Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 23 Februarie 2025 sunt:
Hei TPU, oare de ce crede fratele meu că îl urăsc? Atunci când eram mici îl băteam de îl rupeam, dar credeam că m-a iertat. Dau fundă.
Deci. Buna TPU, si va descriu povestea mea care bate filmul :Deci acum 4 ani am cunoscut un baiat care pur si simplu in ceva timp mi- a propus sa ma mut cu el.Eu am acceptat deoarece mna eram de nedespartit.Era...? (mai mult)
Salutare, ca rog sa ma ajutați cu un sfat, am fost cu o fata 4 ani de zile totul a fost frumos doar ca in urma cu 4 luni ea s- a despărțit de mine, am încercat 2 săptămâni sa o împac sa- mi ...? (mai mult)
Cum as putea sa-i spun unei fete ca o plac sau sa o invit la restaurant?
E ok sa mai asculti de parinti la 22 de ani? Adica sa le mai ceri un sfat sunt unii care se lauda ca ei se descurca singuri etc dar e foarte greu sa nu te ajute nimeni cu nimic
Mai baieti e in regula daca ai 22 de ani sa te ajute parintii cu niste chestii adica cu bani si moral? Am o mica problema de sanatate si imi e mai greu sa fac unele chestii ....sunt la facultate si muncesc...? (mai mult)
Buna..as vrea sa vorbesc cu cineva, dar nu am gasit persoana..am iesit intr- o seara cu fostul meu afara si am chemat si o prietena sa stea cu noi si ea ne- a facut o poza cand ne- am pupat si a trimis...? (mai mult)
Salutare tuturor! Am nevoie de un sfat serios pentru ca sunt intr- o situatie foarte complicata si nu stiu ce sa fac.Sa incep:Vara trecuta m- am inscris la facultate. Pe atunci stateam in gazda cu prietena...? (mai mult)
Am o problema ce ma macină de mult timp.Nu ma mai înțeleg bine deloc cu parintii mei.Sunt vesnic nemultumiti mereu, cu chef de scandal, reproșuri și puși pe jignit. Nu- mi pot face normal activitățile...? (mai mult)
Salut TPU. Vreau sa plec din tara pentru ca iubita mea a rămas gravida, ce scuze pot baga sa dispar de tot? DAU FUNDĂ!
Buna TPU. Vreau sa va povestesc ceva si va rog sa nu judecati. Am 21 de ani si acum o luna m- am pupat cu un barbat de 50 de ani, tatal unuia dintre prietenii mei. Atractia a fost reciproca si el a spus...? (mai mult)
Buna! Deci mie imi place de fratele sotului matusii mele. Nu stiu ma simt bine langa el. Nu stiu daca si el ma place. Dar l- a întrebat astazi tata cand am fost pe la el si a spus ca da. Acum poate a ...? (mai mult)
Bună. Credeți că mai există băieți harnici, liniștiți, familiști care să iubească o singura femeie și să lupte pentru familie, să îș dorească copii mulți, atâți cât sunt dați...? (mai mult)
Stau aproape de Lacul Morii si uneori imi vine un gand sa ma arunc acolo. Pe de alta parte imi este frica de judecata de Apoi in caz ca exista! Dar uneori ma simt extrem de singura si neinteleasa. Am senzatia...? (mai mult)
Buna! Cum as putea sa ma inteleg mai bine cu cumnata mea (sora mai mare a sotului)? Nu avem nimic in comun, nu are partener, copil (noi avem unul), a trait f mult in alta tara si are o conceptie de...? (mai mult)
De ce anumite fete nu își asuma anumite greșeli ce le comit în relații și arunca vina pe partenerul de viata? Și dacă le cerți se supăra și plâng și ca vina e tot a noastră a bărbaților...? (mai mult)
Bună... Vi se pare normal ca la 26 de ani pe care ii am, mama mea sa îmi vorbească urat pe strada sa mi reproșeze chestii și sa ma împingă tot pe strada doar din simplul fapt ca ne am dus la cumpărături...? (mai mult)
Fetelor! Ce v-ar atrage și ce v-ar deranja cel mai mult la un bărbat?
Salut Sa incep direct, prin vara m- am cunoscut pe internet cu o fata cuminte, mai "inchisa in ea", fara prea multi prieteni.Am inceput sa vorbim tot mai mult si sa devenim foarte apropiati.Totul a...? (mai mult)
Buna Am 20 de ani și am o relație la distanța, ne vedem mereu când vin in țara la bunici, el pleacă in Anglia la munca eu locuiesc in Germania. Acum el este in țara și vreau sa mă duc și eu...? (mai mult)
As vrea sa va intreb niste lucuri legate de nunti, daca va pricepeti. Eu una prefer nunțile mici, restrânse, adică o stare civilă, poate si cununiae religioasa dar cu cei apropiați, cu cei din...? (mai mult)
Buna! Vorbeam cu o fata pe Instagram (nu pentru un date sau ceva, doar ca niste prieteni) si nu a mai raspuns la mesaj de 4 zile. Credeti ca incarca sa ma evite sau a patit ceva? Ar trebui sa- i trimit...? (mai mult)
Vreau o adresa de e-mail, diferita de ce am eu.
Buna dimineata! La multi ani pe 2022! Mai sunt bune site- urile de dating. Isi mai gaseste cineva obisnuit perechea pe acolo? Ma refer la cele in care iti creezi un cont gratis. Oare toate fetele/femeile...? (mai mult)
Salut, am cunoscut o persoana(fata) de vreo 3 luni, vorbeam zi de zi, eram foarte apropiati, a fost la mine acasa, eu la ea(nu va ganditi la prosti ) Am zis gata. ea e aleasa, nu mai repet greseala...? (mai mult)
Mai există fete singure și de treabă care să își dorească din tot sufletul o relație doar din iubire?
Hello???????? Doar ce am împlinit 26 de ani de curând, am o relație cu un băiat de 1 an și ceva de care părinții mei nu știu din cauza ca mi- a fost foarte rușine sa le spun, deoarece ma suna...? (mai mult)
Buna, am un bebe de 1 an jumate, azi a gasit un odorizant de masina din acela cu parum lichid si a supt din partea cu lichidul, , oare ii provoaca ceva? El este vioi mananca se joaca, nu pare ca l.ar ...? (mai mult)
Vineri pleaca fratem-iu din tara si o sa imi para foarte rau, nu o sa mai am chef de nimic daca eu eram obisnuit cu el. Sa ma duc sau nu la scoala? M-am gandit ca ar fi mai bine sa stau acasa
Bună TPU! Am niște probleme în familie, părinții mei se ceartă des și de curând diriginta a aflat asta, iar maine am programare la psihologul liceului. Cei care ați mai fost, aș fi recunoscătoare...? (mai mult)
Îmi place de o fata și nu știu cum sa- i zic. Ideea este ca acea fata vorbește cu un coleg ora de ora prin mesaje, dar în pauze vorbesc foarte rar. Am întrebat- o dacă este cu el împreună și...? (mai mult)
Daca un tip are o casa cu un interior destul de spatios, fapt care ii permite sa locuiasca alaturi de parintii si bunica lui, si isi mai aduce si o eventuala iubita sa locuiasca in aceeasi casa, fiind...? (mai mult)
Salut TPU, de cateva zile nu stiu ce se intampla cu mine. Sunt cu o fata de 4 luni de zile, o iubeam enorm de mult, inca o iubesc, dar dintr- o data, de cateva zile nu stiu, ma simt super rece, ...? (mai mult)
Buna ziua! Acum un an, iubitul meu m- a cerut de sotie. Totul a fost bine, am informat- o si pe mama mea unde i- am spus ca vom face nunta peste vreo 3/4ani. Ea in acel moment a fost de acord. Anul...? (mai mult)
Salut. Vreau sa va spun o problema pe care o am cu iubita mea si vreau niște păreri. Ma cunosc cu iubita mea de vreo 5 luni, doar ca acum am vrut sa fim împreună. Suntem de 3 săptămâni. Ea...? (mai mult)
Mereu cand vine fratemiu in vacanta si dupa pleaca in alta tara plang, de mic copil fac asta, iar acum am 17 ani. Peste 2 zile pleaca si imi e greu sa ma gandesc ca eu invat dupa amiaza si nu am timp...? (mai mult)
Buna TPU, prietenul meu are la mine o datorie de 388 RON si a trecut o jumatate de an si inca nu mi- am vazut banii inapoi. El imi tot spune ca imi va da banii inapoi cand ii va intra bani in contul...? (mai mult)
Poate un băiat care lucrează într-o fabrică cu un salariu lunar de vreo 1461 RON plus 300 RON bonuri de masă să aibă vreodată o familie?
Bună TPU! Eu și iubita mea suntem împreună de 10 luni. O iubesc mult. M- a mintit de la început ca e virgina și am făcut sex, dar am crezut- o. În urma când este pregătită și mi- a spus ...? (mai mult)
Am un frate care cand pleaca mereu in alta tara plang, dar nu stiu de ce, nu pot sa ma abtin, cel mai greu este cu cateva zile inainte sa plece. Ce pot sa fac? Mereu este asa si nu pot sa ma abtin, ...? (mai mult)
Familia mea m- a dat afara pentru ca mi- am facut prieteni si ies în oraș. Înainte stăteam toată ziua în casă mai ales vara. Exact toata ziua. Cand mergeam la scoala era doar școală si acasă ...? (mai mult)
E normal ca iubita mea sa- i dea fostului ei prieten like- uri, ea mi- a zis ca nu vorbește cu nimeni de când e in relație cu mine, si mi- a arătat ai când i- a scris un coleg de munca. Acum eu...? (mai mult)
Va e dor de persoanele din trecut? Oameni cu care nu v- ati mai vazut de ani buni, din liceu, facultate, de la fostul job. Am vazut azi pe cineva din intamplare prin parc si mi- am amintit de viata...? (mai mult)
Am o întrebare, de ce prietena mea (sunt cu ea de 3 săptămâni) imi raspunde cam greu la mesaje gen in 10- 15 minute nu tot timpul, dar inteleg ca are și ea treaba. Și nu prea bagă emoticoane "????❤️????????"...? (mai mult)
Dupa o relatie de multi ani, la fiecare cearta, iubitul imi reproseaza ca i- am distrus viata. Peste o ora se comporta cu mine ca si cum nu s- a intamplat nimic si sunt cea mai buna. Am stari de anxietate...? (mai mult)
Bună. Dupa o relatie de cativa ani, iubitul meu imi spune mereu ca tot ce isi doreste de la mine este sa il las in pace, ca vrea liniste.Nu ma lasa nici sa plec, uneori se comporta foarte frumos cu...? (mai mult)
Salut! Am fost de anul nou la o petrecere și am cunoscut o fata ne am sărutat am vorbit etc. Ea este prietena unui bun prieten de al meu, deci am mai ieșit înainte de câteva ori! Dar numai de ...? (mai mult)
Credeti ca un copil este educat corect cu o curea si o creanga?
Buna! Am 13 ani. Deci vin si eu cu o "problema" sau mai de graba o prostie fiindca nici eu nu o înteleg dar poate ma ajutati. Acum ca ma gandesc la ce vreau sa scriu ma simt ca o mare proasta sau dusa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Adi1987 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Regele Leu
Ai urmarit si tu impresionanta poveste a lui Simba? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!