Buna! Vreau sa va întreb de ce iubitului meu ii este rusine sa facă primul pas?
Buna seara si la multi ani tuturor romanilor. Vreau sa incep prin a spune ca locuiesc in Drobeta si de aproximativ 8 ani ma confrunt cu niste probleme la care nu gasesc de unul singur o explicatie. Pe...? (mai mult)
Salut. Deci mi- e o frica rau de tot cand ajung la urmatoarele zile: Zile de luni, zile de 1, 2, 9, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 si 31 deoarece in unul din acele...? (mai mult)
E normal sa nu imi mai pot iubi parintii dupa ce m- au lovit pe perioada cand am fost mic? Nici macar sa nu mai am incredere in ei. Dau funda.(acum sunt ok nu e nevoie sa va ingrijorati, sunt doar...? (mai mult)
Hello lume! Stiu ca poate parca stupid, insa chiar incep sa ma îngrijorez. Am o atracție nejustificata fata de barbatii mai mari, cel mai des instabili emotional sau cu o tenta de, , dad behaviour...? (mai mult)
Bună seara, de ce trebuie să sufăr atât din cauza familiei lui? Trebuie sa fie aici cu noi, de ce oare toată intimitatea este furata de ei, cum sa faca sa fie bine?
În cateva luni împinesc 20 de ani si tot nu am iubita si deja incep sa devin foarte frustrat insa imi ascund frustrarile. Deja unele rude si- au dat seama ca vreau o iubita si etc(I- am auzit vorbind...? (mai mult)
Buna seara. Vin la voi cu o mare rugăminte, cine mă poate ajuta. Eu am o sora biologică, de pe la vârsta mea de 5 ani, nu am mai văzut- o, știu doar că a fost adoptată în anul 2010 și ea...? (mai mult)
Bună, TPU! Dacă ai numele de familie "Andrei" ti se spune "la mulți ani!" în aceasta zi sau se sărbătoresc doar prenumele? Din câte știu de la mama și de la alti membri ai familiei mele se spune...? (mai mult)
Bună, Sunt însărcinată, eu și soțul meu ne dorim acest copil din tot sufletul. Eu am rămas însărcinată destul de greu și am suferit mult, iar acum tot ce îmi doresc este să mă bucur ...? (mai mult)
Buna,m-am uitat la el in story și mă are la Block, e clară treaba( Dar cred ca de la atâta plâns mi-am pierdut dorința de a mai râde ( pupici :)
Salut! Ce cadou ar fi binevenit pentru un barbat, sofer de curse lungi? Fara raspunsuri de genul o femeie la pechet. Mulțumesc!
Dacă bunica mea are dementa si nu mai judeca, bunicul meu este însoțitorul ei și are 72 de ani. Copii au vreun drept asupra ei? Se poate face un proces sau ceva ca să nu mai aibă bunicul drept asupra...? (mai mult)
Ma aflu intr- o relatie de 8 luni cu o fata despre care trebuie sa va marturisesc ca imi place de vreo 2 ani foarte mult, o iubesc din tot sufletul si simt ca am o dorinta extrem de puternica sa continui...? (mai mult)
Bună..am o relație de 3 ani și 3 luni.In ultimul timp ma simt singura si plang. Prietenul meu nu prea mai vorbește cu mine, a început sa minta și sa facă aceleași greșeli săptămânal, eu iertandu-...? (mai mult)
Bună. Am 30 de ani si sunt intr- o relatie de 7ani cu un barbat mai in varsta decat mine. Parintii au fost importriva, pana la urma au acceptat insa relatia lor cu mine este destul de distanta de cand...? (mai mult)
Ce sa schimb la mine mai întâi, când ști ca si familia ta, te face proastă când nu ești de fata, si rareori ți-o spun ție dar cu nervozitate.
Salutare TPU! Sunt casatorit de 5 ani cu o femeie mai mare cu 6 ani decât mine, avem 2 copii impreuna, de o perioada ne- am racit unul fata de celalalt si oricât as incerca sa salvez căsnicia nu reușesc....? (mai mult)
Eu nu sunt de acord sa fac copii si presupusul iubit imi da mereu apropouri ca vrea macar unul si tot nu sunt de acord oricât de mult il iubesc.Ce ma sfătuiți sa fac? El imi zice ca dacă nu fac inseamna...? (mai mult)
Imi dati niste idei de cadouri de Craciun pentru familia apropiata?
Bună tuturor! Am nevoie de sfaturi și păreri serioase. Deci, situația este următoarea: eu am 24 de ani și m- am născut în corpul unui băiat deși mintea mea a fost dintotdeauna a unei fete....? (mai mult)
Păi săptămâna viitoare este ziua unui prieten, este vorba de prietenul de langa mine care părinții lui au magazin si mi- a facut viata un chin si nu vreau sa ma duc ca un băiat de acolo vrea sa...? (mai mult)
Buna tuturor. Ma aflu intr- o situatie foarte dificila si as vrea sa va intreb si pe dv, sa va cer o parere. Am rugamintea fara rautati si fara tenta de "misto". M- am mutat cu iubitul meu cu care sunt...? (mai mult)
Bună, fetelor. Vreau doar răspunsuri de la fetele care știu ceva concret. Nu din auzite. Am început să vorbesc cu un turc, el este musulman venit în România, vreau să știu dacă mă căsătoresc...? (mai mult)
Într- o relație dintre doi oameni care fac copii. Ii fac de drag ca le plac copiii ca aduc fericire si bucurii sau ca asta e scopul in viata? O familie, o casa si o mașină si e totul perfect? Si ca...? (mai mult)
Bună, cum îi spun tatălui meu că am două tatuaje? Aș vrea să scap de povara asta de a mă ascunde mereu de el. Înainte să mă tatuez mereu i- am bătut apropo că aș face asta, i- am spus ...? (mai mult)
Astăzi iubita mi- a mărturisit ca s- a văzut cu un coleg de munca in oraș "cică" si mi- a trimis și o poza cu ei doi. Cat am fost plecat la munca s- a văzut cu acel băiat. Întrebarea mea ar fi....? (mai mult)
Salut TPU! Am si eu o problema. Am început sa cumpăr telefoane stricate, apoi sa le repar si sa le vând pentru a face un profit. Problema mea este ca părinții mei nu sunt de acord cu asa ceva, pentru...? (mai mult)
Sunt suparat pe fratele meu din Anglia, mi- a promis ca cand si isi va lua telefon nou imi da mi- e telefonul lui Samsung S9+ iar azi am vazut din intamplare pe Facebook ca vinde S9+ cu 300 lire si ...? (mai mult)
Salut... Am și eu nevoie de ajutor. Acum câteva zile, i- a dat iubitei mele un baiat mesaj (fost coleg și fost baiat pe care l- a placut) Mrg. ei s- au certat și ala i- a zis niște vorbe aiurea,...? (mai mult)
Cum sa imi conving parintii sa imi cumere Iphone?
Buna seara TPU! Am 21 de ani, locuiesc în Germania și trăiesc împreună cu tatăl meu și mama mea vitrega (părinții mei sunt divorțați). De 4 luni lucrez la McDonald's, dar adevărul e că nu-...? (mai mult)
Vad multi parinti idioti prin Buc, alaturi de plozi la fel de idioti. Ma intreb: de ce nu se fac campanii "adopta un copil"? Erau in trecut la tv reclame pentru adoptia de caini de la adaposturi. Cred...? (mai mult)
Păi un prieten de langa mine care are magazin m- a invitat săptămâna viitoare la ziua lui. Ma gândeam să nu ma duc pentru că mereu face mișto de mine si se da mare plus de asta veneam eu si cu ...? (mai mult)
Acum mai bine de 9 ani eu cu fosta mea iubită aveam doua porecle una, "Motănel" pentru mine și una pentru ea care nu mi- o mai amintesc, dar era tot în cercul ăsta de "pisoiaș, pisicuță", doar...? (mai mult)
Buna ziua, va rog sa m- a ajutat, cei care vor sa dea un sfat. Nu stiu ce sa mai fac, am un bebe de 5 luni si un sot care ma iubeste enorm, nu am avut nimic de suferit, sunt implinita doar ca de ...? (mai mult)
Dacă un om de aproape 30 de ani nu are nici un viciu, adică nu bea, nu fumează, nu joacă jocuri de noroc, nu pariază ci are un program zilnic gen acasă - serviciu sau serviciu - acasă, credeți...? (mai mult)
Este normal ca părinții sa imi ceara bani mereu? Mai degrabă ei trebuie sa isi ajute copiii nu sa ne facă noua viata grea.Precizez ca am 21 de ani.
Buna! Am 15 ani si m- am indragostit de o fata care are 24- 25 de ani, pur si simplu am vazut- o pe Instagram! Credeti ca as avea o sansa cu ea? Ar trebui sa ii trimit mesaj si sa ii spun ca m- am indragostit...? (mai mult)
Daca am prins un parinte din familia mea uitandu-se la videoclipuri de adulti ar trebui sa ii spun celuilalt parinte?
Salutare! Aș vrea și eu să lansez un subiect de discuție iar pentru asta sunt nevoită să împărtășesc puțin dintr- o neînțelegere pe care o am cu prietenul meu. Problema mea sunt inimoarele...? (mai mult)
Cum vă înțelegeți cu soacra? V-ați dat seama de la început cum o sa fie relația voastră? Ați anticipat bine?
Am o situație foarte dificila, părinții mei se comporta foarte urat cu mine, eu din cauza lor sufăr foarte mult, nu am căldură, apa calda, practic nu am unde sa ma spăl și sa ma încălzesc,...? (mai mult)
Salut, am problema mare, va cer ajutorul/sfatul. Am o familie toxica, am 16 ani, sunt baiat, elev, am vrut acum cateva saptamani sa ma mut cu totul in judet, scoala, job parintii mei is divortati....? (mai mult)
Care este parerea voastra sincera despre inselat? Sunteti de acord cu asa ceva?
Salut TPU, in cine ai putea sa ai incredere sa vorbesti liber despre tot ce ai pe suflet cand esti cel mai jos si toata lumea te tradeaza si te vinde? Ai putea in prieteni sau cei mai buni prieteni? Nu...? (mai mult)
Intrebare pentru femei despre femei maritate. Credeti ca sunt multe cazurile de femeie maritata (maritata de cel putin cativa ani sa zicem, care a apucat sa faca si copil cu sotul ei), insa care simte...? (mai mult)
Salut TPU. Acum o luna de zile m- am despărțit de iubita mea după o relație de 2 ani și 2 luni. S- a despărțit de mine printr- un mesaj spunându- mi ca "nu mai știe ce simte, ca nu mai e ea, ...? (mai mult)
Salut. Va rog cu un sfat ce sa fac? S- a inceput asa, eu la 16 ani am cunoscut un baiat de 22 ani, un bun prieten de ai lui fratele meu. El venea des în vizita pe la noi si de atunci am fost impreuna...? (mai mult)
E adevărat ca ochii care nu se vad se uita? Stau cu gândul ca persoana aceea m-a uitat dat fiind faptul ca nu ne-am vazut de ceva timp
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Spiderman
Ai trait in suspans la fiecare film cu Spiderman? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acestea!