Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 23 Februarie 2025 sunt:
Buna, am un iubit de o luna, doua care e foarte distant, imi da mesaje odata pe zi, eu cand ii dau mesaje raspunde imediat, dar el nu prea da, iese cu mine odata, de doua ori pe saptamana. Stiu ...? (mai mult)
Buna, prietenii mei cei mai buni, o fata și un băiat de aceeași vârsta cu mine, de care sunt foarte apropiată, îmi răspund foarte greu la mesaje. Nu ma aștept sa răspundă după câteva minute...? (mai mult)
Chiar daca sunt femeie nu inteleg o chestie. Cunosc foarte multe femei trecute bine de 30 ani singure. Barbati nu prea cunosc singuri. De ce aceste femei sunt singure?
Ce vrea sa insemne? Fosta mea a trecut pe lângă mine cu o fata. S- a uitat la mine și când a văzut ca o privesc a întors capul și privea în fata. Dupa ce a mai mers puțin a început sa...? (mai mult)
Bună TPU. Aș avea o întrebare la care vreau seriozitate. Sunt îndrăgostită de verișorul meu, care îmi este foarte foarte apropiat, care m- a ajutat în multe probleme și m- a făcut sa trec ...? (mai mult)
Bună! Eu cu prietenul meu suntem înpreună de 4 ani. Acum 2 ani jumate ne- am mutat împreună. La început el mi- a zis să ne mutăm la ai lui temporar, câteva luni până ne găsim un loc al nostru....? (mai mult)
Cum pot scapa pe cale legală de părinții mei?
Buna! Am agatat o fata intr- o cafenea si i- am cerut instagramul, mi l- a dat, ea este ospatarita acolo. Iar cand impartasesc asta cu prietenii, ei imd insista sa le dau instagramul, in ciuda faptului...? (mai mult)
La 27 de ani părinții nu ma lasă sa dorm cu prietenul meu, am nevoie de un sfat. Ce trebuie sa fac?
Bună, ajuta ți ma, va rog cu niște sfaturi. Sunt într-o relație de 4 ani și iubita mea nu vrea copil la vârsta pe care o are, are 20 de ani, ce pot face?
Hey TPU! Copiii din plasament primesc bani pentru cheltuiala si alte nevoi? Si daca da, cati?
Credeți că e o idee buna sa lucreze ambii părinții(pe ture diferite)când au copil mic de 4, 5 luni? Nu aveam probleme așa mari financiare, ne- am fi descurcat și dacă lucra doar el dar nu ne-...? (mai mult)
Sora mea este la facultate şi mama îi trimite din Italia 2 000 de euro lunar, în schimb pe mine nu ma ajută cu nimic spunând că n- am făcut facultate şi nu merit nimic. Vi se pare normal să ...? (mai mult)
Daca acum ai 30 de ani (in 2022) si te gandesti sa faci un copil la 40 (pentru ca acum nu te simti pregatit, vrei sa mai fii singura etc) credeti ca e tarziu?
Salutare! Am si eu o problema, din ce in ce mai presanta in ultima vreme. Tot incerc sa cunosc pe cineva pentru o relatie serioasa, tot incerc sa cuceresc vreo fata atunci cand apare cate una pe ...? (mai mult)
Idei de cadouri pentru 8 martie în af.de flori? (Pt soacră) Dau FUNDĂ! (Scuzați categoria)
Hello, daca plec cu iubitul meu în Anglia, tatăl meu mi-a spus ca o sa vina după mine și o sa ma ia acasă, credeți ca are cum sa ma găsească?
Daca eu sunt casatorit cu o fata iar aceasta fata are un verisor (mamele lor sunt surori) ce sunt pentru el? Cumnat? Sau?
Prietena cea mai buna a prietenei mele se casatoreste si ne-a chemat la nunta. Cum pot sa ii spun ca nu merg si sa se duca singura fara sa se supere pe mine?
Un frate își iubește fratele mai mult ca orice? =))
Credeti ca poate fi o relatie buna dintre mine si bunica daca dupa 2 zile de stat cu ea simt ca nu mai rezist, am o criza de nervi, simt ca nu o suport, nu mai tace si am nevoie de linistie pentru a...? (mai mult)
Salut, iubita mea are 17 ani și tot este abuzată verbal de tatăl ei, este pusă la munca in timp ce el bea și face scandal. As dori sa o iau la mine acasă eu având 20 de ani părinții mei sunt...? (mai mult)
Mama mea nu este de acord cu relația mea, mi- a spus sa ma despart și sa- mi fac pe altcineva, de câteva zile nu vorbește cu mine și se amesteca tot timpul în relația mea. Abia ma lasă să ies...? (mai mult)
Hey TPU Sunt un băiat de 18 ani fac 19 Trec printr- o despărțire de Aproape 6 luni am fost cu cineva câteva luni e foarte greu????????mi- a spus că nu îi am mai transmis iubire dar în ultima vreme...? (mai mult)
Mă aflu într- o perioadă vulnerabilă pentru mine și acum realizez că sunt atât de singur, pentru că nu există prieteni sau o iubită care să îmi fie alături sau să îi pese, iar de familie...? (mai mult)
Merg sa ii cunosc familia iubitei. Pentru femei (ea, mama si bunica) ma gandeam sa le iau cate un buchet de flori. Pentru baieti (tata, bunicul si 2 frati) voiam altceva in afara de vin. Astept si alte...? (mai mult)
Buna tuturor, ma confrunt cu o reală problemă, ca sa zic asa. Sunt împreună cu un băiat de 2 ani și ne- am sfătuit in legatura cu viata de familie, planuri. El doreste sa locuim împreună cu...? (mai mult)
Gândul că singurul părinte care mi-a rămas în viață este posibil sa moară mai devreme sau mai târziu, mă neliniște cumplit Sunt pe aici persoane care au trecut prin astfel de situație?
Bună. Dacă se presupune ca ați avea mulți dusmani (cum am eu ), ce ați face dacă ați cunoaște o fata și relația ar decurge pe un făgaș bun, v- ati înțelege bine de tot cu fata respectiva,...? (mai mult)
Salutare, de ce unele fete intr- o relație răspund mai greu la mesaje, sunt conștient ca au treaba sau au nevoie de spațiu si timp pentru ele. Dar de ce se plafoneaza așa de la un răspuns cum era...? (mai mult)
Iubita mea nu imi spune ce are pe suflet, a avut o copilărie destul de grea, a fost abandonată de părinți, a crescut prin orfelinat după a fost luată de ceva neamuri. Se enervează destul de ușor...? (mai mult)
Salutare, care este diferenta dintr- o cearta in relație și un argument? Argumentele și micile certuri pot afecta relația dacă acestea nu sunt frecvente? Eu cred ca dacă ai ceva pe suflet și nu...? (mai mult)
Buna, am nevoie de ajutor sau un sfat. Eu m- am căsătorit cu un baiat care imi plângea si imi spunea ca nu poate sa trăiască fără mine, a venit si m- a cerut de la mama si tata si am facut nunta....? (mai mult)
Buna! Am o intrebareeee. Inelul trebuie sa fie fix pe deget sau puțin mai largut (maricel). Se mai îngroașă degetul si nu o sa mai fie bun? Pareri de ajutor? Multumesc!
Sunt siteuri online pe care poti sa cunosti pe cineva sau prin ce metode ati intalnit pe cineva online, o relatie sau prietenie, etc? Lucrez de acasa si nu am prieteni in orasul in care locuiesc. Ce...? (mai mult)
Hey! Iubita mea m-a înșelat și nu pot să trec peste. M-a băgat la close friends pe Instagram să văd pozele cu ea și el. Considerați ca ar trebui sa ii dau mute sau block?
Salutare, sunt intr- o situatie critica sau enervanta. Ma aflu intr- o famile de cicălitori intensi, cel mai rau lucru in asta este faptul ca ma termina psihic. Nu vor sa- mi respecte deciziile sub ...? (mai mult)
Buna, vreau sa stiu daca gresesc. Am o prietena de 4 ani si m- am imprumutat la ea cu 180 de lei si cand i- am dat inapoi i- am dat 160 si i- am zis ca ii dau atat pentru ca avea datorie la mine de 20...? (mai mult)
Ce faci pentru a depasi anumite traume din copilarie? Batai de exemplu, fie ele mai sanatoase sau nu... si cum reusesti sa ierti persoana respectiva, mai ales daca ti- e ruda de gradul 1? Ce faci practic...? (mai mult)
Buna, vreau sa stiu daca gresesc. Am o prietena de 4 ani si m- am imprumutat la ea cu 160 de lei si cand i- am dat inapoi i- am dat 160 si i- am zis ca ii dau atat pentru ca avea datorie la mine de 20...? (mai mult)
Vreau sa va intreb ceva..pregatiti va de roman si raspundeti doar daca stiti: De curând am avut o relație de 2 ani, noi ne cunoașteam de când eram puștani, ea mai mică cu un an ca mine.Am legat...? (mai mult)
Buna TPU, când am fost la București cumnata mea spune despre fratele meu că nu mai exista pentru ea că e mort pentru ea, din cauză că a rănit- o prea mult doar pentru că nu se înțeleg ei. Mințea,...? (mai mult)
Buna! Am si eu o problema in legatura cu prietenia mea. Am o prietena pe care am cunoscut- o in clasa a 9- a, era singura mea prietena asa ca i- am spus ca este prietena mea cea mai buna. Doua saptamani...? (mai mult)
Buna tuturor, Incep prin a va spune ca locuiesc in strainatate de vreo 4 ani. Sunt administrator la o firma, anul trecut am cunoscut un barbat cu 20 de ani mai mare ca mine, a fost o atractie inca...? (mai mult)
Buna ziua! Știe cineva cât costa un test ADN in timpul sarcinii? Și cum se procedează? Din câte am auzit după 10 săptămâni se face cu sânge extras din vena mamei. Dar am auzit și ca se pot face...? (mai mult)
Salut, ati patit macar 1 data in viata sa va placa de o fata, sa va simtiti bine alaturi de ea, sa aveti ceva in comun, sa fiti hipnotizati de frumusetea ei dar sa fie un obstacol in cale? Eu am patit...? (mai mult)
Am luat un mărțișor cu inițiala numelui persoanei căreia vreau să i- l dau. Mi- a furat ochii când l- am văzut, plus că era ieftin și d- asta l- am cumpărat. Însă am început să am dubii...? (mai mult)
Credeti ca imi voi face iubita fara sa caut gen fara sa ma bag in seama etc? Ca deja m-am saturat sa ma bag in seama si fetele sa ma respinga.
Buna Ziua TPU! A trecut 1 an de cand nu am mai intrat pe aici, s- au intamplat multe, acu 1 an sufeream ca partenera s- a despartit de mine (dupa 7 ani de relatie). Ne- am impacat, a fost bine 1 luna...? (mai mult)
Ați fi ok daca iubitul/iubita voastra ar fi de alta rasa si alta religie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Adi1987 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
militiaromana întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia