Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 22 Noiembrie 2024 sunt:
Părinți mei vor să mă ducă la psiholog am 17 ani și eu le zic mereu părinților meu ca sunt o greșeală mama ma născut când avea ea 17 ani acum are 34 și tata are 37 de ani eu nu prea consider...? (mai mult)
Bună. Pun această întrebare cu scopul de a primi o serie de sfaturi și să înțeleg unde este problema. Mă gândesc că există posibilitatea să văd eu greșit lucrurile. Am o relație de 3 ...? (mai mult)
Am 18 ani sunt clasa a 12 mie îmi place de un băiat de la mine din clasa el știe ca îl plac și el a zis ca mă place ne am gândit să ne băgăm într- o relație eu și cu el dar nu suntem siguri...? (mai mult)
Bunaa.Am nevoie de o indemnare.Nu imi e rusine sa spun acest lucru.Fratele meu este un jeg de om.Este un bărbat penibil si un pericol social, un drogat si un betiv.Am aflat ca de curand acesta a agresat-...? (mai mult)
Salut. Un coleg de la o fata de la el din clasa mi-a zis ca ma place acea fata. Ideea este ca si eu o plac. Nam habar cum sa o abordez.
Bună seara! Simt nevoia de a mă descarca și de a cere disperată ajutorul! Vă rog să nu mă judecați! Dacă greșesc vreun cuvânt sau ceva, vă rog să mă iertați, dar mă simt foarte speriată...? (mai mult)
Am 16 ani eu locuiesc cu mam si cu actualul ei soț tatăl meu nu ma vrut și a plecat când eu aveam doar 3 luni când el a plecat acum a venit sa ma vadă însă eu am un tata pe actualul soț al mamei...? (mai mult)
Am 23 de ani am o relație buna cu părinți mei însă nu prea pot petrece timp cu ei și nici cu surioara mea mai mica surioara mea are 14 ani find ocupata cu munca nu prea ma vad des cu ei.Ce pot face...? (mai mult)
Eu şi sotul meu petrecem foarte mult timp împreună cu fetiţa surori sotului meu eu şi cu el o iubim pe cea mica ca pe propriul nostru copil cea mica are 3 ani ne dorim să petrecem mai mult timp cu...? (mai mult)
Părinți mei nu l prea plac pe soțul meu mereu ei zic ca nu e potrivit pentru mine eu cu el ne înțelegem bine și eu mereu încerc să îi iau lui nu îmi place ca ei nu îl suportă am.Cum să îi...? (mai mult)
Am 2 copii un băiat de 2 ani și o fată care are 6 luni eu locuiesc cu mama nu locuiesc cu tatăl copiilor mei pentru ca ne a despărțit recent el vine sa vadă copiii eu cu el încercăm sa ne înțelegem...? (mai mult)
Eu și iubitul meu ne cam certam mereu ne certam pe motiv ca eu sunt foarte geloasa si ma enervează uneori vreau sa ne reparam relația.Cum ne vom putea repara relația?
Eu și iubitul meu ne certam cam des din diverse motive cum ar fi ca el nu îmi da destulă atenție eu îmi doresc ca el sa îmi dea atenție mai multa i- am zis dar el zice ca e obosit.Cum să îl fac...? (mai mult)
Am un băiețel care are 10 ani din fosta relație acum sunt recăsătorită cu actualul meu soț cu el nu am nici un copil însă ne dorim deși îl am pe băiat ne mai dorim un copil eu și actualul ...? (mai mult)
Am o prietena care e prietena mea cea mai bună și când ma întâlnesc cu ea e foarte atașată de mine și se lipește de mine mi e nu îmi prea place asta și i- am spus dar ni înțelege am 24 de ...? (mai mult)
Am 18 ani, asta e ultimul meu an de liceu eu aș vrea să mă las de școală. Parinții mei nu sunt de acord sa fac asta, totuși sunt majora și eu ar trebui să decid dacă sa termin sau nu liceul,...? (mai mult)
Cum aș putea să îi spun colegei mele că m- am mutat la alt liceu? Era foarte atașată de mine, și nu știu cum aș putea să îi explic, eu nu eram atașata de ea, dar nu vreau sa o supăr într-...? (mai mult)
Îmi doresc ca mama mea să petreacă mai mult timp cu mine. Eu și cu ea locuim la părinții ei din cauza tatălui meu ca o bătea, eu aveam 5 luni când s- a mutat la părinți ei. Mai am o sora și...? (mai mult)
Eu și soțul meu avem o fata are 5 luni, el nu mă ajută deloc cu ea, el vine obosit de la munca asa zice el, dar copilul e și responsabilitatea lui. El zice ca e treaba mea de femeie să am grijă...? (mai mult)
M- am căsătorit recent cu sotul meu, el are o fetiță din alta relaţie care e la el. Din cauza asta parinţio mei nu- l prea plac, fetita lui are 2 ani, eu îl iubesc mult şi pe el şi pe fata ...? (mai mult)
Ma gândeam la divorț, nu ma mai înțeleg așa bine cu soțul din cauza ca el deși suntem căsătoriți încă îmi mai vorbește despre fostele lui iubite. Eu sunt mai geloasa de fel și nu pot accepta...? (mai mult)
Am 22 de ani, sunt de 4 ani casatorita cu sotul meu, noi avem o relatie frumoasa şi ne iubim mult însa părinții mei nu îl plac. El e un baiat bun, nu ştiu ce au cu el parinţii mei, nu locuim...? (mai mult)
M- am mutat la părinți 3 zile, nu ma mai înțeleg cu soțul, consuma alcool, nu face scandal când bea dar nu îmi place mie lucrul asta. Soțul m- a sunat sa zică ca dacă merg acasă se va schimba.Credeți...? (mai mult)
Eu și soțul meu am fost în Germania la munca, el a plecat primul apoi m- a chemat și pe mine. El a zis ca ne vom muta înapoi în România, am ajuns în țară și a zis ca el va merge din nou dar...? (mai mult)
Eu cu parinții mei mă înțeleg bine însă mi se pare ca mama e prea atașată de mine, vrea mereu sa stea cu mine, totuși am 24 de ani.Ce aș putea să fac în situația asta?
Bună seara tuturor. Am o relație cu soțul de aproape 4 ani în care a rezultat și un băiețel. Noi am mai fost despărțiți iar treburile între noi nu au fost întodeauna roz. Niciodată nu mi- ...? (mai mult)
De când avem copii, eu și soțul meu nu prea petrecem timp împreună, copiii sunt mici, eu petrec cu ei mai mult timp.Ce am putea face să petrecem mai mult timp în cuplu?
După ce m- am despărțit de iubitul meu am rămas prieteni pentru ca eu sunt însărcinată și el e tatăl copilului. Eu acum locuiesc cu mama, am 27 de ani mulți îmi zic ca nu e bine ca am rămas...? (mai mult)
M- am despartit de fostul acum 10 ani. Intre timp ambii ne- am casatorit. Insa de- a lungul acestor 10 ani tot tindem sa ne cautam unul pe celalalt, sa vorbim si sa tinem legatura. M- am gandit sa merg...? (mai mult)
M- am despărțit recent de iubitul meu, am cu el 2 copii, un băiat care are 2 ani și fata care are 6 luni. Copiii au rămas la mine, după ce m- am despărțit de el mama mă ajută mult cu copiii...? (mai mult)
Am avut o mică cearta cu iubitul meu din cauza ca el mereu spune ca îl cicalesc, da uneori îi zic ce nu îmi place și sa ma ajute prin casa. El nu prea mă ajută.Ce aș putea face în situația asta?...? (mai mult)
Tatal meu este inchis la culoare si are parul brunet, dar nu stiu daca este rom deoarece nu mi- am cunoscut bunicul din partea tatalui si nu stiu daca pot avea in ADN etnia roma, vorbeste limba tiganeasca...? (mai mult)
Bună TPU, am observat ca tata bea de vreo 2 săptămâni numai 2 beri pe zi, una după alta si după consumarea, incepe sa se comporte ciudat, caută motive se ia de mine, tipa la mine si sa nnu ...? (mai mult)
Am o fetiță, are 4 ani, eu o iubesc mult și petrec des timpul cu ea, cu tatăl ei sunt în proces de divorț, dar eu și cu el vrem sa avem o relație buna, măcar de prietenie pentru fata.Cum ...? (mai mult)
M- am mai gandit daca să îi mai dau o șansă tatălui fetei mele. Am 18 ani și fetița mea are 10 luni, el a promis ca dacă îi mai dau o șansă o să se schimbe dar nu știu ce să fac. Credeți...? (mai mult)
Eu am 22 de ani, sotul meu are 26 de ani, suntem casatoriți de 2 ani. Muncim amândoi doar că el are programul mai mult la muncă, când vine de la muncă petrecem timp împreună dar mi se pare prea...? (mai mult)
Eu am 16 ani, am un frate mai mare, avem o relație bună de frate- sora. El are 17 ani, nu mai iese pe afara cu prietenii lui iese cu mine pentru ca prietenii lui rând de el ca sta cu mine. Eu sunt...? (mai mult)
Cum trec peste o despartire? Recent eu cu iubitul meu de 9 luni, am decis de comun acord sa ne despartim, eu nu ma mai simteam iubita mai deloc si m- am distantat din ce in ce mai mult, ne certam mereu...? (mai mult)
Buna mămici cu pitici, cam când ar trebui făcută și sigura ecografia fetală de trimestru 2? O mai pot face la 24 ca sa fie sigura? Sau trebuie neaparat intre 20-24? Am 22 de săptămâni +3 zile
Bună, eu fac pe 31 Ianuarie 2025 18 ani și mă bate gândul să plec la București să fac videochat de câteva luni pentru că nu am bani deloc și pentru nimic. Adică mănânc doar o dată pe zi ...? (mai mult)
Sotul meu e în scaun cu rotile de 2 ani din cauza unui accident de motor, eu am o relaţie bună cu el, avem şi 2 copii, însa parinţii mei nu îl mai prea suporta pe soţul meu.Ce pot face în situatia...? (mai mult)
Nu vreau sa petrec timp cu tata, am 16 ani, mama a plecat de la el când aveam eu 5 luni pentru ca o bătea. Eu nu vreau să îl iert pentru asta pentru că în accesti ani nu m- a cautat niciodată ...? (mai mult)
Cum se manifestă respectul și loialitatea într- o relație când iubirea este condiționată în comparație cu iubirea necondiționată, având în vedere că iubirea necondiționată poate duce la...? (mai mult)
Am 18 ani, locuiesc cu părinții mei. Nu prea mă înțeleg bine cu tata, cu mama mă înțeleg, tata ma cearta dacă stau afara până mai târziu.Cum pot sa ma înțeleg mai bine cu părinții?
Salut, am vorbit cu mama sa imi cumpere un laptop nou pentru ca m- am saturat de cel vechi care are 10 ani vechime, am un laptop HP 15- G011SQ cu procesor AMD A8- 6410, placa video AMD Radeon HD 5000M,...? (mai mult)
Republic întrebarea pentru ca nu am primit raspunsuri. Tata a plecat când eu aveam 3 luni, de atunci mama m- a crescut singura până când eu am făcut un an jumate, atunci l- a întâlnit pe actualul...? (mai mult)
Surioara mea mai mica sta la mine şi la soţul meu pentru ca parinţii nostri sunt plecaţi la munca în strainatate. Eu am 25 de ani, iar ea are 16 ani. Ea nu prea vorbeste cu mine, vreau sa aiba încredere...? (mai mult)
Am 16 ani, sunt adoptata de când aveam 2 luni, îmi place sa petrec timp cu ei însa mama mea adoptiva uneori e ocupata şi nu prea sta cu mine.Cum sa o fac sa petrecem timp amândouă?
Eu şi sotul meu avem mici certuri, dar ne împacam.Cum putem evita conflictele şi sa avem mai puţine certuri?
Soțul meu e plecat câteva zile la pescuit cu niște prieteni de ai lui eu cu copii voi sta la mama în aceste zile am un băiat de un an jumate și fetița care e micuță are 7 luni doar ca mama se...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
10Bubico întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Bucataria italiana
Ti se face pofta doar cand auzi de pizza, paste ori tiramisu? Atunci testul asta e pentru tine!