați un sfat. Soțul meu este foarte indiferent cu mine. Avem 2 copii. El se ocupa de cel de 4 ani, îl ia de la gradi, stă cu el. La cel mare de 14 ani cu o formă ușoară de autism...? (mai mult)
Salut TPU, Mama mea are depresie de 8 ani și nu știu ce sa fac. E din cauza ca bunica mea a abuzato, Am dus la mulți terapeuți si nu s- a schimbat nimic ce sa fac? (Scuze dacă nu am scris bine nu...? (mai mult)
Chiar daca am 26 ani, nu demult m- am mutat cu iubitil si am inceput sa gatesc mult pentru el. Ma informez mereu de retete noi, de cateva luni gatesc zilnic si imi dau cel mai mare interes, nu gatesc...? (mai mult)
Salut Sunt și eu într- o situație mai delicata)) Vorbesc cu o fata de 7- 8 luni, doar ca au existat multe certuri între noi si ne- am despărțit în urma cu aprox 2 luni, am stat despărțiți...? (mai mult)
Buna! Am o problema ca sa zic… din iarna trecută cred ca am rămas cu o depresie dau nu știu cum sa numesc … ideea e ca am trecut și încă trec printr o bula de a mea in sensul ca ma simt neputincioasa...? (mai mult)
Buna, am și eu o întrebare. O prietena de a mea m- a rugat sa am grija de hamserii ei(avea 3) cât timp ea este plecată. Le- am lăsat mâncare de dimineață și am fost plecata toată ziua, iar ...? (mai mult)
Buna seara TPU! In primul rand vreau sa va spun ca a va cere ajutorul este o solutie disperata, nu imi doream initial sa fac asta, dar nu mai pot rezista, am nevoie de ajutor pentru ca singura nu ma...? (mai mult)
As vrea sa va rog sa cititi tot daca vreti sa raspundeti. Eu sunt genul de om care este alaturi de prieteni si la bine si la greu. Ii apreciez, ii respect si le sunt loiala. Atunci cand o prietena m-...? (mai mult)
Cum poți recâștiga încrederea unei persoane?(e verișoara mea)
Salut, de curând am văzut o fata prin oraș și mi- a plăcut de ea, și i am găsit insta ul. Am vorbit puțin cu ea și mi- a zis ca sunt frumușel. Am schimbat câteva mesaje și m- a întrebat ...? (mai mult)
Bună TPU! Cum îmi conving părinți sa ma ia cu ei in străinătate?
Buna TPU! De curând am aflat ca sunt însărcinată și am auzit ca familiile fără venit care aduc pe lume un copil pot beneficia de niște bani de la stat. Din câte am înțeles se cheamă procentul...? (mai mult)
Dacă un băiat provine dintr- o familie nu prea bună și nu prea a primit dragoste de la părinții săi și nu pre a văzut dragoste, înseamnă că ar trebui sa fie si el o fire mai rece? Poate fi...? (mai mult)
Salut TPU, am 15 ani și am o problema. Tata a divorțat de mama și eu am rămas cu el. După vreo 9 luni tata sa recăsătorit cu o alta femeie. Acum am o sora vitrega de 18 ani. Problema care este,...? (mai mult)
Cum poți recâștigă încrederea cuiva?
Am nevoie de ajutor, va rog! De multe ori sunt foarte posesiv si gelos cum as putea face sa fiu mai nepasator? Mi- am propus in nenumarate randuri sa nu mai fiu asa. Mi- a iesit primele zile si dupa...? (mai mult)
Cum as putea iesi cu un baiat dar fara sa il invit eu? Nici nu prea vorbim, el e de la clasa alaturata si mai merg la ei deoarece cunosc cateva fete. E foarte timid, abia ca scoate un cuvant de fata ...? (mai mult)
Salutare cum sa fac sa nu ma implic așa tare emoțional intr-o relație și sa fiu mai nepăsător?
Salutare sunt cu o fata de 5 luni de zile eu am 25 de ani ea are 20. Problema este ca ea parca nu este serioasă in relație. Adică, pe la începutul relației ea se vorbea cu ceva băieți, după...? (mai mult)
Buna TPU! Am un colectiv de oameni cam rau la munca se uita la mine cu dispret, totul a inceput de la o angajata care a vrut sa imi faca felul. Acum incearca prin alte persoane sa ma intimideze si sa...? (mai mult)
Ce ar trebui sa inteleg daca vorbeam cu un prieten virtual pe Facebook si apoi si- a sters contul sau m- a blocat? Ii spusesem ca vreau sa ne vedem inainte sa se intample asta. Si a refuzat, apoi imi ...? (mai mult)
Salutare, am nevoie de un sfat, sunt cu o fata de 5 luni. Ieri când eram in pauza de masa la locul de munca s- a uitat așa după un băiat de 2 ori, e ceva normal ca eu nu accept acest lucru, mai...? (mai mult)
Cum m-as putea baga in seama cu un baiat sau cu ce subiecte de vorba sa incep?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?