Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 23 Februarie 2025 sunt:
Daca nici un barbat nu poate fi perfect, atunci care credeti ca sunt imperfectiunile sau slabiciunile pe care o femeie le-ar accepta la barbatul langa care alege sa traiasca?
Care credeti ca sunt meseriile care le-ar placea cel mai mult parintilor unei tinere sa le aiba tipul care le curteaza fata (deci eventualul lor ginere)?
Ati sta într-o relație cu o persoana comoda, lenesa care fuge de responsabilitati sau care e incapabilă să se descurce singura din cauza anxietații?
Am o întrebare, curiozitate. Iubita mea actuala e înfiată, ne intelegem bine, dar uneori sta la vorbe cu "verișorul" ei, el are 33 de ani ea 18, treaba e ca nu prea e verișorul ei, e ceva ruda...? (mai mult)
Caut pe cineva care practica Magie neagra sau farmece. Cel care imi poate recomanda o persoana de incredere îi voi oferii bani. Rog seriozitate si fara comentarii rautacioase.
Hello. Am niște părinți foarte comuniști, trebuie sa ma culc devreme sa nu dorm târziu, sa vin acasă la ore fixe, sa nu umblu pe telefon, sa lucrez la mine în oraș, am un prieten de mult ...? (mai mult)
Salut, am o piatra la rinichi. Ce se intampla sa iasa piatra in timpul sexului?
Salut, sper sa nu râdeți de întrebare. Vorbesc cu o fata online de vreo 4 luni si ma duc sa ma întâlnesc cu ea curand. Vreau sa ii duc flori si un mic cadou, dar daca știu ca ma va întâmpina ...? (mai mult)
Bună.Am nevoie să mă ajutați.Am cunoscut un băiat, a fost așa să ne îndrăgostim ambii la prima vedere și după să ne cunoaștem pe o rețea de socializare. Avem deja 2 luni de cînd vorbim ...? (mai mult)
Bună am o intrebare pentru voi.De ce unii parinti fac diferența între copii? Copilul care e marginalizat ce ar trebui sa facă în cazul asta? Dacă unul e preferat mai tare ca altul, de ce totuși...? (mai mult)
Buna.bunica mea are o sora,iar sora ei are un nepot, de 24 de ani.Eu cu el ce am fi ca si rude? Suntem apropiati din punctul asta de vedere?
Salutare sunt cu o fata de 2 luni imi raspunde greu la mesaje, acum invata pentru școala de șoferi, la început imi răspundea instant in primele 1- 3 săptămâni când am vorbit. Mie nu- mi place...? (mai mult)
Am 25 de ani locuiesc cu mama şi cu tatal meu vitreg dar avem probleme serioase sufăr de hepatita C motiv pentru care am renunțat la locul de muncă. Tatal meu adevărat m- a sunat şi a spus ca o...? (mai mult)
Bună TPU, vreau și eu câteva idei de cadouri pentru bunica mea urgent
Am o întrebare, sunt cu o fata de o luna de zile, ne vedem cam de 3- 4 ori pe săptămâna la munca, unde stam 12 ore, am fost la ea de 2 ori pana acum intr- o săptămâna și tot ma cheamă la ea....? (mai mult)
Buna ziua, mama iubitului meu e ciudata pot spune, când o sun mereu îmi spune câte o scuza și trebuie sa închid, spre ex, am treaba, mananc, is la munca și de fapt nu e.Mereu dacă iubitul mei ...? (mai mult)
Buna TPU! Am nevoie de cineva care le are cu semniticatiile viselor Deci eu am o iubita dar mai plac o fata pe ascuns foarte mult, dar ea nu stie. Aseara pe la ora 3 sa zic am visat ca ea m- a sunat...? (mai mult)
Buna, am nevoie de un sfat, sunt cu o fata de 2 luni, tot e bine și minunat între noi, dar atunci când se enervează pe cineva, gen colega de munca, membri familiei, chestii pe care nu le poate...? (mai mult)
Am nevoie de un sfat. Nu pot renunta la persoana iubita dar pe mine ma raneste enorm si nu vrea sa se schimbe dupa orice discutie si ceartă. Ce mai pot sa fac?
Buna, nu stiu nu știu dacă sau nu e de ras dar am 21 de ani și am ajuns sa nu am prieteni, cu cine sa ma sfătuiesc sa ies etc. Înainte sa ma mut la prietenul meu, aveam o prietena, , cea mai buna"...? (mai mult)
Buna TPU. Am un baiat pe nume David, de aproape 4 ani. Il cresc singura pentru ca sotul meu a decedat inainte sa nasc copilul. In casa mea, copilul fiind mic, nu m- am ferit niciodata sa ma schimb in...? (mai mult)
De ce oamenii introvertiți sunt considerați timizi? Doar pentru faptul că nu vorbesc prea mult și că nu le plac grupurile mari de persoane?
Sunt însarcinată şi m- am impacat cu fostul meu prieten. Ne- am hotarat sa închiriem un apartament sa stăm impreună însă mama vrea sa fac avort, crede ca prietenul meu o sa ma părăsească din...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutați cu niște rapsunsuri la următoarele întrebări: 1. Cum a fost pensionarea pentru tine? Ti- a lipsit munca sau te- ai bucurat ca ai încheiat activitatea? 2. Ce părere ai despre...? (mai mult)
Ce sa fac daca mama mea e nebuna? Mama mea crede ca cineva ii transmite prin ganduri(psihic) chestii cum ar fi ca o sa fie omoarata si chiar a sunat la politie pentru asta. De fiecare data cand vede o ...? (mai mult)
Buna TPU! Am nevoie și eu de niște păreri. Eu și iubitul meu avem cununia civilă peste puțin timp, o sa se țină și o mică petrecere la majorat. Ce vreau sa va întreb e ca primul dans noi trebuie...? (mai mult)
Sfaturi despre cum ma pot reimprieteni cu fosta mea prietena? Si- a facut prieteni noi si a uitat de mine, nici macar nu se mai uita la fața mea, e ocupată cu cealalta prietena... Chestia e că o...? (mai mult)
Deci eu am o tulburare numita tulburare obsesiva si uneori mi-e rusine sa vb despre asta cu parintii ..cum sa faca sa nu mai am rusinea asta?
Bună, am o relație de 2 ani și suntem mutați la 300 de km de București, iar acum câteva zile am venit în vizita la ai mei în București. Problema este ca a apărut un prieten de ai mei mai vechi...? (mai mult)
Buna dimineata, situatia e astfel, iubitul meu are 19 ani eu 24, locuim impreuna, eu avand si copil din fosta casnicie, locuim impreuna cam de 2 luni, au fost cateva zile cand s- a dus si la el ...? (mai mult)
Salut! Am si eu o dilema care ma rumega din temeli. Acum 6 luni la magazinul la care merg eu in fiecare zi, s- a angajat o tipa noua de care imi place de mor insa sunt cateva probleme care ma opresc din...? (mai mult)
Cum sa inteleg tacerea unui barbat? Ca ar fi indiferent sau ca ascunde multe in acea tacere?
Bună seara! Am și eu o întrebare, este nevoie de procura pentru a lasă un copil minor la bunici? Specific faptul ca mama pleacă in alt județ la munca și nu părăsește țara. Părinții copilului...? (mai mult)
Salut! Cum as putea sa fac o fata sa se simta mai bine in prezenta mea? Daca se pot da cateva exemple e perfect!
Bună TPU. Din cauza părinților mei am ajuns la 27 de ani și n am realizat nimic, n am nici măcar un loc de munca din cauza lor, toți prietenii mei s au relizat, au familie, eu am rămas singura....? (mai mult)
Bună seara! Am doua întrebări pentru voi. Prima petrecerea burlacilor se face înainte de căsătoria civila sau înainte de cea religioasa, iar a doua întrebare verighetele se pun la starea civila...? (mai mult)
Salut TPU! Am si eu nevoie de un sfat. Am o prietena, destul de buna si ea mereu a fost langa mine, cand ne mai certam mereu cauta sa ne împăcăm si imi zice ca nu voi scapă de ea…Doar ca uneori...? (mai mult)
Bună! Trăiesc un sentiment ciudat., de mai mulți ani îmi doresc mult să mă căsătoresc, dar de fiecare dată când mă gândesc Că E posibil să mă căsătoresc peste puțin timp mă ia o stare...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare de familie (pentru cei ce au una deja) la care sa- mi spuneti parerea voastra sincera. Povestea incepe asa: Exista trei frati (cei trei frati se numesc Madalin, Marian ...? (mai mult)
Salut, tind sa va anunt ca va fi destul de lung textul, dar este o alegere care imi va influenta toata viata, asa ca daca doresti cu adevarat sa ma ajuti citeste tot te rog mult, daca nu esti liber sa...? (mai mult)
Buna seara nici nu stiu cum sa incep sincer am simtit nevoia sa scriu aici cautand un sfat Prietena mea are 19 ani si un baiat de 1 luna sotul ei a ales sa plece la alta si sa ii lase copilul ei ea...? (mai mult)
Salut! Am o prietena care uneori este seaca…o intreb ce are si spune nimic, daca insist zice ca e trista, dar fara motiv. Cum sa o ajut? Ii sunt mereu aproape. Si ce pot sa i raspund la: bine, ok,...? (mai mult)
Buna! ma aflu într- o situatie enervanta, pe mine ma place un baiat de care eu nu îl plac și nu mă mai lasă în pace, se tot ține după mine și se tot dă la mine, dar eu nu vreau să fiu într-...? (mai mult)
Buna, ma numesc Cristina am 30 de ani și as dori și eu niște sfaturi cine a trecut prin aceeasi situație ca și mine.Am cunoscut un bărbat mai mare ca mine cu 7 ani un om bun la prima vedere….Ne...? (mai mult)
Mai merita sa lupți cand ea s-a îndepărtat? Ma minte si neaga adevarul chiar daca eu il știu. face ce ma deranjează..nu ii pasa deloc de noi (1 an de relatie) ce sa fac?
Am băgat o punga în soba și s-a aprins jarul, a scos fum, acum vad ca nu mai scoate, ce să fac? Parca tot ma ustura ochii
Bunaaa! Deci sunt fata și am avut o relație cu un băiat de jumătate de an. După despărțire, la puțin timp, m- am simțit atrasa de prietena mea. Ea este mai băiețoasă și probabil de aia. Ne-...? (mai mult)
Salut TPU. Am avut o relație cu o fata timp de 2 ani de zile, totul a fost bine și frumos, nu ne- am certat, ne- am înțeles de minune, pana când după 1 an și ceva am simțit eu ca ceva nu e ...? (mai mult)
La mine e un caz mai complicat... Acum 2 ani mi- am înșelat soțul... I- am recunoscut, m- a iertat.Dar n- a mai fost la fel, mai erau momente când îmi scotea ochii, după ceva timp l- am prins ...? (mai mult)
Buna, aceasta este ultima mea problema care o mai am, deoarece eu nu am cu cine sa vorbesc, cer sfaturi aici și pun întrebări, pentru ca situația mea este foarte complicata. Părinții mei nu ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
militiaromana întreabă:
Adi1987 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!