Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 22 Februarie 2025 sunt:
Am un frate de 24 de ani, el s- a nascut in Moldova dar de 3 ani invata si lucreaza in Romania.Am primit azi scrisoare ca el trebuie sa vina in Moldova la militarie sa invete militarie. Eu nu vreau sa...? (mai mult)
Buna, sunt intr- o relație de un an și 2 luni cu un băiat care am crezut ca îl cunosc… dar se pare ca nu ii chiar asa. Am 17 ani iar el o sa împlinească 18 și am vrut sa fiu cu el pentru ca mereu...? (mai mult)
O persoana care are cancer sau HIV e mai greu de acceptat de societate? Și de ce?
Bună. Am 13 ani și am o problemă. Mă simt foarte prost și guilty atunci când părinții mei îmi dau bani sau îi cheltuiesc pe mine. Eu niciodată n- am cerut să mi se cumpere multe chestii,...? (mai mult)
De curiozitate, care sunt motivele pentru care s-a inventat casatoria?
Dacă oamenilor le este frică să fie sinceri, cum îi ajuți să fie?
Deci de fiecare data cand ma cert cu taicamiu sau cand sunt criticat de o persoana gen sef, simt niste sentimente de vinovatie care ma impiedica sa ma mai imi incep o relatie, pentru ca simt ca nu merit.Ce...? (mai mult)
Recent m- am bagat in seama cu o fata la locul de munca si am inceput sa vb cu ea. Ea stie ca o plac si ca sunt indragostit de ea. Ea nici nu- mi zice daca are prieten, daca ma place, daca nu ma place...? (mai mult)
Buna! Cum m- as putea baga in seama cu un baiat mai timid? Nu prea vorbeste, e un baiat de la clasa alaturata. Nici retele de socializare nu are ca sa ii pot cere ig/Facebook. O colega de a lui mi- a ...? (mai mult)
Salut! Am 14 ani, sunt baiat si sunt singur la parinti... Este normal daca de cateva luni ma tot gandesc cum ar fi sa am o sora de varsta mea? As fi de acord si daca parintii ar adopta o fata de varsta...? (mai mult)
Ce rol are moașa? Este o ruda sau doar când se botează copilul se tine legătura?
Vreau sa va cer si voua cateva sfaturi. Vorbesc cu o fata de cateva zile si imi place de ea, dar nu stiu daca si ea e interesata de mine. Vorbim, vorbim pana ajungem la un moment dat ca ii scriu un...? (mai mult)
Salut TPU! M- am săturat de părinții mei, parcă as fi o povară pe capul lor, în fiecare zi consumă alcool si n- am cu cine sa mă înțeleg.Azi toată ziua m- au criticat si da chiar si acum o ...? (mai mult)
Sunt in clasa a 6, si pe 10 mai am la romana evaluarea si la mate pe 13 mai, daca iau 5 la mate si 7 la romana, se face 5+ 7:2=6? Sau cum se face? Si daca se trec in catalog si din ce se da evaluatea...? (mai mult)
Bună ziua! Vin și eu cu o situație delicată în speranța unor sfaturi ajutătoare sau a unor soluții. Eu am 18 ani și mă confrunt indirect cu o situație prin care am mai trecut acum un an și ...? (mai mult)
Bună, am avut o relație acum vreo 2 ani și as vrea sa vorbesc cu fosta mea stiu ca nu este într- o relatie dar sunt blocat peste tot pe retelele de socializare, stiu unde sta și unde lucrează, ...? (mai mult)
Cum imi fac curajul sa vorbesc cu o fata? Mentionez ca am sindromul Asperger.
Am 13 ani si is din Iasi, am scunoscut o fata tot de 13 ani pe discord, am vorbit cu ea si a spus ca vrea sa fim impreuna, a spus ca ii place de mine si am vorbit si pe video call, ea este din Bucuresti,...? (mai mult)
Ce este aia mentolatie la fete, ca mi-a spus iubita mea că are si mi-e rusine sa o intreb
Sunt o persoană diagnosticată cu depresie severa și simt că totul se duce pe apă de la un timp, partenerul meu a zis ca s- a săturat să- mi tot audă problemele și acum mă ignoră, e singurul...? (mai mult)
M- am îndrăgostit de sora mea vitrega (nimic în comun), ea are 35 și eu 22 știu, ca n- am nicio șansă cu ea, e mare diferență de varsta și știu ca trebuie să trec peste deși mi- e greu....? (mai mult)
Salut TPU! Ok, intrebarea mea este mai mult ceva general, nu personal. Am o prietena (e doar o prietena) care lumea zice ca are iubit (l- am cunoscut in realitate), dar ea zice ca "doar se vede cu...? (mai mult)
Am o problema incredibil de grea de rezolvat. De cand aveam 4 ani parintii mei s- au despartit iar eu am ramas cu tata. Dar el a luat- o un pic raza, a devenit alcoolic si isteric. La 16 ani am luat...? (mai mult)
Bună TPU, nu o înteleg pe mama, vreau sa merg în Germania la tatal meu în vacanta si ea nu este de acord, a zis ca nu se bazeaza pe mine. Tin sa mentionez ca merg singura, am 23 de ani, merg pe...? (mai mult)
Dacă nu ai fost sociabil te mai poți schimba? Cât de cât măcar ma refer.
Intr- o relatie credeti ca e mai important ca ambii parteneri sa aiba acelasi temperament sau sa fie temperamente diferite? Des mi se spune ca trebuie sa semeni cu partenerul tau altfel o sa fie numai...? (mai mult)
Buna TPU, Sunt prinsa in dilema de a alege intre 2 petreceri la care am fost invitata si la care simt ca ar trebui sa merg. Din pacat ambele pica fix in aceeasi zi. Context: Prima data am fost...? (mai mult)
Bunica mea a murit acum cativa ani si cand a murit m- a bantuit o data, stateam la laptop si ma jucam si nu stiu de unde a aparut si dadea de multe ori cu piciorul in dulap si in alta zi statea in 'focar'...? (mai mult)
Ce motive ai putea avea ca sa iti ștergi contul de Instagram? Băiatul cu care am discutat ceva timp, tocmai ce a făcut aceasta chestie si mi se pare foarte ciudat…
Buna tuturor! Sunt un bărbat (21) care vrea să își găsească o iubită. Am încercat aplicațiile de dating cum ar fi Tinder, dar mi- am dat seama, după un an de încercări, că majoritatea...? (mai mult)
Buna TPU! prietenul meu s- a despartit de mine, mi- a spus ca si- a pierdut interesul in tot ce face (inclusiv in mine si in activitatile cu mine)nu se mai joaca, nu mananca, are sentimente de vinovatie...? (mai mult)
Salut! Fratele meu urmeaza sa plece la Bucuresti, permanent. E mai mare decat mine cu 1 an si cateva luni si are cam de toate. Cateodata ii plac lucrurile superficiale, alta ori lucruri semnificative....? (mai mult)
Hey salut, sunt într- o relație de 3 ani și 8 luni, de 1- 2 ani ma face doar sa plang, plang si în fata lui dar degeaba, îl doare în cot, spune iartă- mă si atat.În ultimul timp a început ...? (mai mult)
Ce pot face daca imi place de un baiat? Baiatul e mai timid si nu prea vorbeste, e de la clasa alaturata. Am observat ca se cam uita la mine dar nu stiu ce sa cred. Cum m-as putea baga in seama cu el?
Salut, TPU! În toamnă urmează să mă duc la nunta unui prieten. Problemă este: nu știu câți bani să las în plic. Nu sunt făcut din bani, nu am avere. Din ce am mai întrebat pe ici, pe...? (mai mult)
Salut! Mai sunt printre voi persoane cărora nu le place când vin rudele in vizita?
Buna. Stiu ca suna o intrebare prosteasca dar eu si cu bunica mea planuim sa mergem la piscina interioara in luna mai fiindca nu am mers de mult si vrem sa facem niste poze de familie impreuna cu toata...? (mai mult)
Ce ați face dacă persoana iubită ar locui și lucra împreună în același loc cu ex- ul persoanei dvd iubite, iar dvs ați fi la km distanță? (Precizez că ei nu mai formează o relație de peste...? (mai mult)
Buna TPU, am avut o relație cu un băiat la care țineam foarte mult. Intr o zi a recunoscut si mi- a spus că m- a inselat, a cerut împăcare și a spus că ar face orice sa ne împăcam. Eu am acceptat...? (mai mult)
Fără hate vă rog sau să râdeți. A început să imi placă mult de un băiat care e prietenul meu bun de 2 ani și e straight, nu stiu cum să i spun, sau ce să fac De fiecare dată când stau...? (mai mult)
Considerați că o persoană poate trăi toată viața fără a fi în relații?
Salutare. Voi ce parere aveti. Am 21 de ani si vreau sa plec pe tir pe comunitate sa strang bani de un apartament sa nu trebuiasca pe viitor sa platesc rate la banca. Dar imi e frica ca o sa intru si mai...? (mai mult)
Salut, am un prieten într- un centru de plasament si ar vrea sa vină la mine in seara de înviere, ai mei sunt de- acord, dar a cea dna nu, ce as putea face să- l scot din centru, înainte trebuia...? (mai mult)
Am nevoie de o opinie legată de o fată. Fata aceasta este cea mai bună prietenă a mea, ne cunoaștem de 2 ani și aproape 3 luni. La începutul prieteniei ne- am plăcut reciproc, doar că am ajuns...? (mai mult)
Sora mea are o prietenă care îmi face probleme. Ieri a venit la noi în vizită şi a țipat la mine că sunt dezordonată, eu n- am băgat- o in seamă ca să nu- i fac probleme surorii mele dar ...? (mai mult)
Buna seara! Un sfat, un raspuns, va rog...am o problema..De ce de fiecare data cand imi fac prietene totul este ok, apoi intra pe fir alta si strica tot, simt ca nu se mai poarta la fel cu mine, ea ...? (mai mult)
De acest Paste am fost binecuvantat cu niste musafiri nepoftiti de ai prietenului soramii, mai exact parintii lui si m- am aprins foarte tare cu ai mei pe subiectul folosirii toaletei de catre cei 4 la...? (mai mult)
Am o intrebare. Daca o fata este maritata si are un frate... cine o iubeste mai mult? Fratele ei sau sotul ei? Precizez ca in loc de sot poate fi chiar si un iubit, voi ce ganditi?
De la ce vârstă în sus credeți că e rușinos sa depindeți financiar de părinți? Aici nu mă refer la a sta efectiv pe banii lor, doar sa vă completați veniturile.La 20 de ani credeți că ar...? (mai mult)
Bună seara tuturor, mă scuzați de deranj, tot caut o fată de vârsta mea singură și tot nu găsesc, eu sunt un băiat cuminte și de treabă, sociabil, sunt singur, sunt din București, caut o relație...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Selena Gomez
Faci parte din Selenators? Cat de multe stii despre artista ta preferata? :)