De vreo 6 ani de zile ne cunoastem. Eu si amica mea. Ne cunoastem familiile, am avut datorii neconditionate unul la celalalt pana ne- am revenit financiar. Eu am 30 de ani, ea are 23. De un an...? (mai mult)
Salut, cand vine vorba de agatat fete nu sun zeu, strica daca le spun direct pe fata ca imi place si ca vreau sa ies cu respectiva? gen in seara asta am vb cu o fata pe care o stiam e la sala, am ...? (mai mult)
Urmatoarele intrebari se adreseaza celor casatoriti. Acum, privind inapoi in timp la propria voastra experienta, considerati ca ar fi fost mai bine sa va casatoriti mai tarziu? La ce varsta? Aparitia...? (mai mult)
Adultilor mai tineti minte zilele de vineri pe cand erati elevi? Religie, sport, desen, dirigentie n- aveai nicio gara. Plecai cu colegii la o bere, sa dai o bila, cu colegele in parc... Pai cine...? (mai mult)
Salut, dacă sunt mai copilăros. Nu beau, nu fumez sunt băiat la locul meu, am păcate ca orice om. Nu- mi place să- mi bat joc de fete am suflet bun. Credeți că este un defect? Pana la urma...? (mai mult)
Bună! Vreau sa plasez o comanda pentru un lănțișor cu pandantiv. Ce înseamnă dacă pe site este trecut : Greutatea Medie ≈ 0.71 Gramaje? Nici nu vreau sa ma trezesc cu "foaie de ceapă" la prețul...? (mai mult)
Salut, am nevoie de mare ajutor. Am 17 ani mi- am facut o relatie la distanta cu o fata din Bucuresti eu fiind din Galati. Totul a fost bine si frumos in primele doua saptamani, planuisem sa vin intr-...? (mai mult)
Îmi puteți da vă rog idei de, ce se poate scrie pe o bratara personalizată pentru mama (maxim 10 caractere)
Nu stiu din ce familii faceti parte sau ce educație a- ti primit voi, de aceia as vrea sa va intreb ceva. Dacă cereți unui părinte o sumă normală de bani pentru ca aveti nevoie (aici ma refer ...? (mai mult)
Hei. Știu că sunt persoane care își tatuează spre exemplu câte o inimă desenată de bunici sau ceva de genul. Totuși pe mine nu mă încântă ideea să mi fac tatuaj, aș dori în schimb să ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre libertatea în cuplu? Întâmpin o problemă momentan și nu știu cum să reacționez. Sunt mutată la logodnicul meu de ceva timp iar părinții mei mă roaga să dorm și la...? (mai mult)
Am si eu o intrebare. De ceva vreme, m- am indragostit de sora tovarasului meu cel mai bun. Am iesit cu ea de vreo 2- 3 ori prin oras, patinoar, biliard, cafea. Tot ma ofer sa o duc si sa o aduc de...? (mai mult)
Buna! As vrea idei de cadouri de Crăciun pentru iubit. Lucruri personalizate i- am tot luat, anul asta ma gândeam la bilete la stand up Comedy, dar nu prea ma încânta evenimentele din perioada asta...? (mai mult)
Ce sanse credeti ca are un "baiatul mamei"sa se maturizeze? Si cand spun baiatul mamei ma refer, la genul ala de tanar care crede ca maica- sa are mereu dreptate, ca ea stie cel mai bine, ca are o varsta...? (mai mult)
Buna. Locuiesc cu prietenul meu de aproape un an. Locuim la mine acasa. Imi cunoaste parintii si alte rude. Dar mie nu- mi face cunostinta cu ai lui. Am incercat sa discut cu el pe acest subiect si l- ...? (mai mult)
Buna. Ne cunostem de un an si 7 luni. Locuim impreuna de 5 luni. El imi cunoaste ambii parinti. Ba mai mult cand locuiam la chirie mama venea si mai statea cu noi, acum deja stam la mine, ( ca nu munceste...? (mai mult)
Salut, lume! Deci...numai vreau să merg la facultate și le- am spus părinților să lucrez până când decid să mă înscriu din nou la facultate.Probabil anul viitor! Acuma...poate ziceți că ...? (mai mult)
Salut TPU, maică- mea este obsedată de curățenie, și cand scap o mică firmitură, vine la mine și se apucă de urlat și zicând "că de abia așteaptă să moară și ca nu o ajută nimeni in...? (mai mult)
Bună TPU Am o problema de 20 de ani și e în creștere, din rău în mai rău. Părinții mei nu se înțeleg și certurile au devenit grave, dar probabil nu divorțează deoarece nu au unde să ...? (mai mult)
Cum procedati cu colegii toxici? Am o colega, e cu 10 de ani mai mare decat noi restul, insa nu pot sa zic ca e foarte desteapta, doar ca are experienta si vechime in acelasi birou. Lucram intr-...? (mai mult)
Salutare TPU. Acum o săptămâna m- am împăcat cu fosta iubita după ce ea s- a despărțit de mine fără un motiv bine întemeiat, ci pur și simplu "nu se mai simțea bine in relație", probabil...? (mai mult)
Bună ziua, ma numesc Marian si am o relație de concubinaj de 5 ani cu o domnisoara. Din relația de concubinaj avem si un băiețel de 2 ani jumate. In acești ani de relație, in aceasta relație ...? (mai mult)
Buna! Revin cu un update, m- am mutat cu prietenul meu și am aproximativ 1 luna de când m- am mutat. Situația momentan este plăcută, nu ne- am certat atât de des și chiar ne înțelegem (pentru...? (mai mult)
Dacă abordezi pe Facebook o colegă de facultate pe care nu o cunoști deloc, cu scopul de a o cunoaște, te va băga în seamă?
Parintii ma streseaza din cauza notelor de la liceu, sunt a X- a si imi spun mereu ca nu o sa ajung nimic in viata. Ideea e ca nu sunt ultimul din clasa, sunt al 7- lea sau al 8- lea, am zis asta...? (mai mult)
Plac o fata de ceva timp...stie ca o plac, dar intr- o zi nu prea am mai inceput sa o plac si mi- a trimis mesaj cu : inca ma mai placi? Si eu i- am zis ca nu, dar astazi la scoala mi- a colorat parul...? (mai mult)
Cum poți remedia o relație cu cineva după ce s-au spus niște cuvinte nasoale?
Bună! Efectiv nu mai suport sa traiesc in casa asta, in familia asta, de cand ma stiu am așteptat sa fac 18 ani sa scap de tot si sa merg pe drumul meu. Mai am 7luni fix pana o sa ajung la majorat,...? (mai mult)
Salut TPU. Am un server de cloud storage privat care trebuie sa ruleze 24/7. Problema este ca parintii mei nu ma lasa sa il tin activ atat de mult, pentru ca consuma curent. De consumat consuma doar vreo...? (mai mult)
Salut TPU, am o problemă zic eu cel puțin gravă, acum câteva zile am cunoscut o fata, acum o săptămână am început să vorbim pe insta dar foarte puțin, mi- a spus că mă place și la momentul...? (mai mult)
Salut TPU! Nu știu ce sa fac și am nevoie de ajutor. Alor mei nu le convine de iubita mea, și de curând sora mea a băgat niște vorbe urate la părinți alor mei, cum ca iubita mea ar fi ieșit...? (mai mult)
Salut! Am avut și eu o relație cu o fata cu aproape 4 ani mai mica ca mine. Relația a durat 1 an și 5 luni. Ne- am despartit din posesivitate și gelozie extrema unul fata de altul, amandoi...? (mai mult)
Bună! Am și eu o nelămurire legată de relații. De a mea, mai exact. Îl cunosc pe prietenul meu de mai mulți ani, dar de un an și ceva suntem împreună. Eu nu am prea multă experiență cu relațiile,...? (mai mult)
Am avut o relatie de 3 luni care mergea perfect, efectiv perfect pana cand am facut o greseala.Ea s- a suparat tare pe mine, eu nu stiam ce sa fac si au inceput atacurile de panica si crizele de anxietate...? (mai mult)
Salut! Doresc sa fiu ajutat cu ceva și daca se poate sa vorbeasca mai mult fetele. Ca o mica introducere, este vorba de o fata mai mica ca mine cu 6 ani, eu avand 27 de ani. Fata aceasta se afla la...? (mai mult)
Hello comunitate. Știți cumva ce mesaj apare când un user te blochează pe sentimente.ro? Dau funda unui răspuns cât mai plauzibil. Nu o luați la mișto va rog
Bună TPU, mama crede că tata o înșeală cu femeia de servici și m- a pus naiba sa zic că era femeia de servici pe scara. După mama a deschis ușa și i se părea că vb tata cu aia de servici și...? (mai mult)
Buna seara, sunt o mama a unui copil de 17 ani, de un an și ceva copilul meu ma înjură aproape in fiecare zi și se face ca da in mine, eu îl înțeleg ca are perioada de creștere prin care se ...? (mai mult)
Salut, lucrez undeva cu o colega mai mare decât mine cu 4 ani, femeia e căsătorită și cu doi copii, vorbim destul de des pe internet de chestii de serviciu și alte povesti, de la o vreme mă ...? (mai mult)
Salut. Ieri si azi părinții mei s- au certat, iar eu m- am bagat încercând sa o calmez pe mama, ea îmi spunea ca nu ma suporta si ca nu ma va suporta vreodată si ca i- am distrus viața si ca...? (mai mult)
Salut TPU, am 15 ani si am fost invitat de diriginta mea sa- i recit tatălui meu aflat in diaspora sa- i zic mâine un mesaj pe camera fiind singurul de la mine din clasa cu un părinte aflat in străinătate... ...? (mai mult)
Salut TPU! De ceva timp ma tot confrunt cu o problema. Odata ce am terminat cu examenul de bacalaureat am vrut sa ma inscriu la o facultate (resurse umane), ceea ce am si facut, insa parintii m- au "obligat"...? (mai mult)
Hei.Am trecut printr- o perioada destul de grea, pe care inca nu am procesat- o asa bine si simt ca as putea folosi un sfat, vreau sa stiu care e mai vinovat, daca am facut bine si ce ar putea urma. ...? (mai mult)
Salut TPU, de curand m- am înscris la sală și acolo a început să- mi placă de un băiat. Nu știu dacă și el mă place, dar am observat de două ori că se uita la mine prin oglinda. Voi cum ...? (mai mult)
Acum vă întreb de gagici și "treburi importante". Voi, cei care aveți gagica sau așa, cum a stat treaba la voi? Cum v- ati cunoscut? Întreb pentru că, inainte eu dadeam mesaje si totul era ok,...? (mai mult)
Salutare TPU! Cum ar trebui să intri în vorbă cu o fată în ziua de azi? Am încercat orice, de la a fi natural până la replici luate de pe net! Zici că le resping și nici măcar nu răspund la...? (mai mult)
Bună seara! Din punct de vedere administrativ, este posibil să locuiești cu soțul/soția la cămin, pe baza unei cereri, tu fiind student, iar el/ea nu? Trebuie să fiți amândoi...? (mai mult)
Hey! Am o prietena căreia i-au murit pisica. Se numea Mochi. Ați putea să îmi dați niste mesaje de,, condoleanțe"? Vă mulțumesc anticipat!
Lăsând la o parte faptul că omul şi- a abandonat profesia sa de bază ca avocat şi multele trăsnăi pe care le- a spus sau le- a făcut, găsiţi totuşi ceva bun în ideile cuplului...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?