Aud pe tot mai multa lume ca își fac planuri de Crăciun și de revelion. Prietenii care au relație își petrec perioada aia cu partenera si/sau în familie, aia care îs singuri o șterg la familie...? (mai mult)
Bună TPU! Am și eu o nelămurire, dar nu vreau să râdeți de mine sau să îmi ziceți că sunt superstițioasă sau așa. Eu acum două nopți m- am visat pe mine într- o cameră neagră, iar...? (mai mult)
Hei! Am o întrebare. Cum îmi pot da seama daca am o relație toxica? Adică nu mai suntem la fel că înainte. Mă ajutați? Va roooog!
Am și eu o problema dacă ii pot spune asa. Eu am 17 ani și nu am avut nici o relație pana acum. Faza este ca eu sunt o fire mai rușinoasă. Nu știu cum sa încep o conversație și cum sa o continui....? (mai mult)
Daca o femeie e fumatoare si un barbat, coleg de munca cu ea, e nefumator, barbatul respectiv poate fi considerat mai prostut de acea femeie daca de fiecare data cand sta de vorba cu ea, doar ea isi...? (mai mult)
Bunaaa! Deci ieri a fost ziua mea, am facut 15 ani :))) si o colega mi- a facut cadou (printre altele) si un inel super dragut pentru picior. Toate bune si frumoase pana ma vede mama :))) si imi zice ...? (mai mult)
Bună seara! O sa va explic o situație și aștept răspunsuri rezonabile dacă se poate și fără jigniri. Sunt în ultimul an de școală. Problema la mine este situația de acasă. Mai degrabă ...? (mai mult)
Va rog din suflet dacă știți remedii pentru stoparea alcoolului, tatăl meu bea foarte mult și nu mai suport
Salut TPU, am si eu o intrebare. Rata este foarte rau cu mine, ma insulta, ma face prost, idiot, imi zice ca am varsta pe care o am degeaba si cu nepoata mea si fratele meu se compoarta frumos, nu...? (mai mult)
Ce inseamna cand visezi ca iti moare o ruda apoi vorbește cu tine în vis?
Băieți, ati scrie unei fete care pune poze in lenjerie ea fiind foarte grasa?
Cum poți sa îți faci iubită în 2021?
Buna. Curand am aflat ca parintii iubitului nu ma plac ( conversatiile lui mai vechi de pe telefon), avem o relatie de aproape 2 ani, stam impreuna singuri, el zicea ca ma plac ca e totul bine si frumos,...? (mai mult)
Cum v-ati impaca cu situatia daca partenerul/partenera voastra ar avea o boala grava si ar putea sa moara oricand? Cum te-ai pastra intact/a psihic?
Nici nu știu cum sa încep e puțin mai complicat însă vreau păreri sincere. Sunt împreuna cu prietenul meu de aproximativ 6 luni ( îl cunosc încă din liceu din clasa a 9 a dar eram intr o relație),...? (mai mult)
Sunt persoane pe aici care au trecut prin relații abuzive, toxice? Mi-ar placea sa discutam despre asta
Părinții mei sunt violenți între ei, mereu scandal de când eram mică, și văd că nici acum mai la bătrânețe nu se potolesc.A2a zi se comportă că și când nu s- a întâmplat nimic...un ...? (mai mult)
Bună! Este prima dată când scriu, am nevoie foarte mare de un sfat, de cineva care sa îmi spună ce ar fi mai bine să fac în situația în care ma aflu. Poate voi fi criticată de anumite persoane,...? (mai mult)
Buna, plac practic un baiat de un timp... (dupa ce am placut altul timp de 6 ani) Suntem in aceiasi scoala, clase diferite, e cu un an mai mare ca mine si am interectionat de cateva ori. O data m-...? (mai mult)
Hei tuturor. De- a lungul timpului am pus sute de întrebări pe acest site, am fost criticata, luată la mișto sau în râs, neînțeleasă Atâtea întrebări despre anumite lucuri din viața mea...? (mai mult)
Bună! Îmi pare rău ca am ajuns să scriu aici, dar trec printr- o situație extrem de grea. Tatăl meu este alcoolic, nu este violent deloc, dar momentele în care pur și simplu se simte rău...? (mai mult)
Ai voștri cum se comportă cu voi? Ai mei țipă cam mult la mine, mai ales tata. Când începe 30 de minute nu mai termină.Frazele care mă termină sunt:"Nu faci nimic"; "O să te pedepsească Dumnezeu"....? (mai mult)
Păi mă simt cam ciudat, azi a fost sfântul Mihail si Gavriil și a fost si ziua la 3 colegi si la prima oră am dat bomboane la colegi si nu mi- au zis unii la multi ani, vreo 2 in autobuz si astazi...? (mai mult)
Crezi ca parintii adevarati sunt cei din care te tragi sau cei care te-au crescut cu adevarat? Ai putea ierta parintii care te-au ranit?
Vreau sa va spun o problema de care nu pot scăpa! Mereu cand merg in alt oras sau intr- o țară straina ma apasa o tristete adânca si vreau sa revin acasă mai repede. Din cauza asta am ramas şi...? (mai mult)
Singuri sau într-o relație? Fericiți sau triști?
Buna ziua! Sunt într- o relație de 2 ani timp in care am trecut prin multe(dormit prin gări, boli in familie etc) și ne- am dezvoltat împreună, am ajuns sa avem o căsuță, o mașină etc. Însă...? (mai mult)
Sa zicem că încerci să îți faci o relație. Ieși cu mai multe persoane la dateuri o perioada doar ca sa va cunoașteți, nimic serios. Și toate incep din prima a povesti ce vieți grele și tragice...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare mai ciudata dar serioasa: Ce as putea sa fac daca stau intr- o familie abuziva si vreau sa fug de acasa si nu am persoane apropiate la care sa stau? Am ceva bani pusi deoparte...? (mai mult)
Ar trebui sa se vorbeasca la primele intalniri despre ce probleme ai in viata? Am observat din povestile prietenelor care ies la date ca multi ca isi insira toate problemele ca bunica e bolnava si alte...? (mai mult)
Cum faci ca iubita ta sa nu mai fie suparata pe tine?
De ce în societatea noastră sunt apreciați mai mult cei extrovertiții, iar celor introvertiți li se spune de când sunt mici că trebuie să se schimbe? Chiar e ceva rău să gândești mai mult ...? (mai mult)
Va plac gropitele la băieți?
Am cunoscut un bărbat care are un copil din fosta relație. Copilul locuiește cu mama de 2 ani, iar tatăl merge cam de 2- 3 ori pe săptămână să vadă copilul sau îl ia pe la el. Nu știu daca...? (mai mult)
Cum ati face sa aflati ca sotia are probleme cu inima doar dupa ce naste? Ea luand tratament de ceva timp, din ce mi- a zis o matusa in timpul sarcinii o perioada nu a mai luat tratamentul. Avand tensiune...? (mai mult)
Cum sa procedezi cu persoanele care iau contact cu tine doar când au nevoie de tine? Ma refer din familie
Care este cea mai urâtă sau nasoală fază pe care v-a făcut-o iubitul sau iubita? Dau funda!
Am visat același vis în aceeași noapte cu verișoara mea. Anume ca iubitul meu m- a părăsit. Totul a fost absolut la fel. Se făcea ca el nu mai voia sa fie cu mine, era rece, distant. Iar eu ...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor. Am mai spus anterior problemele mele, bunica mea are dementa de 7 ani, mai nou acum face și crize de epilepsie, are 64 de ani, doctorița a spus ca are "creierul imbatranit " ...? (mai mult)
Buna! Ce parere aveti despre un barbat care tot insista ca vrea sa iesiti la cafea gen first date, dar ajunge sa dea mesaj inainte cu 30 de minute ca intarzie mai mult de o ora? Iar cand ajunge nu isi...? (mai mult)
Bună! Sunt angajată de 2 săptămâni (post de casier începător) și am primi o ofertă din partea unui proiect Erasmus de o saptămână schimb de experiență. Voi ce credeți, aș putea cere o ...? (mai mult)
Imi place mult de o fata si azi am aflat ca si ei de mine. Ce fac acum? Dau funda
Salut TPU! Bunicul meu are 73 de ani si in ultimele 3- 4 zile a inceput sa aiba o tensiune arteriala destul de mica. Ieri era ok, dar astazi iar a scazut. Poate din cauza ca a parcurs un drum cu o distanta...? (mai mult)
Buna TPU! Am auzit de la cineva ca toate mamele care nasc primesc suma de 1500 lei la primul născut și 1000 la al doilea. E adevărat?
Bună, am 26 de ani, am niște probleme acasă foarte mari, în sensul ca: nu am nici un fel de condiție (asta de când eram clasa a 5a și nu este vorba de bani, ci nu au vrut), apa calda, căldură,...? (mai mult)
Buna tuturor! Deci am o întrebare urgentă și va rog sa nu răspundeți dacă nu știți sigur. O ruda a mea se va caza la un hotel care are o zona din aceea mai retrasa, adică este un bloc cu câteva...? (mai mult)
Buna TPU. M- am certat de câteva zile cu o persoana și acum ma ignora complet sunt 100% convinsă ca persoana respectiva tine la mine etc. Dar pur și simplu nu stiu ce sa fac, deși e vina persoanei...? (mai mult)
Din cate stiam eu, la facultate, la cursuri prezenta nu e obligatorie, dar unii profesori de la mine din facultate au inceput sa ceara un numar de prezente si la curs. E normal?
Ce se intampla daca parasesc domiciliul fara anuntarea politiei? Se poate sanctiona cumva? Motive : Neintelegere cu soțul, scandaluri in familie etc.
Hei TPU! De obicei nu- mi place sa discut pe internet despre genul acesta de lucruri, insa am nevoie de un sfat sau mai bine spus, de o indrumare, căci ceea ce traiesc pare a fi desprins dintr- un...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!