Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 23 Februarie 2025 sunt:
Bună, cum fac să găsesc prietenă dacă sunt timid și nu cunosc fete?
Hei TPU! E normal sa-i zic iubitului meu ca ne despartim dupa aproape 7 ani de relatie si el sa nu ia lucru acesta in serios? Sa creada ca glumesc?
Salut TPU, sunt intr- o situatie putin mai complicata. Eu 17 ani si iubita 15 ne iubim nebuneste. Vreau sa ii fac un mic cadou (un inel cu pretextul de a ramane mereu cu mine), moment in care vreau sa...? (mai mult)
Bună TPU... Rog seriozitate în urmatoarea întrebare pe care o voi pune. Vă rog să mă ajutați. Pentru prima oară am ajuns să am un iubit în sfarsit pentru o vârstă potrvită. Însă mi- am ...? (mai mult)
Cum alte cupluri sunt de mici împreună iar altele se despart de la bun început, care e secretul unei relatii de lungă durată și de unde știm că e persoana potrivită
Buna seara, daca tatal meu a botezat un baiat iar el are o sora vitrega(are un alt nume de familie fata de baiat) de tata (Mama lui are un alt barbat acum), pot avea o relatie cu aceasta?
Salutare tuturor! O sa va spun o mica povestioara sa zic asa, prin ce am trecut eu, si doresc cateva sfaturi daca se poate si pareri de la voi, multumesc. Ma numesc Alex, am 26 de ani, si sunt ...? (mai mult)
Hei! Am o problema cu relatiile, imi fac usor dar nu stiu sa ma comport sa le mentin pe termen lung. Voi cum reusiti? Explicati-mi si mie ca nu stiu absolut deloc.:((
Salut TPU. Incep prin a specifica ca nu sunt sigur daca categoria aleasa este una corecta. Totusi, vreau sa intreb, care este diferenta dintre un inel de logodna si unul simplu?
Ce părere aveți despre căsătoriile aranjate? În general, când e pusă întrebarea asta, cel care răspunde e tentat să privească din perspectiva copilului, zicând desigur că nu ar vrea să...? (mai mult)
Buna! Am nevoie de niste pareri. Daca i- am spus unui prieten ca il plac mai mult un simplu prieten, dar nu ma astept la un raspuns din partea lui. Raspunsul lui a fost: "mai bine zici ce ai pe suflet...? (mai mult)
Salutare! Încerc să scriu cât mai complex fără prelungiri. În urmă cu o săptămână am schimbat buletinul că am pierdut, am primit cel nou, DAR au greșit numele meu. M- au sunt decolo...? (mai mult)
Sotul meu si cu mine am implinit luna aceasta 7 ani de relatie, respectiv 3 de casnicie. Ne- am casatorit doar civil, cand eu eram insarcinata, pentru a usura birocratia cu actele copilului si pentru...? (mai mult)
Povestea mea incepe la 3 zile dupa nunta cand sotul meu si- a dat masca jos.E un tip inalt, frumos, zvelt, dar foarte violent.Ma jigneste mereu, e foarte posesiv, suparacios, nervos. E un om cu toane,...? (mai mult)
Heeeei, As dori niște sfaturi, stau cu prietenul meu împreuna el are un salar destul de decent, eu câștig puțin mai mult decât minimul pe economie, dacă ii cer bani împrumut îmi spune ca...? (mai mult)
Vi se normal ca atunci cand bunicul meu vine acasa (ca sa nu stau singura, ca bineinteles ca el si parintii mei nu inteleg ca sunt destul de mare pentru a avea grija de mine si de fratele meu) ca atunci...? (mai mult)
Vi se pare normal ca părinții mei sa ma controleze și la vârsta de 27 de ani și sa ma tina din scurt?! Ma simt de parca as avea 15 ani.
Sufăr de hepatita C şi am intrat intr- o depresie profundă, nu mai vorbesc cu nimeni si am renunțat la muncă. Când le- am spus părinților ca am renunțat la servici mama a țipat la mine vrea...? (mai mult)
Bună TPU, tatii vitregi au voie sa ma agreseze cu vorbe și bătaie fără sa fac nimic:(?
Ce părere aveți de o "mica pauza" intr- o relație? Am spus mai înainte ca am avut o relație de doua luni care s- a terminat. Nu știu nici eu din ce motiv, dar mi- a spus ca momentan vrea o pauza,...? (mai mult)
Buna! Am 23 de ani și de 4 ani sunt într- o relatie cu un bărbat căsătorit si cu multi ani mai în vârstă decât mine. De- a lungul timpului, în această relație nu m- am simtit niciodata pe ...? (mai mult)
Hey TPU! Am o problema de familie, e vorba despre tatăl vitreg! El este foarte agresiv cu mine iar mama nu spune nimic... Simt ca îmi ascunde ceva! În seara asta am golit din greseala jumatate de țuică...? (mai mult)
Am supărat o fata din greșeală (mai pe înțeles am lovit o din greșeală într-o gluma) și nu știu cum sa-i spun sa ma ierte. HELP
Salutare. Cum se numeste afectiunea asta in care iti doresti sa ii multumesti pe toti, mai exact cand mereu vrei sa faci surprize si sa incerci sa faci diferit, sa te incapatanezi si sa pui la suflet...? (mai mult)
La ce vârstă este ok să te căsătorești ca fată? Eu am 25 ani și nu mi-am găsit iubit. Unii spun ca după 25 ani e mai greu să găsești.
Pentru ca un tip sa poata forma un cuplu cat mai durabil cu o tipa (si invers) e neaparat nevoie de compatibilitate deplina, 100% intre cei doi? Daca de exemplu ambii au firi sau gandiri diferite in unele...? (mai mult)
Cat timp durează pana vi se face dor de o prietena/un prieten pe care o placeti?
Bună, am o problema cu fratele meu mai mic. Are 6 ani și vrea un laptop, noi nu vrem deocamdată să il luam pentru că nu este cuminte și dacă ii spunem nu, face urât rău de tot, arunca cu jucăriile,...? (mai mult)
Ba baieti, vrea mama sa ma dea afara din casa ca ii comentez mult si nu-s cuminte, ce sa fac? Ajutati-ma dau funda pls pls pls pls pls pls
Daca un tip e serios, stabil financiar, cu un aspect fizic simplu si acceptabil, insa e mai singuratic de felul lui, deci nu are prieteni, nu are nici simtul umorului (dar asta neinsemnand ca nu poate...? (mai mult)
Va salut! Am si eu o problema, nu mai am cum vorbi deloc si problema principala nu e ca n- am nici cu cine sa port o simpla conversatie ci nu am cui sa- i spun ofurile care ma macina, am doar prieteni...? (mai mult)
I can't do anything, just stay and pray Not for her, but for my soul The pain is too powerful sadly Maybe one day I will be happy Till then I am just a spectator in Hell And feeling my soul eaten...? (mai mult)
Care ar fi sansa ca o fata/ un baiat, cu varsta cuprins intre 18- 30 ani, sa lege o prietenie de inceput si ceva mai mult pe viitor, in cadrul acestui site "TPU."? ( fara Hate, , vreau doar raspunsuri...? (mai mult)
Bună tuturor! O să vă scriu pe scurt ceea ce mă apasă. Am 21 de ani, în prezent nu lucrez deoarece sunt în anul 2 la o postliceală de asistenți radiologi. Problema mea este relația mea cu mama,...? (mai mult)
Cand iubesti nu inseli. Voi ati accepta ca iubta sa faca glume obscene despre un baiat cu prietena ei. Sa intrebi daca penisul lui e lung daca doarme la ei sa ii lase singur asa se fac neamuri. Prietena...? (mai mult)
A mai simțit cineva nevoia sa primeasca sfaturi intr- o relatie? Unde le- ati gasit? As vrea sa imi spuneti unde gresesc si ce sa fac! Am 18 ani clasa 12 si de 2 saptamani vorbesc cu fata pe care o plac...? (mai mult)
Sa începem cu începutul, am 17 ani si in 4 luni fac 18. Mama ma uraste foarte mult pentru unele mici chestii. Mie nu îmi place ca ma face leneșă si spune ca nu o sa fac nimic bun toata viata mea....? (mai mult)
Buna, dragi prieteni! Sunt intr- o situatie delicata, anul trecut am avut o relatie si m- am inteles foarte bine pe toate planurile cu fosta iubita, a fost o iubire sincera, imi zicea sa si ea ma...? (mai mult)
Cum sa faci o femeie sa bage divorț de tine, să aibă ea inițiativa asta?
Ce ar prefera mai mult o femeie tanara si serioasa? Un barbat tupeist si inteligent sau un barbat timid si inteligent?
Întrebare: ce este un homewrecker?
Daca ai mei incearca sa ma desparta de prietenii mei fara motive anume doar ca nu le place lor, inseamna ca sunt toxici? Pe langa ca ei stiu ca am suferit mult de singuratate si acum mai am doar cativa...? (mai mult)
Bună tuturor. Sotul are 40 ani. De cand suntem impreuna, de 7 ani, mama lui, care locuieste in alta parte, face mereu mancare si ne trimte/aduce in caserole. (Asa se pare ca ii facea de cand e lumea). ...? (mai mult)
Bună ziua, in ultimele 3 săptămâni am mers la dentist și acolo am simțit și observat ca domnișoara stomatolog ma place. Am simțit imediat prin câteva semnale transmise de ea. Bun după 1 săptămâna...? (mai mult)
Sunt intr- o situatie ciudata in relatie. Amandoi simtim ca avem un simt romantic ridicat incat parca ne- a ajuns de atata iubire (poezii, scrisori, mesaje de iubire, atentie, etc). Nu ne mai cunoastem...? (mai mult)
Salutare tuturor! Pe voi vă caută cineva? Sunteți sunați să ieșiți afara cu prietenii sau sunteți sunați doar cu scop și interes?
Buna TPU, am și eu problemă sa zic așa, de vreo 3 zile încoace mă gândesc numai la lucruri aiurea și din cauza asta nici noaptea nu pot dormi, totul a început Intr o zi când mi- am pus în minte"...? (mai mult)
De ce simt că m-am plictisit de prietenul meu? Adică, îl iubesc și vreau să fiu împreună dar totuși simt o plictiseală câte o dată....de ce e asta?
Bună, am întâmpinat un moment de cumpănă. M- am îndrăgostit, nu am vrut să se ajungă aici, dar știți cum se spune, , inimii nu- i poți dicta", si uită- mă în postura de a fi îndrăgostită...? (mai mult)
Care credeti ca e cea mai eficienta modalitate de a convinge o femeie ca esti indragostit pana peste cap de ea si ca esti genul de barbat care ii poate oferi o relatie serioasa?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
militiaromana întreabă:
Adi1987 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?