Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 23 Februarie 2025 sunt:
Bună, de ce părinții mei ma țin din scurt și la 27 de ani în condițiile în care eu ii ascult, nu întârzii acasă, nu le răspund, fac doar ce vor ei și nu le ies din cuvânt?
Intro luna fac 20 de ani si tot n- am iubita credeti ca macar pana la 21 o sa- mi gasesc? deci nu reusesc am incercat sa ma bag in seama cu cateva fete si mi- am luat jet si acum nu mai am nici curaj deloc....? (mai mult)
Am vorbit cu un tip o vreme si apoi i-am zis ca nu mai vreau. Nu prea are prieteni si nici nu accepta sa fim doar prieteni acum. In schimb se tot plange ca va muri singur. Cum sa procedez cu el?
Salut, spuneți-mi și mie un cadou de 8 martie pentru mama. Nu stiu un buget de 100 de lei, vreau ceva frumos dar nu sa dispară cu timpul, mersi!
Am 21 ani si parintii ma controleaza mereu, ma suna cand ies din casa ma intreaba cu cine, de unde ii stiu, cu ce ne ocupam, cand vin acasa, daca am mancat, ce am mancat, sa am grija la drum chiar...? (mai mult)
Salutare, dacă iubita voastră zice ca sa va băgați la somn ca are treaba mâine și ea mai sta 30- 40 de minute sa se uite pe TikTok, ce ați face? Ca eu dacă o întreb și imi zice ca s- a băgat...? (mai mult)
Am 25 de ani și părinții nu ma lasă să ies din casă și să am prieteni sau iubita, cu oricine vorbesc ma intreabă "cu cine vorbesti" sau ce faci. Le- am explicat de multe ori sa îmi dea un pic...? (mai mult)
Salutare tuturor! Poate veți râde sau nu, dar am 25 de ani și vreau să mă însor! Problema e că sunt sărac (nu am nimic al meu, doar mașina)stau în chirie într- o garsonieră, lucrez! Mă ...? (mai mult)
Buna dragilor... Trec printr- o perioada ciudata, mai exact ...am impresia ca sunt devalorizata in sensul ca nu sunt apreciata asa cum consider eu. Consider ca ma comport frumos in societate, sunt ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre acest videoclip, m-a traumatizat pe viata! https://www.youtube.com/watch?v=BQmir_2i1s4
Am ieșit cu un băiat.Toate bune și frumoase până când a început să își așeze chiloții in mijlocul drumului că cică "sunt prea strâmți o are prea mare și îl deranjează". In fine am scăpat...? (mai mult)
Buna... De ce imi apare sotia fostului meu iubit la sugestii de prietenie? Ma urmareste? Eu il mai urmaresc din cand in cand pe fostul pe Instagram dar nu imi apare la sugestii.
E normal ca într- o relație dintre doi oameni în care fata ii interzice la băiat sa rupă legătura cu prietenii/prietenele lui și sa comunice mai rar... Iar la fiecare întâlnire sa ii ceara telefonul...? (mai mult)
Bună TPU! În urmă cu ceva timp am fost abuzată de tatăl meu vitreg, eu fiind minoră atunci. Acum am 18 ani. De puțin timp l- am și reclamat la poliție, am fost chemată în instanță. Nu ...? (mai mult)
Sunt băiat, e singurul loc unde sa ma pot descarcă, am nevoie de ajutor, nimeni nu ma mai înțelege in viața, nici părinți, nimeni! Simt ca si cand as fi singur in viața, de mult ori nu mai...? (mai mult)
Hello, Voi ce ați alege în viata? Sa rămâneți sau sa plecați cu persoana iubita sau sa rămâneți cu părinții? Eu nu știu ce sa fac, am nevoie de un sfat!
Am 13 ani stau la casa in Iasi si surorile mele si mama mea ma bat de placere, m-am gandit sa ma sinucid, ce sa fac?
Buna TPU, mâine mai am o ședință de condus iar marți dau traseul, doar că mama nu mă lasă să mai merg că zice că nu mai vrea mușchii ei, nu se înțelege cu mine și cu tata are chef de cearta....? (mai mult)
Pentru cei peste 25 de ani, cum procedati daca iubita/sotia e prea atasata de familia ei si vrea permanent sa mearga la ei in vizita si deja devine prea stresanta situatia?
Bună. De curând mi- a murit bunica. Vestea mortii ei a fost ca un traznet, am simtit cum efectiv a murit si o parte din mine. Nu puteam manca, aveam un gol un stomac și nici sa dorm nu puteam. La ...? (mai mult)
Salut, sunt in clasa 12 si am o problema mai complicata. Eu vreau sa merg la politehnica dar tata si mai ales bunicul nici nu vor sa auda, ei spun ca eu trebuie sa merg in armata si sa imi apar tara ca...? (mai mult)
Salut! Inainte de a formula intrebarea va rog in genunchi sa nu faceti misto de mine pentru ca pentru mine problema e serioasa si nu am la cine sa apelez. Bun. In primul rand, am 20 de ani si sunt ...? (mai mult)
Buna fetelor. Am nevoie de un sfat și poate la voi îl voi găsi, fiindcă nu știu la cine sa apelez..Sunt insarcinata în 19 săptămâni. Problema nu ar fi cu sarcina, ci cu prietenul meu. Suntem...? (mai mult)
Buna! As vrea sa ma ajutati cu o mica problema. Deci sambata asta plec la munte. Si maine i- am spus mamei ca vreau sa stau maine (vineri) acasa. Ea mi- a spus ca ar fi ok cand ne intoarcem marti sa stau...? (mai mult)
Buna TPU! Cei care aveti peste 25 de ani(ca sa nu zic 20) mai ascultati de mama voastra? Eu am o mare problema cu a mea, mereu imi zice ce ar trebui sa fac in viata, unde ar trebui sa locuiesc, cu cine...? (mai mult)
Salutare, vin cu o nelămurire, sunt împreuna cu o fata, are 20 de ani și nu a mai avut iubit pana acum. Uneori văd ca are o bariera ceva de nu prea imi arată afecțiune, cum ii arat eu, se zice...? (mai mult)
Salutare TPU! Vreau sa va zic ca vorbesc cu o fata din județul Iași, eu sunt din Dâmbovița, ne știm după 5 decembrie, ne- am întâlnit de pe data de 31 ianuarie, am stat la ea pana la 5 ...? (mai mult)
Este ziua fetitei mele de 11 ani, imi puteti spune o urare frumoasa de La multi ani? multumesc
Salut, am și eu o întrebare. Iubita mea are niște probleme, este vorba de timiditate, Rrușine, frica de a- și expune ideile, rușine de a vorbi cu un om. Asta survine din cauza părinților...? (mai mult)
Cand stau si ma gandesc la cum eram acum cativa ani si ce naiva eram in relatii, ce manipulata ma lasam, cum ajunsesem sa ma cred naspa si sa ma invinovatesc pentru tot, imi vine a plange. E un sentiment...? (mai mult)
Bună. Numele meu este Melisa și am 22 de ani. De vreo 2 ani îmi place de un băiat..bineînțeles că el nu știe acest lucru și nici nu cred ca va ști vreodată. Problema e ca îmi da mereu speranțe...? (mai mult)
Care sunt trăsăturile de caracter şi obiceiurile care îți creează dificultăţi în viaţa de familie, pe care trebuie să ți le corectezi?
Buna TPU, de doua ori am ieșit cu un băiat la suc și a plătit el, dar a treia oară mă întrebat dacă n am că plătește el și aveam și am platit eu, dar trebuie sa îmi plătesc eu sau el? că...? (mai mult)
Salut. Va rog sa ma ajutati cu ceva sugestii in urmatoarea problema( rog cei care au chef de caterinca sa se abtina). Maine seara as vrea sa raman la prietena mea insa nu stiu ce "minciuna" credibila,...? (mai mult)
Cum se joaca jocul de carti maciupiciu?
Buna TPU! Va propun urmatoarea problema la matematica: Un baiat ma place. Eu nu stiu daca il plac sau nu, il plac dar mai mult ca un prieten. El tine foarte mult la mine, a spus ca ar face orice ...? (mai mult)
Buna TPU, doi oameni m- au oprit pe strada că mă cunosc de când eram mici și că îmi știu părinții dar eu nu ii cunoașteam și erau de etnie romă unul dintre ei mă lua în brațe fara sa vreau...? (mai mult)
Buna, am si eu o intrebare. Am 19 ani, iubitul meu 23, suntem din orase diferite dar suntem la aceeasi facultate, eu anul 1 licenta, el la master. Suntem impreuna de 3 luni dar ne tot certam din...? (mai mult)
Tatăl și cu mama mea vor sa ma dea afara din casa, doar ce am împlinit 18 ani mi- am făcut majoratul singur, am muncit pana în decembrie din luna iunie adica vreo 6 luni și am avut ceva bani, acum...? (mai mult)
Buna TPU, mama îmi spunea că de o săptămână cumnata mea nu mai vorbește cu ea și că dacă nu mai are nevoie de ea o sa o ignoră nu o sa mai îi trimită ea mesaje, iar cumnata mea nu vrea sa...? (mai mult)
Salutare TPU! Vorbesc cu o fata de pe data de 25 octombrie 2021, in prezent suntem impreuna, deja iubiti sa zic, ne placem mult unul pe altul si vrem sa ne mutam impreuna, vreau cateva sfaturi va...? (mai mult)
Buna! Am 21 de ani, am o relatie de 6 luni cu un baiat pe care familia mea sa zicem ca a inceput sa il accepte usor usor (avand in vedere ca este de alta nationalitate- spaniol, alta cultura si religie)....? (mai mult)
Vreau sa invit o fata la restaurant pentru prima data și nu știu când i- as putea zice. De exemplu vreau sa merg la restaurant duminica, dar nu știu cu câte zile înainte sa- i spun. Va rog nu ma...? (mai mult)
Hello, cum se le spun părinților ca am un prieten? Imi e foarte rușine de ei și teama de ce o sa spună, ma vor controla și ma vor suna mereu și sigur voi avea o ora de intrat în casa, ma puteți...? (mai mult)
Un baiat a început de a-mi copia felul de vorbi, replici de ale mele, ce inseamna asta?
Cunoaște cineva o sala in Codlea unde as putea sa fac o cununie așa mai restrânsă?
Hello TPU. Ma numesc Andreea, am 37 de ani si am 2 baieti tare neascultatori. Amandoi au 8 ani si un pic. Astazi, am fost pana la sală si cand m- am intors am gasit casa vraiste (au turnat suc pe parchet,...? (mai mult)
Salut TPU! M- am mutat recent in Spania din cauza banilor si am intalnit o fata care imi place foarte mult de ea. Suntem un grup mare de oameni, lucram in camp si deseori lucrez cu ea, problema mare...? (mai mult)
Salut TPU. Revin iarasi cu o intrebare care ma macina. Vreau sa stiu, de la persoane casatorite, cu copii, etc. Cum iti dai seama ca ai intalnit sufletul pereche? Cum va diferentiati unul de altul? ...? (mai mult)
Buna, TPU! Sper ca am ales bine categoria, întrucât întrebarea mea are legătură oarecum cu relațiile. Vara trecuta am inceput sa vorbesc cu un baiat, 23 de ani, in conditiile in care eu am 19,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Adi1987 întreabă:
militiaromana întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ted
Ai trait si tu aventurile ursuletului adus la viata, Ted, atat in Ted 1, cat si in Ted 2? Atunci, hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!