Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 23 Februarie 2025 sunt:
Buna! Deci acum 2 zile mi- am facut un iubit pe Avakin life. Mereu ma alinta si ma facea sa ma simt bine sa am fluturi in stomac cand vb cu el. Mda... a durat doar 2 zile. El are 14 ani eu 13. A spus...? (mai mult)
FOARTE URGENT! Am 21 de ani, lucrez ca ospatar, 12 ore o zi da, o zi nu. Stau cu parintii mei in casa, si nu ma lasa sa fac revelionul cu prietenii mei tata. Iti vine sa razi nu? Hai sa iti povestesc,...? (mai mult)
Sunt impreuna cu o fata si e prima ei relatie serioasa, inainte sa ne cuplam mi- a zis ca nu este pregatita de o relatie si nu stie cum sa se compoarte intr o relatie si ca e rece. Cand iesim pe afara...? (mai mult)
Hey TPU! Pe 5 ianuarie e ziua mamei mele și aș vrea să îi iau ceva pentru. bucătărie, sau ceva util. Dacă aveți idei, m- ar interesa ceva până în 150- 200 lei. Mulțumesc anticipat! Dau...? (mai mult)
Salut. Credeți că am făcut un rău sau cai dau iar târcoale la fosta iubita? Ca le- am spus la doi prieteni ca am văzut o poza pe Facebook ca sia găsit prieten. Și au spus iei cai dau iar tarcoale,...? (mai mult)
Ti-ai asuma o relatie cu o tipa divortata cu copil?
V-ați căsători cu o femeie care e mai mare decât voi și să aibă și un copil chiar doi din alta căsătorie? ???? Sau ați vrea doar o aventură și pa pa
Bună seara! Ma poate cineva sfătui cum as putea deveni o persoana mai indiferenta, rece? Am mai multe probleme în familie dar cel mai mult ma stresează mama foarte rău fiindcă este nemulțumită...? (mai mult)
Am o intrebare care cred ca a mai fost pusa. S-a format vreo relatie amoroasa pe acest site, intre utilizatori? Daca da, cum anume?
Dragi bărbați căsătoriți! Cum ați reacționa sa aflați ca soția voastră isi vinde poze/video cu trupul ei pe onlyfans, pentru a face bani in plus? Vedeți lucrul asta cu ochii buni sau ceva josnic...? (mai mult)
Slaut TPU, aici e cam singurul loc unde sa ma descarc, sunt baiat am 12 ani, iar maica- mea incontinuu imi spune ca nu sunt matur si nu pot lu- a anumite decizii, mereu imi spune ca a facut un tampit,...? (mai mult)
Cum scapi de invidie? Sunt inconjurata de persoane care nu muncesc sunt rasfatate de parinti si cu toate astea ele considera ca au o viata grea si ca e foarte greu sa spargi 100 de lei pe un pranz si sa...? (mai mult)
Ce parere aveti despre un cuplu care are 5 ani de relatia. Ea decide sa se mute in orasul lui. Dar stau in apartamente diferite la 5 minute distanta unul de altul. Apartamente, nu garsoniere. Pe motivul...? (mai mult)
Va Salut, am o porblema, nu stiu ce sa mai fac cu parintii, ei efectiv nu ma lasa sa traiesc, ei nu inteleg in nici- o dimineata cand sunt liber ca as vrea sa dorm( am parte de somn putin si imi distruge...? (mai mult)
După încheierea unei relații, ce alegeți sa faceți cu cunostintele fostului partener? Spre exemplu pe rețele sociale, alegeți sa păstrați prietenii și rudele lui in continuare? Mie spre exemplu...? (mai mult)
Buna seara TPU am făcut de câteva zile anunț matrimonial pe Facebook și abia azi mi s- a aprobat de ce nu primesc mesaj sau un nu sunt șanse? menționez că am 27 de ani și aș vrea să știu dacă...? (mai mult)
Buna seara! In curand se implinesc 3 ani de cand sunt singura pentru ca nu am mai gasit nici-o persoana pe placul meu. Aveti si pentru mine cateva sfaturi pentru viitor? Va multumesc frumos!
Cum v-ati cunoscut sufetul pereche?
1. Ce sacrificii ati făcut pentru persoana iubita si ea/el nu va apreciază pentru gestul făcut si tot nemulțumit/a este? 2. Ce poți face intr- o relație dacă comunicarea nu prea mai exista. Nu ...? (mai mult)
Am obosit sa mai traiesc. M-am saturat de viata cu lacrimi.
Eu si iubitul meu avem 10 ani de relație, iar in timpul asta nu ma cerut in căsătorie. Nu ma intereseaza nunta propriu zisa, sau un inel de mii de euro.Ci pur si simplu gestul in sine pe care nu ...? (mai mult)
Bună! Tatăl meu lucrează în străinătate de aproape 9 ani, înainte vorbea in fiecare zi la telefon cu mama, vorbeam si pe cameră si venea in fiecare an de sărbători acasă. El nu a mai venit...? (mai mult)
Pot infia ca barbat necasatorit in Romania?
Bună, am 19 ani și sunt studentă la facultate. Nu- mi prea place să- mi povestesc viața însă chiar aș vrea să vă cunosc părerile… Ei bine, mama mea a fost și este o persoană severă și...? (mai mult)
Salut TPU, am o intrebare putin mai ciudata. acum cativa ani sora mea a fost adoptata in mod ilegal, nu voi intra in detalii deoarece dosarul respectiv s- a inchis. In acea perioada eram foarte mic...? (mai mult)
De anul nou voi petrece împreună cu iubitul meu și familia lui. Ii întâlnesc pentru prima data membrii familiei, părinți, surorile și cumnații, verișori, etc Pot spune ca am mari emoții...? (mai mult)
Va salut! Daca plac o fata si vreau sa ma bag cu ea in seama,dar ea nici macar nu mi vede story-urile pe insta si pare ca nu e interesata de mine, ce ar trebui sa fac?????
Salut, vorbesc cu o fata de cam 3 săptămâni, ne vedem la munca și ne vorbim zilnic, văd ca ne iubim și treaba merge intr- o direcție buna. Dar ea văd ca da like si la alți băieți ????, este...? (mai mult)
Salut. Cum va petreceti sarbatorile? Eu stau cu lumina stinsa, ca sa creada vecinii ca-s plecat la rude si prieteni. Mai pun cate o intrebare pe TPU ca sa imi apara notificari. Voi cum va distrati?
Cum ați reacționa dacă ați afla ca fostul/a se angajează la aceeasi firma cu voi si surpriza face ca o sa fiți colegi si ca o sa dai ochii mereu cu ea/el?
Crăciun Fericit și La mulți Ani Copiii mei!
Hey TPU, nu cred ca o sa mi raspunda cineva acum, dar vreau sa ma deschid cuiva si nu am cum. acum 5 minute m- a chemat mama sa facem poza langa brad si cand am ajuns fratele meu si eu paream sa ne simtim...? (mai mult)
Cum te poți bucura de sărbători dacă nu ai familie? Să zicem că un om locuiește singur în apartamentul său și de sărbători nu are pe nimeni alături de care să se bucure de sărbătoarea...? (mai mult)
Cum sa le spun alor mei ca iubitul meu are un copil din alta relație? Am ținut cumva ascuns acest detaliu pe perioada când ieșeam pentru a ne cunoaște. Acum ca avem o relație și imi doresc sa fie...? (mai mult)
Ce faceți și eventual unde stați de Crăciun?
Bună TPU Vreau să aflu unde se află unul dintre părinți mei (ei sunt necăsătoriți, s- au despărțit înainte să mă nasc eu) trebuie să merg la o secție de poliție? Ce documente îmi trebuie? ...? (mai mult)
Bună seara am luat azi-dimineață nurofen răceală si gripa in cat timp iese din corp?
Salutare TPU. Am nevoie de parerile voastre. Iubita mea s- a despatit de mine dupa o relatie de 4 luni. In cele 4 luni totul a fost frumos, gandeam la fel, ne ocupam timpul cu pictura, plimbari,...? (mai mult)
Salut! Am o intrebare, mai precis cum naiba functioneaza relatiile, cum cunosti pe cineva, etc? Am 24 de ani si nu am avut nicio experienta, nimic, nici atins de mana si nicio fata nu a fost interesata...? (mai mult)
Cum pot să îmi recuperez contul vechi fără să știu parola?
Salut TPU! Taica meu a primit niste haine si obiecte de pomana de la un tigan care murise.Ideea e ca dupa o luna, tiganii vor obiectele si hainele inapoi si taica meu s- a certat cu ei. Acesta efectiv...? (mai mult)
Bună! De ceva timp mă macină o mică problemă, de fapt, din punctul meu de vedere, e una cam mare. Așadar, discut de câteva luni cu un băiat de vârstă apropiată mie, însă el nu are ...? (mai mult)
Salut TPU! Imi puteti da idei de cadouri de Craciun pentru tata? Habar nu am ce i-as putea lua. Multumesc!
Salut! O intrebare am e ciudat daca iti saruti iubita de fata cu maicata daca se afla in bucatare partenera
Vecinul meu vine la mine la usa pe motiv ca la 2 dimineața sau când i se trezește lui… cineva "se joaca cu mingea in casa" și ii deranjează lui liniștea. Eu am 2 pisica și m- am saturat sa- ...? (mai mult)
Va e dor de noptile in club? Pe vremuri ieseam aproape in fiecare weekend. Kultur, Silver, Regie... ce vremuri. Imi placea viata aia, sa vad oameni tineri, veseli adunati cu sutele intr- un loc. Petreceam...? (mai mult)
Salut, am o problema gen am fost in acest weekend la o petrecere si am tot fost întrebat de mama persoanei care m- a invitat, daca sunt gay. Mi- au mai spus si unii prieteni daca sunt Problema e ca...? (mai mult)
Salutare TPU! Am o întrebare. m- am îndrăgostit de un băiat, i- am spus asta și a spus că momentan vrea doar să fim prieteni, apoi i- am cerut o poză cu el și mi- a trimis. și de atunci a rămas...? (mai mult)
Bună, am și eu o întrebare : Dacă o mătușă are o verișoară primară, ce este pentru mine verișoara ei? Mătușă de gradul II? Sau?
Am o familie foarte toxica care ma distruge mental si nu stiu cat mai pot rezista, tatal meu are mereu chef de scandal si se ia de mine mereu din chestii foarte mici si ma ameninta cu bataia si uneori...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Proverbe romanesti
Cine sapa groapa altuia, departe ajunge? Cine se trezeste devreme, casca toata ziua?